על ידי er79 » 22 מאי 2014, 08:54
1. רייס, מקל/אוחיון (קשה לי להאמין שמקל לא יישאר באנ.בי.איי, אבל אני מעדיף אותו על אוחיון. הוא גם יאזן בניהול משחק את רייס יותר טוב מאוחיון).
2. זר?, לנדסברג (רצוי פה מישהו יחסית יקר אבל איכותי. מפארגו כבר ירדתי. התרגלתי לרייס, לא צריך שחקן עם תכונות דומות. לנגפורד יקר. היקמן לדעתי מיותר, למרות שאני מניח שבהנהלה ינסו להשאיר אותו. אם בלו עוזב, הייתי מנסה לרחרח סביב ג'ייסי קארול שמסיים חוזה בריאל, ויהיה זול מלנגפורד. צלף אדיר).
3. פניני, סמית'? (תלוי בשיקום שלו. אני לא מרוצה מהתפקוד שלו העונה מחד, מצד שני בגמר הוא היה טוב סוף סוף, אחרי שנתיים שנעדר במאניטיים, ואולי הניתוח יחזיר אותו למוטב. אם הוא לא יחזור למוטב, אני הייתי הולך על מוס בגרסה המעט יקרה או על דונטה סמית').
4. נחזור לעמדה הזאת תיכף.
5. סופו, טיוס, סנטר נוסף (הפעם לא צריך להביא פלופים באמצע העונה, צריך להביא צעיר אתלטי וזול עם פוטנציאל ולפתח אותו. ג'יימס לדעתי שרוף).
זה הסגל שאני מציע, הוא אמור להיות פחות או יותר זהה תקציבית לסגל של העונה, אבל זה תלוי בשחקן שיבוא לעמדה 2 ובשחקנים לעמדה 4. לגבי עמדה 4, מכבי חייבים לנסות להשאיר את בלו. לדעתי זה לא יקרה ולכן מכבי חייבת שני שחקנים. אני לא מציע שסמית', או מוס, או דונטה, מי מהם שלא יבוא (אני מקווה שאם סמית' עוזב אחד מהם יבוא) ישחקו בעמדה 4. אופציה אחת היא שחקן יקר, כמו דולמן. אופציה שנייה היא שחקן זול יותר, כמו דאנקן. אני יכול לחיות עם שתי האופציות, אבל מכבי תצטרך בכל מקרה פורוורד נוסף כמחליף מהספסל. בהנחה שהסגל שאני מציע יכיל כרגע 4 ישראלים בכירים (מקל או אוחיון, לנדסברג, פניני, טיוס. כרגע לא נספור את שני נערי הפוסטר) ובהנחה שבלו לא נשאר, הפורוורד השני מהספסל יהיה חייב להיות ישראלי. יתר השחקנים הבכירים יהיו זרים, 6 במספר אם בלו לא נשאר (רייס, זר סקנד גארד, מוס או אחד מהסמי'ת'ס, דאנקן או דולמן, סופו וסנטר נוסף). מי יהיה הפורוורד הישראל קשה לי להצביע על שחקן כרגע. אליהו לא יחזור ואני לא חושב שאנחנו צריכים אותו. או שמכבי תתפשר על שחקן כמו בלייזר, או שינסו (ולפי דעתי זה מה שיקרה) להביא שחקן יהודי. לא פוסל שבמקום אינגלס יביאו ישראלי נוסף שייתן גיבוי בעמדות הפורוורדים. אני מניח שזה יהיה בן רייס. ג'ייק כהן להערכתי לא ידרוך על הפרקט של נוקיה במשחק רשמי, ויושאל.