michael כתב:לא יודע אם שמתם לב אבל לוח התוצאות הראה במהלך הארכה 77:78 למכבי
בדר"כ כשאלה המספרים על הלוח - מכבי מנצחת
היו למכבי איזה משחק או שניים שהיא הובילה בתוצאה הזאת והפסידה.. אני זוכר את זה.
אבל למי אכפת. בדרך כלל זה עובד. והקארמה גם..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
michael כתב:לא יודע אם שמתם לב אבל לוח התוצאות הראה במהלך הארכה 77:78 למכבי
בדר"כ כשאלה המספרים על הלוח - מכבי מנצחת
Maccabikid כתב:רייס היה על 4/13?? באמת?? היה נראה כאילו הכל נכנס לו ברבע הרביעי ובהארכה..
Holiday_Armadillo כתב:יכול להיות שהסירטון הזה לא פורסם?
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יכול להיות שהסירטון הזה לא פורסם?
פורסם אבל זה לא מהחגיגות של אתמול
מכביסט29 כתב:כמה פתטיים הם יכולים להיות.. לקרוא ולהתעצבן/להתמוגג
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 69279.html
Roni1 כתב:אגב, 32% רייטינג למשחק אתמול
felix_r כתב:Roni1 כתב:אגב, 32% רייטינג למשחק אתמול
וזה בל"ג בעומר! ביום אחר זה היה 50% לפחות
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Roni1 כתב:אגב, 32% רייטינג למשחק אתמול
וזה בל"ג בעומר! ביום אחר זה היה 50% לפחות
עם שיטת דירוג פחות מיושנת זה היה 50% בקלות
בכל מקרה אם בטעות מכבי יעלו לפיינלפור של היורוליג אז זה באמת בזיון כי מכבי לא ראויה להיות חלק מהטופ 4 של אירופה ( ואת זה ידענו כבר בתחילת העונה...)
צא מהסרט של ניצחון מול ריאל. פשוט צא מהסרט הזה. את ההשפלה של היום אף אחד לא ישכח במשך שנים. כל מה שבלאט עשה פה נמחק לחלוטין עם המשחק הזה. הוא צריך ללכת הביתה עוד הלילה.
פשוט מגוחך. מבחינתי זאת כבר לא מכבי, אלא קבוצה של שכירי חרב בשקל תשעים שהקשר בינם לבין מה שפעם הייתה מכבי ת"א הוא מקרי בהחלט
אני חושב שכן , ומכבי כבר הוכיחה שבהרכב מלא היא לא נופלת מאף קבוצה באירופה אז בהיכל מבחינתי מכבי פייבוריטית (כל עוד השופטים לא באים להרוג את המשחק) גם מול ריאל.
אם למועדון הזה נשארה טיפת כבוד, ואני בכלל לא בטוח שהתשובה לכך חיובית, אין מצב שעוברים על משחק כזה לסדר היום. לא משנה אם זה מאמן, ג׳נרל מנג׳ר או אחד השחקנים - אבל משהו חייב לקרות. לא בשביל לשפר את הקבוצה להמשך העונה אלא כדי להגן על הכבוד של המועדון שנרמס. מזכיר לכולם שאפי נזרק אחרי הפסד ב-16 הפרש במלחה, אז לא עושים כלום אחרי 28 הפרש בבית? אחרי התבוסה הזו כבר לא ממש מעניינת המשך העונה אלא שיקום המועדון הזה שנמצא בדרך לדעיכה לתהומות הנשייה.
רייט, שהגיע באמצע העונה, טוב יותר מכל מה שיש למכבי בקו האחורי. בכלל, הקו האחורי של ירושלים - עם קיצ'ן, יותם ורייט - טוב בהרבה מזה של מכבי.
מכבי הולכת ודועכת בשנים האחרונות בתהליך הדרגתי שצובר תאוצה משנה לשנה. אין סיבה שהתהליך הזה יסתיים בקרוב
מדהים שמכבי ויתרה על יותם שהיה אצלה ביד והעדיפה את רייס שהוא יקר יותר והרבה פחות טוב (בליגה הגרמנית הוא אולי כיכב אבל זה בעיקר בגלל סגנון הראן אנד גאן שם).
אין טיפת נשמה לקבוצה הזו וזה מתחיל בדרישות מהשחקנים. אם מקבלים בהבנה שחקן שלא מוכן לשחק עם קצת כאבים (טיוס) אז שלא יתפלאו שאף אחד לא יתאבד על המגרש.
