פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

יורובאסקט: ישראל נגד צרפת - חמישי, 17:45, ערוץ 1

31 אוגוסט 2011, 20:53

נקווה לטוב. הם עולים עלינו בהכל, אבל אני מקווה שלפחות נצליח לתת פייט ולא נראה פתטי כמו נגד גרמניה.

Re: יורובאסקט: ישראל נגד צרפת - חמישי, 17:45, ערוץ 1

31 אוגוסט 2011, 20:54

וואו זה הולך להיות קשה לצפייה..
עדיף להתמקד במצ'באן..

01 ספטמבר 2011, 06:14

צריך לעלות ולשרוט, להיות אגרסיביים ולא חננות. אולי הצרפתים יבואו קצת שאננים ונוכל להפתיע אותם. אולי . :)

01 ספטמבר 2011, 06:25

הם יהרגו אותנו בלי רחמים

01 ספטמבר 2011, 10:40

צריך לזכור שההגנה של הצרפתים הרבה יותר טובה משל הגרמנים שאיתם כמעט ולא הצלחנו לקלוע נקווה שנעבור את זה בשלום

01 ספטמבר 2011, 11:15

מישהו מוכן להמר על מספר הריבאונדים שנואה יקח?? או שבכלל יתנו לו לנוח היום לקראת משחקים קצת יותר קשים.. בכלל תראו איזו התקדמות יש לכדורסל הצרפתי מאז האליפות ההיא שקטש היה מלך הסלים - נדמה לי שאז ניצחנו אותם פעמיים.. ואיפה הכדורסל הישראלי?? תקוע על אפיק ניסים בחמישייה וטל בורשטיין..

01 ספטמבר 2011, 12:26

המצב של הכדורסל הישראלי על הפנים. אין שום כישרונות שיכולים לסחוב את הנבחרת בראייה של ה-5 שנים הבאות. כל מיני שחקנים סוג ז' ותו לא. המצב של הנבחרות הצעירות בכי רע, כנראה הגרוע ביותר ב-20 השנים האחרונות. כואב הלב. וכל זה דווקא בתקופתו של החוק הרוסי. איזה ביזיון, כמה שהכדורסלן הישראלי מוכיח את עליבותו כל פעם מחדש, ודווקא כשנחקקים חוקים שאמורים להגן עליו.

אה, והלפרין - אתה אפס!

01 ספטמבר 2011, 12:35

אורי כתב:המצב של הכדורסל הישראלי על הפנים. אין שום כישרונות שיכולים לסחוב את הנבחרת בראייה של ה-5 שנים הבאות. כל מיני שחקנים סוג ז' ותו לא. המצב של הנבחרות הצעירות בכי רע, כנראה הגרוע ביותר ב-20 השנים האחרונות. כואב הלב. וכל זה דווקא בתקופתו של החוק הרוסי. איזה ביזיון, כמה שהכדורסלן הישראלי מוכיח את עליבותו כל פעם מחדש, ודווקא כשנחקקים חוקים שאמורים להגן עליו.

אה, והלפרין - אתה אפס!

אם יש משהו טוב שיצא מאליפות הקדטים זה שכמעט 80% מהשחקנים שם הלכו לאקדמיות כאלה ואחרות בחו''ל..
להתאמן ולגדול רחוק מהארץ יעשה רק טוב לכדורסל הישראלי..

01 ספטמבר 2011, 12:43

Holiday_Armadillo כתב:
אורי כתב:המצב של הכדורסל הישראלי על הפנים. אין שום כישרונות שיכולים לסחוב את הנבחרת בראייה של ה-5 שנים הבאות. כל מיני שחקנים סוג ז' ותו לא. המצב של הנבחרות הצעירות בכי רע, כנראה הגרוע ביותר ב-20 השנים האחרונות. כואב הלב. וכל זה דווקא בתקופתו של החוק הרוסי. איזה ביזיון, כמה שהכדורסלן הישראלי מוכיח את עליבותו כל פעם מחדש, ודווקא כשנחקקים חוקים שאמורים להגן עליו.

