פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
02 ספטמבר 2011, 12:50
חבל...פשוט חבל..אם רק היינו משחקים ככה נגד גרמניה וצרפת...
02 ספטמבר 2011, 12:50
סבאנוביץ' שחקן מעולה. הולך לדחוק את איליאסובה באפס פילזן.
02 ספטמבר 2011, 12:51
nzitser כתב:חבל...פשוט חבל..אם רק היינו משחקים ככה נגד גרמניה וצרפת...
אתה לא יכול לשחק ככה נגד גרמניה וצרפת שהציגו הגנת ברזל ביחס לזו שראינו מסרביה היום.
02 ספטמבר 2011, 12:52
פשוט מבאס, אבל לפחות היום ראינו מה הנבחרת הזאת כן היתה יכולה לעשות.
נקווה שלפחות יסיימו משחק אחד עם ניצחון.
02 ספטמבר 2011, 12:54
אין מה לעשות, לי לא היו ציפיות ממילא כך שאני לא מאוכזב.
אני מקווה שפארמר יהיה סוג של טל ברודי מודרני ויתרצה לשחק בנבחרת. צריך שחקן גדול שיקח אותנו למעלה שוב.
02 ספטמבר 2011, 12:54
האמת שפה סוף סוף אפשר היה להגיד שכספי יכל לעשות הבדל(סייז, הריבאונדר המוביל שלנו בקמפיין המוקדמות, עוד אופציה התקפית בדקות האחרונות).
02 ספטמבר 2011, 12:57
אם כבר להפסיד אז שיהיה בצורה כזו ובמשחק כזה.
הנבחרת שיחקה מעולה וגרמה לסרבים לרדוף אחרינו לאורך כל המשחק, מבלי לשתף אפילו את יניב גרין (כלומר - שיחקנו רק עם פוורוורדים וגארדים).
חוסר ריכוז וכמה שריקות שלא שרקו לנו דפקו לנו את היתרון,
אבל אני חושב שהיום הרבה אנשים צריכים לאכול את הכובע - אם זה לגבי אפיק והלפרין ואם זה לגבי כדיר.
שיהיה בתאבון.
02 ספטמבר 2011, 12:59
הדבר היחידי שמעניין אותי זה למה ליאור דידה לקראת הסוף
02 ספטמבר 2011, 12:59
Mta_atic כתב:אם כבר להפסיד אז שיהיה בצורה כזו ובמשחק כזה.
הנבחרת שיחקה מעולה וגרמה לסרבים לרדוף אחרינו לאורך כל המשחק, מבלי לשתף אפילו את יניב גרין (כלומר - שיחקנו רק עם פוורוורדים וגארדים).
חוסר ריכוז וכמה שריקות שלא שרקו לנו דפקו לנו את היתרון,
אבל אני חושב שהיום הרבה אנשים צריכים לאכול את הכובע - אם זה לגבי אפיק והלפרין ואם זה לגבי כדיר.
שיהיה בתאבון.
אין בעייה לאכול את הכובע, העניין הוא שאנחנו בחוץ.
הלפרין וניסים היו באמת טובים היום, גם כדיר. אבל בסופו של דבר אנחנו נבחרת בינונית להחריד, אחת הגרועות שהיו לנו המון המון שנים. זו עובדה קיימת וצריך להתמודד איתה.
02 ספטמבר 2011, 13:01
חבל. רבע אחרון רע של הנבחרת, עם יתרון של 15 נקודות של היוונים ברבע גומרת את הסיפור.
הכדורים שנכנסו כל המשחק, פשוט לא נכנסו בתחילת הרבע הרביעי והסרבים מצידם נגסו ביתרון כשהם מפרקים את האיזורית שעבדה טוב עד אז לגורמים.
אפיק ניסים היה נהדר לאורך כל המשחק והשאיר הכל על המגרש. לליאור היה קשה-קשה מול החומה הסרבית והבשר הלא נגמר בצבע. יותם היה טוב בתחילת המשחק, אך מלבד סל אחד, נעלם במאני טיים.
לפניני לא נכנסים הכדורים כבר שני משחקים ברציפות ובעצם זהו. אין לנו מאיפה לשאוב עוד דברים.
היינו שווים נצחון מול המשחק החלש הזה של הסרבים, אבל כנראה שחוסר המחץ ופתיחת הפער בשלושת הרבעים האחרונים, עלה לנו בסיום בהפסד, עם רבע "נורמלי" אחד של היגוסלבים.
02 ספטמבר 2011, 13:02
דווקא הקלישאה על הלפרין עדיין בתוקף- שחקן על בגארבג׳ טיים. איפה הוא היה אתמול ושלשום? אפיק באמת היה טוב היום, את זה אי אפשר לקחת ממנו. ומסתבר שפילזן עשו החתמה אדירה. איזה שחקן סבנוביץ׳. יאכיל אותנו הרבה מרורים השנה.
02 ספטמבר 2011, 13:05
קובי כתב:חבל. רבע אחרון רע של הנבחרת, עם יתרון של 15 נקודות של היוונים ברבע גומרת את הסיפור.
הכדורים שנכנסו כל המשחק, פשוט לא נכנסו בתחילת הרבע הרביעי והסרבים מצידם נגסו ביתרון כשהם מפרקים את האיזורית שעבדה טוב עד אז לגורמים.
אפיק ניסים היה נהדר לאורך כל המשחק והשאיר הכל על המגרש. לליאור היה קשה-קשה מול החומה הסרבית והבשר הלא נגמר בצבע. יותם היה טוב בתחילת המשחק, אך מלבד סל אחד, נעלם במאני טיים.
לפניני לא נכנסים הכדורים כבר שני משחקים ברציפות ובעצם זהו. אין לנו מאיפה לשאוב עוד דברים.
היינו שווים נצחון מול המשחק החלש הזה של הסרבים, אבל כנראה שחוסר המחץ ופתיחת הפער בשלושת הרבעים האחרונים, עלה לנו בסיום בהפסד, עם רבע "נורמלי" אחד של היגוסלבים.
יוונים זה בכדורגל :P
02 ספטמבר 2011, 13:08
חח רסמי... זיפזפתי קצת... (:
02 ספטמבר 2011, 13:10
אגב, שידור פשוט זוועה של הורסקי וסהר. שום תובנות מעניינות. צחקוקים דביליים מאחורי מיקרופון.
העידוד של המרפק הלא ספורטיבי של פניני לקרסטיץ' פשוט מכוער בעיניי. טלוויזיה חינוכית או לא ? ואיזה חינוך זה נותן לילדים שמשחקים כדורסל היום ?
היה שווה לנו 5 נקודות במשחק, אבל באמת שעידוד מתוקשר זה לא ממש שווה.
ועוד משהו - עוד מישהו שם לב ושמע את גאולה אבן משדרת את החדשות של 8 למשך 2 דקות בסיום הרבע השלישי ? כן... המאה ה-21. לא בערוץ 1. מתי משלמים אגרה ?
02 ספטמבר 2011, 13:26
אפשר ל " התנחם " שגם נבחרת הכדורזבל עושה במכנסיים, אבל זה לא חדש. אין ספורט בארץ.
02 ספטמבר 2011, 13:29
לפחות היה משחק טוב של הנבחרת(וממש לא של בורשטיין)
אגב היום ראינו צביעות במיטיבה כשכל הפרשנים אומרים שפניני צריך להפסיק עם ההתנהגות הזו אך כעת כשזה משתלם גם להם הם עוד מעודדים אותו על כך ושמחים?
02 ספטמבר 2011, 13:35
מליניאק מכה שוב..אחרי הטור ההזוי שלו על מקרה פארגו הוא בא וטוען שבגלל הזרים הנבחרת נראית ככה..
לא בגלל ששחקנים ישראלים מקבלים חוזים בליגת העל רק על בסיס תעודת הזהות שלהם ולא על בסיס יכולת..
02 ספטמבר 2011, 13:39
yarinsaky כתב:אפשר ל " התנחם " שגם נבחרת הכדורזבל עושה במכנסיים, אבל זה לא חדש. אין ספורט בארץ.
נבחרת הכדורזבל משחקת במוקדמות ובשנה שהיא שיחקה בטורניר גדול שמעון מזרחי לא היה במכבי. באמת שלא הייתי משווה.
02 ספטמבר 2011, 13:42
שחף כתב:yarinsaky כתב:אפשר ל " התנחם " שגם נבחרת הכדורזבל עושה במכנסיים, אבל זה לא חדש. אין ספורט בארץ.
נבחרת הכדורזבל משחקת במוקדמות ובשנה שהיא שיחקה בטורניר גדול שמעון מזרחי לא היה במכבי. באמת שלא הייתי משווה.
לא משווה, סתם משתלב באווירת הכלום הספורטיבית, גם כשאני צופה באליפות העולם באתליטיקה שאין לנו שם בה אף אחד ברמה .
02 ספטמבר 2011, 14:13
שחף כתב:yarinsaky כתב:אפשר ל " התנחם " שגם נבחרת הכדורזבל עושה במכנסיים, אבל זה לא חדש. אין ספורט בארץ.
ב-1970 שמעון בדיוק התחיל את דרכו במכבי....