בעיניי הסמל הצהוב ורוח המועדון חשובים יותר מעוד זכיה באליפות או לעלות עוד שלב באירופה. אם לא עושים כלום אחרי תבוסה כזו ומסתפקים בכמה הערות לשחקנים בחדר ההלבשה, אז זה אומר שהסמל והרוח כבר לא קיימים.
כנראה שגם העונה, כמו בעונה שעברה, מכבי נתנה חודשיים טובים וחוזרת ליכולת האמיתית שלה לאחר מכן.
מכבי חזרה לשנת 93, כשההבדל הוא הצלחה יחסית באירופה לעומת העונה ההיא.
עוד דבר - ביום חמישי האחרון ראינו מה זו גאווה של קבוצה ביתית. פרטיזן הרבה פחות טובה ממכבי ושיחקה בלי אחד משני השחקנים הכי טובים שלה. עדיין, למרות פיגור גדול לאורך רוב המשחק היא המשיכה להילחם עד לשניה האחרונה. זה משהו שהיה פעם במכבי והיום לא קיים בשיט.
אחרי המשחק הערב אני חושב שהתואר מונח על הרצפה ושאפילו מכבי עשויה לקחת אותו עם הרבה מזל
ריאל שממש החזקנו ממנה לא משחקת חכם ואין לה ווינריות כך שהיא לא בטוח תזכה וצסק"א לא יציבה
אני לא אומר שאנחנו הולכים עכשיו על התואר אבל אם נגיע לפיינל פור הכל יכול לקרות
אתה חי בסרט
וברור לכולם שמכבי לא תזכה ביורוליג.
.אם מכבי זוכה השנה אפשר לסגור את היורוליג
אני לא יודעת אם אפילו העפלה לפיינל פור תוכל לפצות על אתמול.
למרות שהם מוזמנים לנסות...
האמת שהמשחק נגד ירושלים די הוציא לי את החשק להמשך העונה הזו ואני חושב שלא מאוד משנה מה הם כבר יעשו בהמשך, יהיה קשה מאוד לפצות על התבוסה הנוראית הזו.
ככל שנתקדם בשלבים ביורוליג, כך הסיכויים של הפחזניות שמשחקות כרגע במכבי להישאר- גדל.
לצערי, בעונה הזאת אנחנו צריכים לקוות להפסיד בהצלבה. זה יהיה יותר טוב לעתיד של מכבי
שמואל, פיינל פור (לדעתי אנחנו לא נהיה שם) יכול להיות סוף מתוק לעונה הזאת אבל זה בטח לא ישכיח את השיאים השליליים ששברנו העונה
ידעתי שנפסיד. אנחנו פשוט קבוצה פתטית. אני הייתי מפטר את בלאט כבר אחרי ירושלים. אני נגעל ונבוך. משחק מהמכוערים שראיתי. אם מכבי חיפה היתה פחות פראיירית היא כבר היתה גומרת את הסיפור במחצית הראשונה עם 20 הפרש. היקמן ורייס הם אסון קולוסאלי, בדיחה לענף, שיפרשו וינסו בדמינטון. אין לנו מה לחפש בבאיירן. מגיע לנו שניענש ונקבל את בארסה, שפדרמן יאכל את היורוקאפ שבישל. גועל נפש של קבוצה.
יש לנו קבוצה פשוט לוזרית העונה!
עוד עונה חולפת וכלום לא משתנה לטובה, רק מתדרדר.. מותג הולך ונעלם. שילכו כולם לעזאזל...
בא לי שתיגמר כבר העונה הזו
זו הקבוצה הלוזרית בתולדות מכבי , כמה הפסדים בסל אחד ? שוב הוכח שהזרים של מכבי למעט סופו לא טובים יותר או אפילו טובים פחות מכמה קבוצות , היקמן רייס אינגלס וגם סמית האוברייטד הזה שעד עכשיו לא הבנתי למה חושבים שהוא איזה עילוי , לא נעים להגיד אבל זה יהיה דיי בזיון אם הקבוצה הזו תצליח איך שהוא להגיע לפיינל פור או לזכות באליפות , עליבות כזו ולוזריות אני לא זוכר .
קבוצה לוזרית !!! בהנהגת מאמן לוזר!!!
כואב הלב לראות את הקבוצה הזאת משחקת!!! פשוט בושה.
אין אופי לקבוצה הזאת , דיויד בלאט מצידי יכול ללכת הביתה היום , 4 הפסדים רצופים , חבורה של זבלים חסרי מושג.
אני עם הקבוצה הזאת גמרתי , מעדיף לראות hot gold
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים