טייריס רייס - מגדול שחקני מכבי בכל הזמנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טייריס רייס- מגדול שחקני מכבי בכל הזמנים

הודעהעל ידי yzafrir » 22 מאי 2014, 13:13

LIAV10 כתב:אף אחד לא עושה ממנו כוכב, עושים ממנו שחקן מאני טיים מטורף שהביא לנו פאקינג אליפות אירופה.
אולי הקבוצה הזאת לא צריכה כוכב, אלא חבורת שחקני כדורסל מצויינים, צריך לשדרג את מה שקיים.

ו בדיוק בגלל זה שחקן כמו לאגפורד לא מתאים...
אני שנחשבתי ממעריצי רייס לאורך העונה די מבין חלק ממה שרוני התכוון אבל גם מבין את כל השאר כי שורה תחתונה הוא הביא לנו את התואר. אבל אני בטוח שבסדרה למשל לא היה לנו סיכוי ובמקרים כאלו ניתן לקבוע אם שחקן הוא באמת כוכב כלומר רק לאורך זמן ניתן יהיה לקבוע כמה טוב הוא...מה שכן הוא הראה שיש לו פוטנציאל להיות כזה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 22 מאי 2014, 13:28

er79 כתב:
yzafrir כתב:גם בתחילת העונה הוא לא היה שחקן מפוזר ולא איבד הרבה כדורים . הוא פשוט קלע באחוזים לא טובים ו בחירת הזריקות שלו הייתה לא טובה ....
לאט לאט הוא נכנס לכושר ושיפר גם את בחירת בזריקות שלו .
מה שמדהים בו זה שאת התהליך שהוא עבר בשנה שחקנים אחרים לוקח להם שנתיים שלוש ו לפעמים אף פעם...

היה מאוד מפוזר, איבד הרבה כדורים, והיה שני באירופה בחטיפת בלוקים אחרי היקמן. לא צריך לנפות ממנו משהו שכן היה לו. אבל הסיומת שלו הייתה פנטסטית בכל קנה מידה. אני מאוד מרוצה מהמהפך שלו.

אני מבין לגמרי וזה נראה לי קצת מפגר (בלי לפגוע) שעכשיו כולם חושבים שאנחנו חזקים והשחקנים שלנו כוכבים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 מאי 2014, 13:38

אף אחד לא חושב שהשחקנים שלנו כוכבים, וכן, אנחנו חזקים, טופ 4 בוודאות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 מאי 2014, 14:18

אנחנו ללא ספק קבוצה הרבה יותר טובה ממה שכולנו חשבנו.
אבל מעניין אותי מה אתם חושבים יקרה אם נמשיך בדיוק עם אותה קבוצה ואותו מאמן הלי שום שינוי לעונה נוספת. האם מישהו חושב שהם יכולים לשחזר את ההישג שנה שניה ברציפות?

אגב אם במכבי חושבים על אותה קבוצה בדיוק מינוס צמד הדיווידים אז בכלל הסיכויים לשחזור נמוכים פי כמה בלי קשר למי שיחליף אותם.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 22 מאי 2014, 14:30

rc4991 כתב:
er79 כתב:
yzafrir כתב:גם בתחילת העונה הוא לא היה שחקן מפוזר ולא איבד הרבה כדורים . הוא פשוט קלע באחוזים לא טובים ו בחירת הזריקות שלו הייתה לא טובה ....
לאט לאט הוא נכנס לכושר ושיפר גם את בחירת בזריקות שלו .
מה שמדהים בו זה שאת התהליך שהוא עבר בשנה שחקנים אחרים לוקח להם שנתיים שלוש ו לפעמים אף פעם...

היה מאוד מפוזר, איבד הרבה כדורים, והיה שני באירופה בחטיפת בלוקים אחרי היקמן. לא צריך לנפות ממנו משהו שכן היה לו. אבל הסיומת שלו הייתה פנטסטית בכל קנה מידה. אני מאוד מרוצה מהמהפך שלו.

