המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:האמת שפארמר זה רעיון מצויין. לא הכי הבנתי משני הפוסטים האחרונים מה הסטטוס שלו, אבל אם יש זמן שאפשר לפתות אותו להגיע, אז עכשיו זה
נראה לי הזמן האידיאלי.
rc4991 כתב:פארמר סיים חוזה לעונה בסך מיליון ומאה אלף דולר בלייקרס
הבעיה היא שהוא העמיד ממוצע של עשר נקודות וחמישה אסיסטים בעשרים ושתים דקות
roy1000 כתב:jol9 כתב:האמת שפארמר זה רעיון מצויין. לא הכי הבנתי משני הפוסטים האחרונים מה הסטטוס שלו, אבל אם יש זמן שאפשר לפתות אותו להגיע, אז עכשיו זה
נראה לי הזמן האידיאלי.
הולך להישאר בלייקרס. זה הבית שלו. אפשר לנסות לזרוק לו איזה 3 מליון דולר נטו בנסיון להביא אותו, אבל ברור שזה לא יקרה.
Hey Yeah כתב:מה עם טיילר האניקאט?
אמנם לא ברמה של דונטה סמית', אבל צעיר יותר ומתאים יותר למרקם הקבוצתי, סמית' השנה היה בסדר ב4, אפשר להביא את האניקאט במקום אינגלס.
בניגוד לדונטה נראה שהאניקאט מתאים יותר להיות אופציה שנייה או שלישית ליד רייס וסמית'.
הוא גם זול יחסית אז זה ישחרר כסף להביא את קארול או גודלוק במקום היקמן.
Hey Yeah כתב:מה עם טיילר האניקאט?
אמנם לא ברמה של דונטה סמית', אבל צעיר יותר ומתאים יותר למרקם הקבוצתי, סמית' השנה היה בסדר ב4, אפשר להביא את האניקאט במקום אינגלס.
בניגוד לדונטה נראה שהאניקאט מתאים יותר להיות אופציה שנייה או שלישית ליד רייס וסמית'.
jol9 כתב:Hey Yeah כתב:מה עם טיילר האניקאט?
אופציה נחמדה.
צריך גם לזכור את סקוטי הופסון, שאני לא יודע מה המצב החוזי שלו. הבעיה עם החבר'ה האלה היא שהם 3 לגמרי... כלומר זה אומר שהולכים על שיטת הפורוורדים הגמישה,
שמאפשרת שילובים של כמה הרכבים. אני אישית אוהב את זה, אבל צריך לראות מה הכיוון של גיא.
Hey Yeah כתב:jol9 כתב:Hey Yeah כתב:מה עם טיילר האניקאט?
אופציה נחמדה.
צריך גם לזכור את סקוטי הופסון, שאני לא יודע מה המצב החוזי שלו. הבעיה עם החבר'ה האלה היא שהם 3 לגמרי... כלומר זה אומר שהולכים על שיטת הפורוורדים הגמישה,
שמאפשרת שילובים של כמה הרכבים. אני אישית אוהב את זה, אבל צריך לראות מה הכיוון של גיא.
אני חושב שאם יש משהו שחייבים לקחת מבלאט זה הגמישות של הסגל והשינוי בין סופו לטיוס.
בהנחה שמביאים את פישר, ביורוליג נוכל לשחק חמישיה כזו:
רייס, לנדסברג, האניקאט, סמית, טיוס. (בסמול בול כזה)
ונוכל גם
רייס/אוחיון, קארול/גודלוק, פניני, סמית, סופו/פישר ( עדיף סופו)
כמו שראינו שנה שעברה, הרבה קבוצות הסתבכו בלהגן על חמשיית שלשות+ סופו, ואז פתאום בכמה חילופים עוברים לחמישיה מהירה עם טיוס או חמישיית סמול בול. עם השחקנים הנכונים, המעבר בין הסוגי משחק האלה יכול להקשות מאוד על ההכנה הטקטית של היריבות.
משה כתב:מה אתם אומרים על דיוויד מוס? שחקן הגנה מצוין, מהטובים באירופה, קלעי שלשות לא רע בכלל ויכול לשחק בעמדות 3-4. אחרי הסגירה של דונטה בירושלים אני הייתי מנסה ללכת אליו.
משה כתב:מה אתם אומרים על דיוויד מוס? שחקן הגנה מצוין, מהטובים באירופה, קלעי שלשות לא רע בכלל ויכול לשחק בעמדות 3-4. אחרי הסגירה של דונטה בירושלים אני הייתי מנסה ללכת אליו.
er79 כתב:מוס הוא סוג של דווין סמית, לא צריך עוד אחד כזה. היה יכול להיות מתאים אם סמית היה עוזב. אגב, שני שמות נוספים שחשבתי עליהם, אם כי קצת יקרים ונראה לי גם שסגורים חוזית בקבוצות שלהם, הם למונט המילטון ודריק בראון, שני שחקנים שמאוד אהבתי השנה
jol9 כתב:Hey Yeah כתב:jol9 כתב:Hey Yeah כתב:מה עם טיילר האניקאט?
אופציה נחמדה.
אני חושב שאם יש משהו שחייבים לקחת מבלאט זה הגמישות של הסגל והשינוי בין סופו לטיוס.
בהנחה שמביאים את פישר, ביורוליג נוכל לשחק חמישיה כזו:
רייס, לנדסברג, האניקאט, סמית, טיוס. (בסמול בול כזה)
ונוכל גם
רייס/אוחיון, קארול/גודלוק, פניני, סמית, סופו/פישר ( עדיף סופו)
כמו שראינו שנה שעברה, הרבה קבוצות הסתבכו בלהגן על חמשיית שלשות+ סופו, ואז פתאום בכמה חילופים עוברים לחמישיה מהירה עם טיוס או חמישיית סמול בול. עם השחקנים הנכונים, המעבר בין הסוגי משחק האלה יכול להקשות מאוד על ההכנה הטקטית של היריבות.
נכון. השאלה היא האם זה גם הסגנון שגודס מאמין בו.
בסופו של דבר אין ארוחות חינם. אם רוצים 4 "אמיתי" אז צריך לוותר על הרכב הפורוורדים הגמיש.
לגבי פישר - הוא ממש לא סופו והרכב שלו עם קלעים, לא ייצר את אותו האימפקט. לדעתי הוא מיותר ואת הישראלי הנחוץ צריך למצוא בעמדות אחרות.
LOU כתב:jol9 כתב:
נכון. השאלה היא האם זה גם הסגנון שגודס מאמין בו.
בסופו של דבר אין ארוחות חינם. אם רוצים 4 "אמיתי" אז צריך לוותר על הרכב הפורוורדים הגמיש.
לגבי פישר - הוא ממש לא סופו והרכב שלו עם קלעים, לא ייצר את אותו האימפקט. לדעתי הוא מיותר ואת הישראלי הנחוץ צריך למצוא בעמדות אחרות.
פישר כגבוה שלישי, כגיבוי ישראלי לסופו וטיוס, במקום זיזיץ, ישחרר לך אפשרות להביא זר בעמדה אחרת בה אין לך אף שחקן כרגע: 4.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים