rc4991 כתב:
אני חייב לציין ששם זה נשמע פחות מרשים
כנראה שזה יותר עוצמתי כשרואים את זה בטלוויזיה
נכון, שמה זה נשמע פחות טוב מנוקיה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:
אני חייב לציין ששם זה נשמע פחות מרשים
כנראה שזה יותר עוצמתי כשרואים את זה בטלוויזיה
Holiday_Armadillo כתב:כל חגיגות הורסים לי עם איזה זמר מסריח
מכביסט29 כתב:הייתי בקבלת פנים בנתב״ג ואני חייב רק לציין שמנקודת המבט שלי לא היתה שום סיבה ״להבריח״ את מכבי מדלת צדדית (שהיתה כולה במרחק של 20 מטר מהיציאה המרכזית). אני לא ראיתי עומס חריג מדי שהצדיק את זה. בסופו של דבר היה מגע בין אנשי מכבי לאוהדים, רק חבל שכדי להדביק אותם נאלצנו לרוץ ולהסתכן בפציעות (אנשים קפצו מעל הגדרות שם).. בסוף כולם הגיעו בריאים ושלמים לאוטובוס והכל עבר בשלום. בקיצור זה סתם היה מיותר והרגיש קצת כמו זלזול אפילו..
rc4991 כתב:מכביסט29 כתב:הייתי בקבלת פנים בנתב״ג ואני חייב רק לציין שמנקודת המבט שלי לא היתה שום סיבה ״להבריח״ את מכבי מדלת צדדית (שהיתה כולה במרחק של 20 מטר מהיציאה המרכזית). אני לא ראיתי עומס חריג מדי שהצדיק את זה. בסופו של דבר היה מגע בין אנשי מכבי לאוהדים, רק חבל שכדי להדביק אותם נאלצנו לרוץ ולהסתכן בפציעות (אנשים קפצו מעל הגדרות שם).. בסוף כולם הגיעו בריאים ושלמים לאוטובוס והכל עבר בשלום. בקיצור זה סתם היה מיותר והרגיש קצת כמו זלזול אפילו..
גם העזיבה המהירה שלהם בזמן החגיגות היתה די מגעילה ומזלזלת
Maccabikid כתב:rc4991 כתב:מכביסט29 כתב:הייתי בקבלת פנים בנתב״ג ואני חייב רק לציין שמנקודת המבט שלי לא היתה שום סיבה ״להבריח״ את מכבי מדלת צדדית (שהיתה כולה במרחק של 20 מטר מהיציאה המרכזית). אני לא ראיתי עומס חריג מדי שהצדיק את זה. בסופו של דבר היה מגע בין אנשי מכבי לאוהדים, רק חבל שכדי להדביק אותם נאלצנו לרוץ ולהסתכן בפציעות (אנשים קפצו מעל הגדרות שם).. בסוף כולם הגיעו בריאים ושלמים לאוטובוס והכל עבר בשלום. בקיצור זה סתם היה מיותר והרגיש קצת כמו זלזול אפילו..
די, נו באמת, אנחנו אלופי אירופה אז מחפשים דברים אחרים לבכות עליהם? מותר גם לא לבקר אף אחד לפעמים.. אני לא הייתי בחגיגות, אז לא יודע כמה זמן הם היו שם, אבל אתה שוכח שהם ממוטטים לגמרי.. גם שני משחקים ברמה כזו גבוהה תוך זמן כל כך קצר, גם הטיסות וגם כל החגיגות עד השעות הקטנות של הלילה, ולקינוח עוד טיסה לארץ שלא בדיוק מוסיפה לערנות של אף אחד..
rc4991 כתב:Maccabikid כתב:rc4991 כתב:מכביסט29 כתב:הייתי בקבלת פנים בנתב״ג ואני חייב רק לציין שמנקודת המבט שלי לא היתה שום סיבה ״להבריח״ את מכבי מדלת צדדית (שהיתה כולה במרחק של 20 מטר מהיציאה המרכזית). אני לא ראיתי עומס חריג מדי שהצדיק את זה. בסופו של דבר היה מגע בין אנשי מכבי לאוהדים, רק חבל שכדי להדביק אותם נאלצנו לרוץ ולהסתכן בפציעות (אנשים קפצו מעל הגדרות שם).. בסוף כולם הגיעו בריאים ושלמים לאוטובוס והכל עבר בשלום. בקיצור זה סתם היה מיותר והרגיש קצת כמו זלזול אפילו..
די, נו באמת, אנחנו אלופי אירופה אז מחפשים דברים אחרים לבכות עליהם? מותר גם לא לבקר אף אחד לפעמים.. אני לא הייתי בחגיגות, אז לא יודע כמה זמן הם היו שם, אבל אתה שוכח שהם ממוטטים לגמרי.. גם שני משחקים ברמה כזו גבוהה תוך זמן כל כך קצר, גם הטיסות וגם כל החגיגות עד השעות הקטנות של הלילה, ולקינוח עוד טיסה לארץ שלא בדיוק מוסיפה לערנות של אף אחד..
הם חתכו אחרי איזה עשר דקות והלכו ל-206
היה יותר מכובד שישארו יתנו משילכו לאכול במסעדה
LIAV10 כתב:נו רוני, מה רצית, שהם ישמעו מחרוזת של ליאור נרקיס אחרי 48 שעות ללא שינה?
אם היו נותנים לקהל לשיר להם זה היה אחרת, הסאונד שמה איכזה אותי, במקום לתת לקהל לשיר שמו לי רימירסים מוזרים של צהוב עולה ואז זמרים ישראלים.
אם כבר שמים שירים, שימו באנגלית כדי שהזרים יהנו, מה מתאר את ההרגשה יותר מhappy? ולמה לא היה את we are the champions במלואו? בפיינל פור בתל אביב הקהל ריגש עם השיר הזה.
מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל חגיגות הורסים לי עם איזה זמר מסריח
מי זה ה ' זמר המסריח ' ? את לא גזענית במקרה כן ? בעיני מוקי הוא לא זמר מסריח אבל בן אדם מתנשא עם דעות מסריחות ...
LIAV10 כתב:יא אשכנזיה מתנשאת.
LIAV10 כתב:אמרתי את זה כאילו לך והוספתי את התמונה הזאת בגלל שהיא כזאת
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], גל גל, מרסר ו־30 אורחים