אני מבין לגמרי וזה נראה לי קצת מפגר (בלי לפגוע) שעכשיו כולם חושבים שאנחנו חזקים והשחקנים שלנו כוכבים

קודם כל, אנחנו אלופי אירופה, אז כן - אנחנו חזקים. הכי חזקים באירופה. להערכתי היינו מנצחים שם גם את בארסה ביכולת שהייתה לנו.
חנו'ש, לעולם אל תאמרי לעולם לא. גם על אולימפיאקוס אף אחד לא היה מוכן להמר שייקחו שנתיים ברציפות. למרות שעושה רושם שבעונה הבאה ריאל תהיה פייבוריטית לזכייה, אין לדעת. שורה תחתונה, 3 גביעי אירופה אחרונים הלכו לאנדרדוגית המובהקת.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 מאי 2014, 14:59

אם מכבי/אחת היווניות יגיעו לפיינל פור וגם ריאל יגיעו עדיין לא יהיה לספרדים רוב.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 22 מאי 2014, 16:45

אני לא חושב שהקבוצה הזאת חזקה כמו שאתם חושבים
כמו שחנוש אמרה,אתם חושבים שנצליח ככה עם אותו סגל גם בעונה הבאה?
מכבי היא קבוצה טובה שהתעלתה במאני טיים אבל זה לא משהו שאפשר לסמוך עליו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 מאי 2014, 19:27

אני חושב שאם מכבי רוצה לשחזר את ההישג, אז היא צריכה לשמור על אותו השלד, בראש ובראשונה - שני הדייוידים.
פרט לכך לא צריך יותר משלושה שינויים - גארד במקום היקמן שיעזוב, שחקן ציר במקום ג'יימס (לא סגור אם זה צריך להיות שחקן יקר - מבחינתי גם שחקן
צעיר עם פוטנציאל זה טוב, בתנאי שסופו וטיוס כשירים לגמרי) ושחקן במקום אינגלס לעמדה 3.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 22 מאי 2014, 19:44

rc4991 כתב:אני לא חושב שהקבוצה הזאת חזקה כמו שאתם חושבים

אותי זה די משעשע שדוקא לגבי הקבוצה הנוכחית השאלה הזו עולה ואילו בזמנו, דוקא על קבוצה כמו זו שהיתה עם וויזנייבסקי ופישר (כמו גם עם קבוצות בינוניות אחרות שהיו כאן), היתה הסכמה די גורפת שצריך לשמר את הסגל, לרבות מצד הגורמים שמעלים את השאלה הזו עכשיו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Allan Turing » 22 מאי 2014, 19:47

אם מכבי תשמור על הסגל בשלמותו, זה הישג אדיר - כזה שאולימפיאקוס לא הצליחה לעשות לדוגמא.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי jol9 » 22 מאי 2014, 19:49

חביב אורנג'ד כתב:

אותי זה די משעשע שדוקא לגבי הקבוצה הנוכחית השאלה הזו עולה ואילו בזמנו, דוקא על קבוצה כמו זו שהיתה עם וויזנייבסקי ופישר (כמו גם עם קבוצות בינוניות אחרות שהיו כאן), היתה הסכמה די גורפת שצריך לשמר את הסגל, לרבות מצד הגורמים שמעלים את השאלה הזו עכשיו.

אני חושב שאתה טועה. תמיד יש ציפייה ששחקנים טובים גם אחרי עונה לא טובה של הקבוצה ימשיכו. לא זכור לי שמישהו רצה שוויז ימשיך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 22 מאי 2014, 19:53

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

אני חושב שאתה טועה. תמיד יש ציפייה ששחקנים טובים גם אחרי עונה לא טובה של הקבוצה ימשיכו. לא זכור לי שמישהו רצה שוויז ימשיך.

לי דוקא כן זכור.
אני גם זוכר לא מעט שרצו לראות את פישר ממשיך ובכלל, לאחר שמכבי פירקה את החבילה באותה עונה ועשתה לא מעט מהפכות בסגל (שלימים הובילו אותה לגמר הפיינל-פור) נשמעה כאן ביקרות חריפה מאוד.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 22 מאי 2014, 20:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 22 מאי 2014, 20:11

jol9 כתב:אני חושב שאם מכבי רוצה לשחזר את ההישג, אז היא צריכה לשמור על אותו השלד, בראש ובראשונה - שני הדייוידים.
פרט לכך לא צריך יותר משלושה שינויים - גארד במקום היקמן שיעזוב, שחקן ציר במקום ג'יימס (לא סגור אם זה צריך להיות שחקן יקר - מבחינתי גם שחקן
צעיר עם פוטנציאל זה טוב, בתנאי שסופו וטיוס כשירים לגמרי) ושחקן במקום אינגלס לעמדה 3.

שלושה שחקנים זה כבר לא ממש לשמור על הסגל (זה גם מה שאני מציע)
מה גם שלא רשמת מאיזה לבל אתה מצפה שיביאו את השחקנים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 22 מאי 2014, 20:12

חביב אורנג'ד כתב:

לא הייתי פה בכלל באותה תקופה ואם זה משנה אז אני בכלל לא רציתי את ויז'
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 מאי 2014, 20:16

חביב אורנג'ד כתב:

אם אתה מדבר עליי, אז מבחינתי יש הבדל בין לשמור על שלד, לבין לשמור על אותה קבוצה בדיוק אחד לאחד.
באותה עונה, בעיניי לפחות היה דווקא שלד טוב, ודעתי היתה שדווקא לשמר את השלד עם כמה שיפצורים יכול להיות טוב (זו היתה כמובן דעתי אישית וזה לא אומר שזה בהכרח היה נכון)
כמובן שגם לענייננו אנו (ובאמת לא ברור לי למה זה משנה מה קרה או מה חשבנו בעבר) אין לי ספק אפילו שהשלד המרכזי חייב להישאר, רק שאני לא חושבת שזה צריך להיות אחד לאחד.

כמובן שהדבר הראשון והכי חשוב זה לסגור את המאמן. בלאט זה הדבר הכי קריטי בעיניי לעתידנו ועזיבה שלו עלולה להיות המכה הכי קשה.
חוץ ממנו, ולפי מצב החוזים, לדעתי הולכת להיות לנו רק עוד מכה אחת - העזיבה הצפויה של בלו כמובן.
זה יהיה קשה ומבאס אבל נצטרך למצוא דרך להתגבר על זה.
כל שאר השחקנים החשובים סגורים ואמורים להמשיך - רייס, סופו, סמית' והישראלים.
על אינגלס וז'יז'יץ' כמובן שאף אחד לא יבכה, ואני אישית גם ממש לא יבכה על היקמן.
בגלל זה לדעתי ברגע שמצליחים לסגור את בלאט, אני מבחינתי רגועה לגבי עונת המלפפונים הקרובה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 22 מאי 2014, 20:52

חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

אם אתה מדבר עליי, אז מבחינתי יש הבדל בין לשמור על שלד, לבין לשמור על אותה קבוצה בדיוק אחד לאחד.
באותה עונה, בעיניי לפחות היה דווקא שלד טוב, ודעתי היתה שדווקא לשמר את השלד עם כמה שיפצורים יכול להיות טוב (זו היתה כמובן דעתי אישית וזה לא אומר שזה בהכרח היה נכון)
כמובן שגם לענייננו אנו (ובאמת לא ברור לי למה זה משנה מה קרה או מה חשבנו בעבר) אין לי ספק אפילו שהשלד המרכזי חייב להישאר, רק שאני לא חושבת שזה צריך להיות אחד לאחד.

כמובן שהדבר הראשון והכי חשוב זה לסגור את המאמן. בלאט זה הדבר הכי קריטי בעיניי לעתידנו ועזיבה שלו עלולה להיות המכה הכי קשה.
חוץ ממנו, ולפי מצב החוזים, לדעתי הולכת להיות לנו רק עוד מכה אחת - העזיבה הצפויה של בלו כמובן.
זה יהיה קשה ומבאס אבל נצטרך למצוא דרך להתגבר על זה.
כל שאר השחקנים החשובים סגורים ואמורים להמשיך - רייס, סופו, סמית' והישראלים.
על אינגלס וז'יז'יץ' כמובן שאף אחד לא יבכה, ואני אישית גם ממש לא יבכה על היקמן.
בגלל זה לדעתי ברגע שמצליחים לסגור את בלאט, אני מבחינתי רגועה לגבי עונת המלפפונים הקרובה.

מה גם שבלאט יפתה שחקנים לוותר על קצת כסף עבורו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 מאי 2014, 20:54

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

לי דוקא כן זכור.
אני גם זוכר לא מעט שרצו לראות את פישר ממשיך ובכלל, לאחר שמכבי פירקה את החבילה באותה עונה ועשתה לא מעט מהפכות בסגל (שלימים הובילו אותה לגמר הפיינל-פור) נשמעה כאן ביקרות חריפה מאוד.

