המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:זה לא היה ברור שאין כל כך מה לצפות מאוחיון ומבורשטיין? לא יודע, לי זה היה ברור כשמש.
קובי כתב:אין קשר לדעתי. גודס אמר בפירוש שהם מחפשים שחקן במקום פארגו (viewtopic.php?f=2&t=435), אך מצד שני ציין ששוק הגארדים קשה.
לטעמי, ניתן לפרש את העניין בכך שכרגע אין גארד ראוי שעונה לכיס של מכבי. מה שאומר שמכבי תתפשר עכשיו, או שפשוט תמתין אל הלא נודע.
כפי שאמרתי בעבר - כמובן שלפי דעתי חייב לבוא גארד ע"ח פארגו. אי הבאה של אחד כזה, תשאיר אותנו עם קו אחורי רעוע אחרי עזיבתו הצפוייה של פארמר.
yzafrir כתב:קודי , אני והבחור הרגיש (הכינוי שלו פשוט ארוך מידי...) כבר אומרים את זה הרבה זמן וחטפנו ים של בקורות על הנושא . האדישות המסויימת של ההנהלה בנושאים האלו או הגישה של " אותנו לא יתפסו בביצים , לא הסוכנים ולא השחקנים...." בסופו של דבר תפגע בקבוצה....
קודי כתב:http://www.maccabi.co.il/News.asp?ID=3117
כפי שניתן להבין מהעובדה שכל המספרים כבר חולקו - לא יגיע שחקן נוסף במקום פארגו.
yzafrir כתב:קודי , אני והבחור הרגיש (הכינוי שלו פשוט ארוך מידי...) כבר אומרים את זה הרבה זמן וחטפנו ים של בקורות על הנושא . האדישות המסויימת של ההנהלה בנושאים האלו או הגישה של " אותנו לא יתפסו בביצים , לא הסוכנים ולא השחקנים...." בסופו של דבר תפגע בקבוצה....
where is the love? כתב:yzafrir כתב:קודי , אני והבחור הרגיש (הכינוי שלו פשוט ארוך מידי...) כבר אומרים את זה הרבה זמן וחטפנו ים של בקורות על הנושא . האדישות המסויימת של ההנהלה בנושאים האלו או הגישה של " אותנו לא יתפסו בביצים , לא הסוכנים ולא השחקנים...." בסופו של דבר תפגע בקבוצה....
צפריר, אני שמח שיש אנשים כמוך שזוכרים דברים ולא שוכחים ומדחיקים.
אני באמת מעריך את זה. תודה רבה
וגם כמובן חן היה אתנו לאורך כל הדרך
6 לב צהוב כתב:מה אתם אומרים על בלומס מלטביה יכול להתאים למכבי של השנה ? לא ממש רכז אבל שחקן לעמדה 2 שיכול לעשות נקודות .
היום נגד ישראל 27 נק ו6 אס
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים