המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:yzafrir כתב:איך ממצב של מכבי יש סגל שאולי לא יעבור את הטופס 16 עברנו למצב שרוצים המשכיות של כל הסגל ? ההישג של מכבי העונה היה מדהים אבל אני משוכנע שהסגל הזה לא יוכל לשחזר את ההישג עונה הבאה ו חייבים שינוי מסויים. החלפת היקמן הוא שינוי מתוך בחירה ולא מתוך אילוץ כי הוא שחקן שאפשר למצוא לו מחליף די בקלות...
אני לא יודע עד כמה זה פשוט למצוא שחקן טוב מהיקמן.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:נו באמת, היקמן לא היה שחקן משמעותי בזכייה כמו שאתם מתארים.
השחקנים המשמעותיים בזכייה היו רייס, טיוס ודיוויד בלו. שלושתם חתומים על הגביע. את היקמן היה אפשר להחליף בשחקן אחר ומכבי עדיין הייתה זוכה בגביע.
יש להיקמן כישרון בלהשיג מספרים טובים גם כשהוא לא משמעותי או משחק טוב. הרבה משחקים העונה כמעט זרקתי את הטלוויזיה מהחלון מרוב עצבים על היקמן ובסוף המשחק פתאום אני קולט שהוא הקלעי המוביל עם 20 נקודות.
ללא ספק גנב הדעת מספר אחת בעולם.
שמואל, אני שמח שאתה לא נותן לעובדות לקלקל לך את התאוריות. אי אפשר לחשוד בי כאוהד היקמן, ואני אומר שאתה לגמרי לא בכיוון.
זה שהיקמן שחקן מעצבן, זה נכון גם היום, זה שהוא עושה הרבה דברים טיפשים גם תופס, אבל זה שהוא היה שם כמו גדול במאני טיים, אי אפשר לקחת ממנו.
להגיד שהוא לא היה משמעותי בזכייה, זה בערך כמו להגיד שמגדל היא אימפריה, או במילים אחרות, שטות מוחלטת.
LIAV10 כתב:יוני יא נאיבי, היקמן לא היה שם במאני טיים, הוא רק חשב על המספרים שלו על חשבון הנצחונות של הקבוצה.
אם היה יכול לסיים את הגמר עם 30 ולהפסיד הוא היה הולך על זה, לא שמואל?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:נו באמת, היקמן לא היה שחקן משמעותי בזכייה כמו שאתם מתארים.
השחקנים המשמעותיים בזכייה היו רייס, טיוס ודיוויד בלו. שלושתם חתומים על הגביע. את היקמן היה אפשר להחליף בשחקן אחר ומכבי עדיין הייתה זוכה בגביע.
יש להיקמן כישרון בלהשיג מספרים טובים גם כשהוא לא משמעותי או משחק טוב. הרבה משחקים העונה כמעט זרקתי את הטלוויזיה מהחלון מרוב עצבים על היקמן ובסוף המשחק פתאום אני קולט שהוא הקלעי המוביל עם 20 נקודות.
ללא ספק גנב הדעת מספר אחת בעולם.
שמואל, אני שמח שאתה לא נותן לעובדות לקלקל לך את התאוריות. אי אפשר לחשוד בי כאוהד היקמן, ואני אומר שאתה לגמרי לא בכיוון.
זה שהיקמן שחקן מעצבן, זה נכון גם היום, זה שהוא עושה הרבה דברים טיפשים גם תופס, אבל זה שהוא היה שם כמו גדול במאני טיים, אי אפשר לקחת ממנו.
להגיד שהוא לא היה משמעותי בזכייה, זה בערך כמו להגיד שמגדל היא אימפריה, או במילים אחרות, שטות מוחלטת.
צריך גם להגיד שהיקמן היה אולי הסיבה העיקרית לכך שנראנו נורא חלק גדול מהעונה.
זאת העונה השנייה שלו פה, והוא לא הראה שום שיפור. להפך.
גל גל כתב:אני רוצה את קיילב גרין מססארי בעמדה 4 !!
גל גל כתב:אני רוצה את קיילב גרין מססארי בעמדה 4 !!
0ved1212 כתב:הסגל שלי:
רייט, אוחיון
דילייני או זר אחר, לנדסברג
סמית ,פניני, מצוליוס/וסילאידיס
פט קלטיס/סבנוביץ, כהן
סופו ,טיוס, פישר
סגל טוב וזול השחקנים שמגיעים לא מגיעים בשכר גבוהה ושחקנים די טובים
קודי כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:איך ממצב של מכבי יש סגל שאולי לא יעבור את הטופס 16 עברנו למצב שרוצים המשכיות של כל הסגל ? ההישג של מכבי העונה היה מדהים אבל אני משוכנע שהסגל הזה לא יוכל לשחזר את ההישג עונה הבאה ו חייבים שינוי מסויים. החלפת היקמן הוא שינוי מתוך בחירה ולא מתוך אילוץ כי הוא שחקן שאפשר למצוא לו מחליף די בקלות...
אני לא יודע עד כמה זה פשוט למצוא שחקן טוב מהיקמן.
בפחות ממיליון דולר יהיה מאוד קשה למצוא גארד טוב ממנו.
Allan Turing כתב:כמה אמור לעלות דלייני?
חנו'ש כתב:אולי מה שצריך זה לא גארד טוב ממנו אלא גארד שונה ממנו.
להיקמן היו לא מעט יתרונות כמו גם לא מעט חסרונות.
אולי נמצא שחקן שלא יהיו לו את היתרונות שהיו להיקמן, אבל יהיה יותר טוב דווקא בנקודות החלשות שלו (איי קיו וקבלת החלטות, יכולת קליעה)
felix_r כתב:Allan Turing כתב:כמה אמור לעלות דלייני?
לא מאמין שאפשר להביא אותו בפחות מ 700K אחרי העונה הטובה שלו.
LOU כתב:מה הסטטוס של פראמר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Blazergun ו־9 אורחים