ביקורת יש תמיד לכאן ולכאן. ואנשים טועים תמיד לכאן ולכאן.
למשל הקבוצה הנוכחית שמרה על רוב השחקנים המרכזיים מהעונה שעברה (מה שאתה לא אוהב) וגם הביאה כמה שחקנים זקנים/אחרי השיא לקבוצה (מה שאתה לא אוהב)
ועדיין היא עשתה הישג נפלא.
לעומת זאת, כשהחליפה הרבה שחקנים, בעונה שעברה, לא הגיעה לכלום.

אין חוקיות בדברים האלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 22 מאי 2014, 22:27

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

לי דוקא כן זכור.

ביקורת יש תמיד לכאן ולכאן. ואנשים טועים תמיד לכאן ולכאן.
למשל הקבוצה הנוכחית שמרה על רוב השחקנים המרכזיים מהעונה שעברה (מה שאתה לא אוהב) וגם הביאה כמה שחקנים זקנים/אחרי השיא לקבוצה (מה שאתה לא אוהב)
ועדיין היא עשתה הישג נפלא.
לעומת זאת, כשהחליפה הרבה שחקנים, בעונה שעברה, לא הגיעה לכלום.

אין חוקיות בדברים האלה.

לא יודע בדיוק אילו שחקנים בירידה הגיעו לכאן העונה (אלא אם כן אתה מחשיב את ז'יז'יץ' לשחקן) ולפי מה שידוע לי, מכבי החליפה הקיץ חצי מסגל (ואפילו יותר מחצי אם מתחשבים בחסרונו של ג'יימס), אבל אני דוקא הבנתי שכן יש חוקיות ואפילו חוקיות ברורה.

הייתי בטוח שרק קבוצות בעלות תקציב גדול, שדוגלות בהמשכיות ורצות עם אותו סגל מספר שנים (ולא רק שתי עונות), שמביאות שחקנים מן הטופ של אירופה, שמאיישות היטב את העמדות 1 ו5 ובעלות רכז "טהור" - הן הן המצליחות.
לתומי חשבתי שיכולת בניית הקבוצה של מכבי מדרדרת בצורה קצונית בשנים האחרונות, ומכאן שהיא רק צפויה להחלש.

בכל מקרה, לקרוא כאן שאין חוקיות זה שינוי מרענן.
מי יודע, אולי בפעם הבאה שיוחתם כאן שחקן אמריקאי צעיר ללא נסיון יורוליג, הוא לא יתקבל בבוז וכינויים לא מחמיאים. לך תדע....
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 מאי 2014, 22:48

חביב, ומה חשבת על חזרתו של בלו הקיץ??
לא בדיוק הסטייל שאתה אוהב (שחקן מעל גיל 30 שכבר פרש)

ואגב, אתה מדבר על עונה שעברה והשינויים שעשו? עונה שעברה היה אחד הסגלים החלשים שהיו לנו.
מי רצה המשכיות בכלל לדבר הזה??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אדם » 22 מאי 2014, 23:02

אם נביא תחליפים לגימס היקמן ואינגלס נהיה קבוצה חזקה וטובה הרבה יותר מהעונה ,אלה השינויים שמכבי צריכים לעשות כדי לשנות פאזה ולהפוך לקבוצה חזקה וטובה באמת ולא איזו הפתעה או הברקה ,אם השינויים האלה יבוצעו ויפגעו בשלושה שחקנים שיחליפו אותם בנוסף לשמירת שלד הקיים ,אנחנו נהפוך לקבוצה טובה מאוד מאוד ,שכבר חובת ההוכחה עליה.
הלוואי שבאמת יעשו תשינוים האלה ויביאו 3 שחקנים 2 גארדים וגבוה רציני ,זו היזדמנות חד פעמית לשדרוג רציני והיזדמנות באמת להפוך תקבוצה לדעתי למשו אחר ולא אפיזוטה חולפת,כולי תקווה שזה יקרה ,בשדרוג של החוזים של השחקנים שקיימים וביצירת המשכיות איתם של שנתיים שלוש נוספות ובהשארת דיויד בלאט ושלושה שחקנים חדשים ,אני מאמין שנהפוך למשו מיוחד שנוכל להנות ממנו כמה שנים.
אדם

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים