אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

הודעהעל ידי er79 » 04 ספטמבר 2011, 04:52

זה לא היה ברור שאין כל כך מה לצפות מאוחיון ומבורשטיין? לא יודע, לי זה היה ברור כשמש.
er79

הודעהעל ידי קודי » 04 ספטמבר 2011, 05:26

er79 כתב:זה לא היה ברור שאין כל כך מה לצפות מאוחיון ומבורשטיין? לא יודע, לי זה היה ברור כשמש.

באמת מישהו היה זקוק למשחקי הנבחרת כדי לדעת שאוחיון זה גירסת 2011 של חן ליפין (במקרה הטוב) ושבורשטיין מתאים יותר לסגל הותיקים של הקבוצה? לכן גם מאוד לא התלהבתי מכך שבורשטיין יקבל את סרט הקפטן.
אני חושב שבמידה שלא יהיה כאן מהר גארד זר רציני מאוד אז ביום שפארמר יעזוב (וזה יקרה הרבה יותר מהר ממה שחושבים) נישאר בצרה צרורה, עם קו אחורי שכולל שחקן בן 34 בסוף הקריירה, ילד מהקולג'ים שעוד לא עשה כלום בכדורסל המקצועני ושני שחקנים ישראלים שרחוקים מאוד מרמת יורוליג.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 04 ספטמבר 2011, 05:40

קודי בהחלט מצייר תמונה מדוייקת כאן.

למעשה אין למכבי כרגע רכז - סקורר פותח לאחר עזיבת פארמר וזה דבר מאוד לא פשוט שנקלענו אליו. מכבי מנסה לחפות על המכה של עזיבת פארגו - פרקינס בהעמסה של שחקנים משלימים, אבל אם לא יגיע שחקן ממש תותח נחלשנו לעומת שנה שעברה. ( כמובן שאם פארמר נשאר עד סוף העונה זה שונה, אבל צריך לקרות נס שזה יקרה ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 04 ספטמבר 2011, 07:11

http://www.maccabi.co.il/News.asp?ID=3117

כפי שניתן להבין מהעובדה שכל המספרים כבר חולקו - לא יגיע שחקן נוסף במקום פארגו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קובי » 04 ספטמבר 2011, 07:20

אין קשר לדעתי. גודס אמר בפירוש שהם מחפשים שחקן במקום פארגו (viewtopic.php?f=2&t=435), אך מצד שני ציין ששוק הגארדים קשה.

לטעמי, ניתן לפרש את העניין בכך שכרגע אין גארד ראוי שעונה לכיס של מכבי. מה שאומר שמכבי תתפשר עכשיו, או שפשוט תמתין אל הלא נודע.

כפי שאמרתי בעבר - כמובן שלפי דעתי חייב לבוא גארד ע"ח פארגו. אי הבאה של אחד כזה, תשאיר אותנו עם קו אחורי רעוע אחרי עזיבתו הצפוייה של פארמר.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 04 ספטמבר 2011, 07:29

קובי כתב:אין קשר לדעתי. גודס אמר בפירוש שהם מחפשים שחקן במקום פארגו (viewtopic.php?f=2&t=435), אך מצד שני ציין ששוק הגארדים קשה.

לטעמי, ניתן לפרש את העניין בכך שכרגע אין גארד ראוי שעונה לכיס של מכבי. מה שאומר שמכבי תתפשר עכשיו, או שפשוט תמתין אל הלא נודע.

כפי שאמרתי בעבר - כמובן שלפי דעתי חייב לבוא גארד ע"ח פארגו. אי הבאה של אחד כזה, תשאיר אותנו עם קו אחורי רעוע אחרי עזיבתו הצפוייה של פארמר.

במידה שפארמר עוזב אנחנו נשארים עם קו אחורי חלש מאוד ברמת היורוליג ועם קבוצה שהיא חלשה משמעותית מזו של העונה שעברה, שמשחקת בבית סופר קשה כשבקלות היא יכולה למצוא את עצמה מודחת בסיבוב הראשון. אני גם לא מאמין שפתאום באמצע העונה תוכל למצוא מישהו טוב יותר מאלה שאפשר לשים עליהם יד כרגע, אולי רק לחסוך קצת כסף כי מי שיהיה םנוי אז יהיה מוכן להתפשר. הבעיה היא שיהיה כמעטט בלתי אפשרי לשלב שחקן שיגיע באמצע העונה ואת זה למדנו כבר מהעבר.
אני לא יודע מה זה "שוק גארדים קשה". זה השוק ואיתו מכבי צריכה להסתדר, מאחר שאלא אם כן תהיה שביתה כל העונה ב-NBA (ואת זה נדע רק בפברואר) לא יתפנו באורח פלא שחקנים נוספים וטובים, לכל היותר ירד קצת המחיר של אלה שפנויים כרגע (ומספר השחקנים הטובים מבין אלה רק הולך ופוחת ככל שהזמן עובר מאחר שחלקם חותמים בקבוצות אחרות).
קודי

הודעהעל ידי קובי » 04 ספטמבר 2011, 07:38

כמו שאמרתי כבר - הקו האחורי ללא פארמר, יוכל להצליח רק בזכות עונה הירואית של פאפאס ועונה מפתיעה ויציבה של שייר.
בעיניי, סיכון דיי גדול שכמובן לא שווה לבנות עליו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yarinsaky » 04 ספטמבר 2011, 07:39

אם תיגמר השביתה עוד יהיו הרבה פחות שחקנים פנויים שבכלל ירצו לדבר עם מכבי, זה לא ברור ? עכשיו זה הזמן לתפוס איזה דג שמן, לא באמצע העונה.
שחקני נ.ב.א, גם אלו שאולי מרוויחים שכר מינימום יתעקשו על נ.ב.א שנייה אחרי שהשביתה תיגמר, היום יש עוד סיכוי לשכנע שחקן או שניים לחתום עד סוף העונה בשביל שכר טוב.
השאלה אם מכבי מוכנה בכלל לשכר טוב ולא לקמבן שוב שחקן ב 250 או 300 אלף דולר.

מה עוד שבאמצע העונה שחקנים לא מסוגלים להיכנס למערכת שנקראת מכבי, כמעט אף פעם זה לא עובד.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 04 ספטמבר 2011, 07:46

ולכן המסקנה היא שחייב, אבל חייב, להגיע מחליף ברמה גבוהה לפארגו כבר בזמן הקרוב. אם זה לא יקרה אז העונה שלנו תסתיים בדיוק ביום בו תסתיים השביתה ב-NBA.
קודי

הודעהעל ידי nzitser » 04 ספטמבר 2011, 09:47

מה דעתכם על סבסטיאן טלפייר (שיחק במינסוטה בעונה שעברה). הוא שחקן חופשי, וצפוי לחתום על חוזה מינימום אם תגמר השביתה באנבייאיי
שחקן בחירה 13 שלא מימש את הפוטנציאל אבל יכול להיות שחקן מצוין באירופה. ראיית משחקן טובה..קליעה לוקה בחסר...אבל שחקן מאוד מהיר
1.83 מטר. בן 26
nzitser

הודעהעל ידי yzafrir » 04 ספטמבר 2011, 10:43

קודי , אני והבחור הרגיש (הכינוי שלו פשוט ארוך מידי...) כבר אומרים את זה הרבה זמן וחטפנו ים של בקורות על הנושא . האדישות המסויימת של ההנהלה בנושאים האלו או הגישה של " אותנו לא יתפסו בביצים , לא הסוכנים ולא השחקנים...." בסופו של דבר תפגע בקבוצה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 04 ספטמבר 2011, 11:05

yzafrir כתב:קודי , אני והבחור הרגיש (הכינוי שלו פשוט ארוך מידי...) כבר אומרים את זה הרבה זמן וחטפנו ים של בקורות על הנושא . האדישות המסויימת של ההנהלה בנושאים האלו או הגישה של " אותנו לא יתפסו בביצים , לא הסוכנים ולא השחקנים...." בסופו של דבר תפגע בקבוצה....

אני מסכים ואף כתבתי את זה כאן לא אחת, הבעיה היא באמת כל הביקורת שאנו מקבלים על הבעת דעתנו, כאילו אנחנו אויבי העם ורוצים ברעתה של מכבי. הרי ברור שגם עכשיו יאמרו לנו ש"טוב שאתם לא מנהלים את הקבוצה" (ואגב, זה נכון) או ש"גם בשנה שעברה לא נתתם סיכוי להרכב שהיה" (רק שבינתיים ההרכב נחלש מאז) וכד'.
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 ספטמבר 2011, 11:09

אני חושב שקצת מגזימים פה בביקורת על אוחיון.
אחת הסיבות שהוא נראה פחות טוב בנבחרת היתה חוסר האמון שהוא קיבל משיבק, דבר שגרם לו לירירה בביטחון והצגת יכולת די פושרת.
בכל מקרה, הוא בקושי שיחק, אבל לעיתים הציג יכולת לא רעה, בעיקר בכל הקשור לניהול משחק והובלת כדור.
אני מאמין שעם קצת יותר ביטחון, וכשליצדו ישחקו שחקנים כשרוניים, הוא יוכל לתרום הרבה יותר.

לגבי בורשטיין, אני גם לא מבין מדוע מתפלאים על כך שהוא נראה כמו כלום ושומדבר עכשיו.
כבר כמה עונות שבורשטיין מגלה ירידה משמעותית ביכולת, ובעונה האחרונה הדבר הגיע לשפל חדש.
לבורשטיין כיום, פשוט אין היכולת להיות שחקן טוב, בטח שלא ברמות שבהן מכבי משחקת.
ההנהלה בחרה בו כקפטן ואנחנו נצטרך לחיות עם זה. לא שיש לנו יותר מדי ברירה.

בנוגע לסגל הקיים, כבר כתבתי קודם שמכבי לקחה הימור גדול עם פארמר ונראה שבונים על זה שהוא ישאר כאן עונה שלמה.
אם ההימור יצליח, אז זכינו בגדו. אחרת, אנחנו תלויים מאוד באיכותו של הגארד שאמור להצטרף.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 04 ספטמבר 2011, 11:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 04 ספטמבר 2011, 11:14

מצטער, לא ראיתי שום דבר שיכול להיות אופטימי לגבי אוחיון. אם הביאו אותו לליגה, אז ניחא. ביורוליג אין לו כרגע מה למכור לצערי.

אני חושב שזה היה זוכה להסכמה גורפת אם לא היה חותם במכבי, מאחר ומצא עצמו בדרך מקרה אצלנו אנחנו רוצים להיות אופטימיים.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ספטמבר 2011, 11:19

קודי כתב:http://www.maccabi.co.il/News.asp?ID=3117

כפי שניתן להבין מהעובדה שכל המספרים כבר חולקו - לא יגיע שחקן נוסף במקום פארגו.

תסתכל על המספרים פה של קאחה
http://www.euroleague.net/main/results/ ... code=E2010
פה של שתי הקבוצות(בעיקר בארסה אבל גם לפאו יש 18)
http://www.euroleague.net/main/results/ ... code=E2010

זה שבליגה הישראלית מותר רק 4 עד 15 והיו צריכים אישור מיוחד לשחק עם 21..זה כבר עוד טימטום של הליגה שלנו..אבל ביורוליג עובדה שאפשר עוד מספרים וזה בסדר אם מתחשבים בזה שאנחנו משחקים השנה גם באדריאטית..אז יהיה זר שישחק רק שם..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 04 ספטמבר 2011, 14:11

yzafrir כתב:קודי , אני והבחור הרגיש (הכינוי שלו פשוט ארוך מידי...) כבר אומרים את זה הרבה זמן וחטפנו ים של בקורות על הנושא . האדישות המסויימת של ההנהלה בנושאים האלו או הגישה של " אותנו לא יתפסו בביצים , לא הסוכנים ולא השחקנים...." בסופו של דבר תפגע בקבוצה....

צפריר, אני שמח שיש אנשים כמוך שזוכרים דברים ולא שוכחים ומדחיקים.
אני באמת מעריך את זה. תודה רבה

וגם כמובן חן היה אתנו לאורך כל הדרך
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 04 ספטמבר 2011, 14:21

די נו, אל תתחילו להצטדק
אתם כתבתם את זה עוד לפני כמעט חודש. היום ברור שכולם פה רוצים שיבוא כבר שחקן עכשיו, אבל זה לא קשור למה שאתם אמרתם.מה שאתם כתבתם היה לפני הרבה זמן, והייתם בלחץ שלא בא שחקן, עוד לפני פאפאס, כספי והסיפור עם פארגו. עבר כל כך הרבה זמן מאז, וקרו הרבה דברים, מה אתם דוחפים את זה פה.
זה כמו להגיד ש"לפני 3 שנים קראתי להנהלה להביא את ניקולאס, אבל לא הביאו אותו. אמרתי לכם".
asafb96

הודעהעל ידי קובי » 04 ספטמבר 2011, 14:40

where is the love? כתב:

צפריר, אני שמח שיש אנשים כמוך שזוכרים דברים ולא שוכחים ומדחיקים.
אני באמת מעריך את זה. תודה רבה

וגם כמובן חן היה אתנו לאורך כל הדרך

הידד.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי refael » 04 ספטמבר 2011, 15:08

מה אתם אומרים על בלומס מלטביה יכול להתאים למכבי של השנה ? לא ממש רכז אבל שחקן לעמדה 2 שיכול לעשות נקודות .
היום נגד ישראל 27 נק ו6 אס
תמונה
refael

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ספטמבר 2011, 15:15

6 לב צהוב כתב:מה אתם אומרים על בלומס מלטביה יכול להתאים למכבי של השנה ? לא ממש רכז אבל שחקן לעמדה 2 שיכול לעשות נקודות .
היום נגד ישראל 27 נק ו6 אס

נותן אליפות טובה עם לטביה..אבל זה ממש לא מה שמאפיין אותו בקבוצות שלו..הוא תחת חוזה בבילבאו שבה הוא שיחק לפני שנה ועשה ממוצעים של 7.7 נקודות..

אני גם מאמינה שעכשיו צריך שחקן שחור ואתלט שיוכל לעזור לבלאט בשמירת הלחץ שהוא אוהב ויוכל לעזור לרכז את המשחק וליצור לעצמו מצבים במקרה הצורך..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים