על ידי מקובי » 23 מאי 2014, 01:00
אז נתחיל מההתחלה- באנו לתת כבוד לאלופת אירופה.
עוד לפני תחילת המשחק עליתי לשורה האחרונה בשער 11 ונזכרתי במה שעבר עלי לפני חודשיים (פחות יום) אירוני שהיום ירושלים קיבלה 28...
בטקס הייתי במקום הכי טוב בהיכל, שורה ראשונה של שער 9 (ככה זה שצריך להחזיק את התפאורה..)
בזמן שקטש ואפיק נתנו לנו פרחים ובמהלך הטקס רק דמיינתי מה היה קורה אם זה היה הפועל... לראות את ארז ונאור נותנים פרחים למכבי, לראות את כל הקהל שלהם רואה את הטקס ואת גביע אירופה מול העיניים... (אם זה היה קורה הייתי גם דואג שגיא יניף אותו מול העיניים שלהם...) באמת זה הנוק אאוט הכי גדול שאפשר לבקש.
רק בשביל זה היה כדאי שהם יעברו את אילת... (במחשבה שנייה? לאאאאא.)
המשחק התנהל על מי מנוחות, מכבי שלטה במגרש אבל זריקות חופשיות (לגמרי!) לא נכנסו... אמנם את הרבע הראשון סיימנו ב-5 הפרש אבל הרבע השני היה בהמשך המגמה ואילת הובילה ב-6 הפרש, ריצה של 7-0 כולל שלשה של גיא הורידה אותנו למחצית ב+1.
כנראה דיוויד אמר להם משהו כי לחצי השני היתה תחושה שהכל השתחרר, מכבי יצאה לריצה הגדולה שלה, אילת לא באמת הפריעה (אילת קלעה 4 נק' ב7 וחצי דקות...) והמשחק הפך לגארבג' טיים ארוך.
אני עד עכשיו לא מבין איך לא נתנו לסופו שם עבירה שהרביצו לו שם... בכלל שיפוט לא משהו לדעתי.
חלוקת נקודות יפה במכבי, עם 5 נק' בדאבל פיגרס (וגיא עם 9).
גיא וטייריס עם 5 אס'. בכלל בחצי הראשון ראו איך גיא מנהל את המשחק בצורה יפה מההיי פוסט. 4 אס' לבלו.
סופו והיקמן עם 8 ריב'! טיוס עם 7
רייס (אולי החודר שהכי מזכיר לי את עודד קטש מימיו במכבי. מדהים איך הוא מפתל את הגוף שלו) היקמן וסופו סחטו 6 עבירות כ"א.
27 מדד להיקמן, 23 לרייס וסופו, 21 לטיוס. מכבי מנצחת במדד 136-89