המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Assaf M כתב:למרות מספריו הסולידיים במאלגה דאודל שחקן נהדר ובהחלט תחליף טוב לפארגו. אני מכיר יותר מדיי טוב את השחקן ויכול באמת להבטיח לכם שמדובר באחלה של שחקן.
yarinsaky כתב:גיינס שחקן פיזי אבל לא אתלטי במיוחד , שחקן הגנה בכלל לא רע.
אבל אני לא בטוח ששני אלו באמת יכולים להיות תחליף ברמה לפארגו שהוא שילוב של אתלטיות ופיזיות וגודל שאין בשני אלו. מכבי בהחלט יכולה לכוון גבוה יותר משחקני שכר מינימום בנ.ב.א.
מקאדו כתב:yarinsaky כתב:גיינס שחקן פיזי אבל לא אתלטי במיוחד , שחקן הגנה בכלל לא רע.
אבל אני לא בטוח ששני אלו באמת יכולים להיות תחליף ברמה לפארגו שהוא שילוב של אתלטיות ופיזיות וגודל שאין בשני אלו. מכבי בהחלט יכולה לכוון גבוה יותר משחקני שכר מינימום בנ.ב.א.
בקיצור אין תחליף לפארגו ? גדול שחקני מכבי לדורותיה האחד והיחיד ? שחקן מושלם סטייל מייקל ג'ורדן וקובי ? קצת ניסחפנו עם פארגו לא ? שחקן שהפתיע היה טוב בהרבה ממה שציפינו ( למעשה כל הקבוצה היתה כזו ) אתלט מרשים ושומר לא רע , אבל לפחות בשני שליש ראשונים של העונה גם קצת מעצבן ודיי אגואיסט , לא שחקן שאין לו תחליף ולא צריך להגזים ולהיסחף , בכלל לדעתי פרקינס היה הגארד החשוב יותר והמוביל למרות שפארגו מרשים יותר בסיגנון המשחק והיכולות האישיות .
מיקי ברקוביץ קווין מגי פארקר וארל וויליאמס היו חשובים וטובים לא פחות ואפילו יותר מפארגו ומכבי לא נפלה כשעזבו אז יאללה שילך הכפוי טובה ומכבי תמצא שחקן אחר ... אולי ... גם אלמוני שיפתיע את כולנו מי יודע .
מקאדו כתב:rc 4991 לדעתי התופעה הפוכה לגמריי , אנשים מהללים ומאדירים שחקנים בלי פרופורציות תסתכל על חלק מההודעות פה כאי לו פארגו השאיר חור שאף שחקן של פחות משבע ספרות לא יכול למלא , הגזמה פראית לדעתי , הרבה יותר גרוע היה אם סופו היה עוזב לדעתי זה היה שחקן שבאמת קשה למצוא בעמדה שלו ביכולות שלו ובטח במשכורות שלו .
rc4991 כתב:מקאדו כתב:rc 4991 לדעתי התופעה הפוכה לגמריי , אנשים מהללים ומאדירים שחקנים בלי פרופורציות תסתכל על חלק מההודעות פה כאי לו פארגו השאיר חור שאף שחקן של פחות משבע ספרות לא יכול למלא , הגזמה פראית לדעתי , הרבה יותר גרוע היה אם סופו היה עוזב לדעתי זה היה שחקן שבאמת קשה למצוא בעמדה שלו ביכולות שלו ובטח במשכורות שלו .
ממש לא,התופעה הזאת הופיעה בעיקר אצל הלפרין,אי אפשר יום אחד להלל שחקן ואז כשהוא לא חותם להשמיץ אותו.
לגבי פארגו הוא באמת השאיר חור עצום כי בעצם מדובר בגארד המושלם:שחקן בעל יכולות אחד על אחד גבוהות מאוד,קליעה טובה וניהול משחק מצויין,תוסיף לזה הגנה טובה ותקבל את הגארד המושלם(כמובן שלא הטוב ביותר),זה לא אומר שאין לו תחליף זה אומר שהתחליפים שלי נדירים ועולים הרבה אבל בכל זאת אני מקווה שמכבי תעשה בשכל ותביא שחקן שעושה את הדברים שרשמתי על פארגו כי באמת מגיע לנו אחד כזה ובטח לאחר ההחתמות הלא נוצצות וסימני השאלה שהגיעו
לגבי סופו אני מסכים הוא בהחלט שחקן חשוב מאוד בקבוצה אם לא החשוב ביותר
yarinsaky כתב:אני האחרון שיגיד שאין לפארגו תחליף, אבל לא מחליפים שחקן טוב בשחקנים הרבה פחות טובים כשיש אופציות טובות יותר בשוק.
את מיקי אני באמת זוכר משחק ודווקא עד היום אין לו מחליף, אם כבר מדברים. עד היום לא היה גארד ישראלי ברמה שלו ועם הווינריות שלו. לא סתם היה השחקן הישראלי הראשון , בטח הגארד הראשון, שקיבל חוזה מקבוצת נ.ב.א.( ולא שיחק שם כמובן בזכות מזרחי ).
asafb96 כתב:rc4991 כתב:מקאדו כתב:rc 4991 לדעתי התופעה הפוכה לגמריי , אנשים מהללים ומאדירים שחקנים בלי פרופורציות תסתכל על חלק מההודעות פה כאי לו פארגו השאיר חור שאף שחקן של פחות משבע ספרות לא יכול למלא , הגזמה פראית לדעתי , הרבה יותר גרוע היה אם סופו היה עוזב לדעתי זה היה שחקן שבאמת קשה למצוא בעמדה שלו ביכולות שלו ובטח במשכורות שלו .
ממש לא,התופעה הזאת הופיעה בעיקר אצל הלפרין,אי אפשר יום אחד להלל שחקן ואז כשהוא לא חותם להשמיץ אותו.
לגבי פארגו הוא באמת השאיר חור עצום כי בעצם מדובר בגארד המושלם:שחקן בעל יכולות אחד על אחד גבוהות מאוד,קליעה טובה וניהול משחק מצויין,תוסיף לזה הגנה טובה ותקבל את הגארד המושלם(כמובן שלא הטוב ביותר),זה לא אומר שאין לו תחליף זה אומר שהתחליפים שלי נדירים ועולים הרבה אבל בכל זאת אני מקווה שמכבי תעשה בשכל ותביא שחקן שעושה את הדברים שרשמתי על פארגו כי באמת מגיע לנו אחד כזה ובטח לאחר ההחתמות הלא נוצצות וסימני השאלה שהגיעו
לגבי סופו אני מסכים הוא בהחלט שחקן חשוב מאוד בקבוצה אם לא החשוב ביותר
אי אפשר ממש לקבוע. זה עובד ל2 הצדדים. אצל אידסון לדוגמא, דיברו כאילו מייקל ג'ורדן עזב, שבסך הכל מדובר בשחקן נחמד, לא יותר.
פארגו זה חור, אבל בהחלט אפשר לסגור את זה עם השחקן הנכון, בטח שפאפאס ופארמר המצוינים בקבוצה, וגם שאייר שחקן שיכול לתת פריצה ולהיות שחקן מצוין לאירופה
jol9 כתב:yarinsaky כתב:אני האחרון שיגיד שאין לפארגו תחליף, אבל לא מחליפים שחקן טוב בשחקנים הרבה פחות טובים כשיש אופציות טובות יותר בשוק.
את מיקי אני באמת זוכר משחק ודווקא עד היום אין לו מחליף, אם כבר מדברים. עד היום לא היה גארד ישראלי ברמה שלו ועם הווינריות שלו. לא סתם היה השחקן הישראלי הראשון , בטח הגארד הראשון, שקיבל חוזה מקבוצת נ.ב.א.( ולא שיחק שם כמובן בזכות מזרחי ).
ברמת הווינריות - שארפ לא פחות ווינר (וכמובן שאראס שהוא לא ישראלי), ברמת הכדורסל היו גם גדולים ממיקי לדעתי.
אבל כמכלול אין ספק שהוא מספר אחד, ובכל זאת לא הייתי מבטל את כל אותם הישראלים ששיחקו במכבי מאז מיקי, וזכו באליפויות, גביעים ואליפויות אירופה.
yarinsaky כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:אני האחרון שיגיד שאין לפארגו תחליף, אבל לא מחליפים שחקן טוב בשחקנים הרבה פחות טובים כשיש אופציות טובות יותר בשוק.
ברמת הווינריות - שארפ לא פחות ווינר (וכמובן שאראס שהוא לא ישראלי), ברמת הכדורסל היו גם גדולים ממיקי לדעתי.
אבל כמכלול אין ספק שהוא מספר אחד, ובכל זאת לא הייתי מבטל את כל אותם הישראלים ששיחקו במכבי מאז מיקי, וזכו באליפויות, גביעים ואליפויות אירופה.
בהחלט לא מבטל.
דורון גמצ'י בהחלט היה ענק, גם שפר היה גדול, קטש. הנפלד, למרות שלא היה גארד.
כמו שאמרת, המכלול הוא שקובע ואני לא חושב שהיה שילוב כזה של תכונות בשחקן אחד מאז .
כמובן שבזרים גם פארקר הוא שחקן שאין לו מחליף, סוג של תופעה חד פעמית.
חביב אורנג'ד כתב:בואו נהיה הוגנים; פארגו הוא האבדה הגדולה ביותר בקיץ הזה.
מכבי אמנם הצליחה להעפיל לפיינל-פור ללא פרקינס ועם אידסון ביכולת פושרת, אבל אני לא מאמין שהיא היתה מגיעה לאותו הישג ללא פארגו.
פארגו סחב את מכבי כמעט לבדו לפיינל-פור ולגמר היורוליג, ולא סתם נבחר לשחקן המצטיין של שלב רבע הגמר ביורוליג וגם לחמישיה השניה של העונה (הישג מאוד לא שכיח לרוקי צעיר ביורוליג).
נכון לעכשיו, מכבי לא רק שרק סגרה את החור שהשאיר פארגו, אלא אפילו שידרגה את עצמה עם פארמר, אבל כולנו יודעים שמדובר במצב זמני.
כל עוד פארמר במכבי, בהחלט אפשר להיות אופטימיים. אני נוטה להאמין שמכבי תמצא שחקן כשרוני יותר מפרקינס, וגם סמית' עשוי להפתיע לטובה ולא ליפול בהרבה מאידסון.
השאלה הגדולה היא מה יקרה כאשר פארמר יעזוב. במצב כזה, הכל יהיה תלוי בגארד שצפוי להגיע.
שחקן טוב שיסגור את העמדה מס' 2, אולי יהווה שידורג לפרקינס, אבל כמחליף לפארגו, צריכים להביא תותח רציני, ובכלל לא בטוח שיש מישהו כזה בהישג יד.
נראה שההימור האמיתי שמכבי עשתה הקיץ הוא החתמת פארמר, שהשארותו/אי-השארתו היא זו שתקבעה את גורל העונה.
ייתכן אגב, שמדובר בהימור מושכל ולאו דוקא במעשה לא אחראי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־38 אורחים