המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:רק אותי מדאיג שהפגישה היתה מול הג'וניורים וניקולה??
הרי בסופו של דבר מי שמחליט הם שמעון ודיוויד.
מה אם הם לא יהיו מוכנים לתנאים של בלאט? בכל זאת זה הכסף שלהם, לא של הילדים.
אני אהיה רגועה רק כשיהיה חוזה חתום, אבל בכל זאת הכיוון מעודד.
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:רק אותי מדאיג שהפגישה היתה מול הג'וניורים וניקולה??
שמעון ודיוויד רוצים את בלאט במכבי.
הג'וניורים היו הבעיה לאורך העונה. שמח שהסתדר.
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:רק אותי מדאיג שהפגישה היתה מול הג'וניורים וניקולה??
שמעון ודיוויד רוצים את בלאט במכבי.
הג'וניורים היו הבעיה לאורך העונה. שמח שהסתדר.
אולי הם רוצים, אבל הם אלה שבשורה התחתונה חותמים על הצ'ק, ואת זה הם הרבה פחות אוהבים לעשות....
0ved1212 כתב:מעניין מה יקרה עם גודס אם החוזה הוא לשלוש או ארבע עונות האם הוא ימשיך עם בלאט או יעדיף לקחת קבוצה כמאמן ראשי??
Holiday_Armadillo כתב:אם הוא יחתום על חוזה כזה זה יהיה מאוד משעשע ולו רק בגלל הסיבה שבתחילת השנה כשהכל התחיל להתפוצץ אמרנו ''זה ברור שאם לא יקרה משהו מטורף, בלאט לא יישאר פה בעונה הבאה'' וכבר לגמרי השלמנו עם זה
עכשיו מדברים על חוזה ארוך טווח
rc4991 כתב:האמת שעדיף אולי שגודס יעזוב כדי שנוכל לבחון אותו (בתקווה שזה יהיה בקבוצה אירופאית גדולה)
אם הוא ילך אז צריך להביא את דן שמיר שאני ממש מעריךושגם מצוי בקשרים נהדרים עם בלאט
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם הוא יחתום על חוזה כזה זה יהיה מאוד משעשע ולו רק בגלל הסיבה שבתחילת השנה כשהכל התחיל להתפוצץ אמרנו ''זה ברור שאם לא יקרה משהו מטורף, בלאט לא יישאר פה בעונה הבאה'' וכבר לגמרי השלמנו עם זה
תקראי את הדפים הראשונים של הת'רד הנוכחי...
זה מצחיק...
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם הוא יחתום על חוזה כזה זה יהיה מאוד משעשע ולו רק בגלל הסיבה שבתחילת השנה כשהכל התחיל להתפוצץ אמרנו ''זה ברור שאם לא יקרה משהו מטורף, בלאט לא יישאר פה בעונה הבאה'' וכבר לגמרי השלמנו עם זה
זה מצחיק...
גאה בעצמי שמעולם לא סטיתי מהתמיכה שלי בבלאט
yzafrir כתב:להחתים את בלאט לטווח ארוך זה הדבר הכי חכם שהקבוצה יכולה לעשות בשביל לחסוך כסף בעלות שחקנים . בלאט זה מאמן שחקנים רוצים לשחק אצלו אפילו בפחות כסף , ובטח עכשיו אחרי הזכיה .
מה שכן , אפשר לפתוח תרד חדש בנושא בלאט ? זה קצת הזוי שכשניכנסים לתרד הזה אז ישר רואים בעמוד הראשון הודעות על זה שצריך לזרוק את בלאט...לא יאמן מה היה לנו העונה !!!
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם הוא יחתום על חוזה כזה זה יהיה מאוד משעשע ולו רק בגלל הסיבה שבתחילת השנה כשהכל התחיל להתפוצץ אמרנו ''זה ברור שאם לא יקרה משהו מטורף, בלאט לא יישאר פה בעונה הבאה'' וכבר לגמרי השלמנו עם זה
זה מצחיק...
er79 כתב:לפי דעתי בלאט יישאר במכבי. רק הצעה מהאנ.בי.איי יכולה לשנות את פני הדברים, אם תבוא.
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם הוא יחתום על חוזה כזה זה יהיה מאוד משעשע ולו רק בגלל הסיבה שבתחילת השנה כשהכל התחיל להתפוצץ אמרנו ''זה ברור שאם לא יקרה משהו מטורף, בלאט לא יישאר פה בעונה הבאה'' וכבר לגמרי השלמנו עם זה
זה מצחיק...
מצטרף
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים