המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:מעניין אותי מה זה אליפויות וגביעים בטניס ואת מי זה מעניין?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:מעניין אותי מה זה אליפויות וגביעים בטניס ואת מי זה מעניין?
יש ליגה למועדונים בטניס. לא מעניין אף אחד.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:מעניין אותי מה זה אליפויות וגביעים בטניס ואת מי זה מעניין?
באיזו קבוצה משחק דג'וקוביץ'?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:מעניין אותי מה זה אליפויות וגביעים בטניס ואת מי זה מעניין?
באיזו קבוצה משחק דג'וקוביץ'?
מ.ס הבקעה.
הליגה הזאת די נחמדה האמת. נותנת מסגרת תחרותית לשחקנים בגילאים שונים שלא טובים מספיק בשביל לפתח קריירה אמיתית. יש מועדונים שאפילו משלמים כסף לשחקנים מטעמם(בעיקר אצל הנשים).
LIAV10 כתב:הכח מעלות תרשיחא.
חנו'ש כתב:למה למכבי אין יותר קבוצת נשים?
דווקא היה נחמד אם היו משקיעים גם בכדורסל נשים ושואפים גם שם להישגים כדרך המכביזם.
חנו'ש כתב:למה למכבי אין יותר קבוצת נשים?
דווקא היה נחמד אם היו משקיעים גם בכדורסל נשים ושואפים גם שם להישגים כדרך המכביזם.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:למה למכבי אין יותר קבוצת נשים?
אחרי שפרשת, הם החליטו שאין יותר טעם להחזיק קבוצת נשים, כי לשיאים שלך אף אחת לא תגיע
מקובי כתב:jol9 כתב:מעניין אותי מה זה אליפויות וגביעים בטניס ואת מי זה מעניין?
תראה, לכל ענף יש את הספירה שלו.
בגלל שאנחנו המועדון היחיד בארץ עם כ"כ הרבה ענפי ספורט אז טבעי שיהיה את הספירה הזאת.
אני יכול לומר שהכדורעף והכדוריד גם קרובים לליבי.
בכל ענף שאני יצפה אני ירצה שמכבי תנצח.
יש סרטונים של אוהדי פאו מעודדים את הקבוצות שלהם בכדורעף נשים...
אותי זה מרגש שיש מכבי ת"א בכדורמים והתעמלות אומנותית (אני לא אלך לראות את זה אבל זה רק מראה את הכוח והיכולת של המועדון).
jol9 כתב:מקובי כתב:jol9 כתב:מעניין אותי מה זה אליפויות וגביעים בטניס ואת מי זה מעניין?
תראה, לכל ענף יש את הספירה שלו.
בגלל שאנחנו המועדון היחיד בארץ עם כ"כ הרבה ענפי ספורט אז טבעי שיהיה את הספירה הזאת.
אני יכול לומר שהכדורעף והכדוריד גם קרובים לליבי.
בכל ענף שאני יצפה אני ירצה שמכבי תנצח.
יש סרטונים של אוהדי פאו מעודדים את הקבוצות שלהם בכדורעף נשים...
אותי זה מרגש שיש מכבי ת"א בכדורמים והתעמלות אומנותית (אני לא אלך לראות את זה אבל זה רק מראה את הכוח והיכולת של המועדון).
בסדר, אבל זה זילות בהישגי הקבוצות המקצועניות כמו מכבי כדורגל, כדורסל, כדורעף, כדוריד וכו'.
רוצים להתענג על ההישגים של המועדון, סבבה, רק על תדחפו לשם הישגים של חובבנים, כי זה פשוט לא מעניין.