אה, והלפרין - אתה אפס!

אם יש משהו טוב שיצא מאליפות הקדטים זה שכמעט 80% מהשחקנים שם הלכו לאקדמיות כאלה ואחרות בחו''ל..

תזכיר לי איזה שחקן ישראלי הגיע לנבחרת ממכללות והצליח בשנים האחרונות? מאז שפר והנפלד לא היה מישהו שבאמת זה הקפיץ אותו.. תראה איפה הטישמנים והבוכמנים.. הפתרון היה ויישאר בארץ.

01 ספטמבר 2011, 12:45

שמשון הגיבור כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אה, והלפרין - אתה אפס!

תזכיר לי איזה שחקן ישראלי הגיע לנבחרת ממכללות והצליח בשנים האחרונות? מאז שפר והנפלד לא היה מישהו שבאמת זה הקפיץ אותו.. תראה איפה הטישמנים והבוכמנים.. הפתרון היה ויישאר בארץ.

דבר ראשון,אני בת :happy
דבר שני,דיברתי למשל על נאור שרון שלא עבר למכללות אלא לאקדמיה בצרפת..
יש עוד כמה שעברו לאירופה אבל אני לא מצליחה כרגע להיזכר מי..

01 ספטמבר 2011, 13:35

אני מאוד סקפטי לגבי המשחק הזה. צרפת היא פשוט נבחרת מדהימה, צריך באמת איזשהו נס כדי לנצח אותם.

01 ספטמבר 2011, 13:47

חבל לי שנמרוד טישמן , שהיה במכללת פלורידה, לא נשאר שם.
וגם כרמל בוכמן שהיה במכללה (אני לא זוכר איזו)...
במקום להתקדם, ויתרו ובאו לשחק בליגה השניה בארץ..וזה חבל

01 ספטמבר 2011, 13:48

אוחיון מוכיח שוב שהוא הולך ליפול במכבי בדיוק במקום שבו מקל וכדיר נפלו לפניו - הוא טוב מאוד בליגה שלנו אבל אין לו מה לחפש ברמות הגבוהות של אירופה.

01 ספטמבר 2011, 13:53

בורשטיין חושב שלנעול את אותן נעליים כמו בלו יגרום לו לשחק כמוהו?

למה מקל חושב שיש לו את האפשרות לחדור על הגנת צרפת ולסיים בליי-אפ?
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 01 ספטמבר 2011, 13:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

01 ספטמבר 2011, 13:53

למישהו יש לינק לצפיה בחו"ל??? :dance1

01 ספטמבר 2011, 13:55

של איזה חברה הנעליים של בלו?

01 ספטמבר 2011, 13:56

אין הגנה.
אין התקפה.
אין הלפרין.
אין פוינט גארד.
אין ריבאונד.
אין כדורסל.

01 ספטמבר 2011, 13:57

קודי כתב:אוחיון מוכיח שוב שהוא הולך ליפול במכבי בדיוק במקום שבו מקל וכדיר נפלו לפניו - הוא טוב מאוד בליגה שלנו אבל אין לו מה לחפש ברמות הגבוהות של אירופה.

לצערי זה נכון.

כמו שזה נראה עכשיו הוא יגמור כמו כדיר ולא כמו פניני.

יש 3 שחקנים שווים את הרמה של האליפות הזאת וכולם במכבי - פניני, בלו ואליהו. השאר די פח, לצערי.

01 ספטמבר 2011, 14:00

רציתי להתחיל לרשום שלא היה קורה כלום אם היו מזמנים את לנדסברג במקום רוט או נפיל כזה או אחר רק כדי לבדוק אם יש סיכוי שהוא ייתן יופי של תפוקה..ואז בורשטיין גרם לי לרצות לרצוח אותו..

אני לא יודעת מה אני יותר..כועסת או מיואשת\מתוסכלת\על סף בכי שהוא שחקן של מכבי..

01 ספטמבר 2011, 14:02

אפשר עדיין להציל את המצב: צביקה פנוי!
פרסם תגובה