על ידי jol9 » 03 יולי 2014, 08:16
כמה דברים לגבי האירועים האחרונים:
ראשית, כל מי שעושה את המהומות ברשת, צריך להבין, שהדרישות לנקמה ולפעולה ולכל הדברים האלה, רק מורידות את הסיכוי שמשהו יקרה.
בממשלה מבינים שככל שעובר הזמן, והמחאות גוברות, שאם הם ייצאו למבצע עכשיו, זה יצטייר כאילו נכנעו ללחץ הציבורי, ולא קיבלו החלטות שקולות ורציניות,
ובעצם יעמדו ללעג כממשלת פייסבוק או משהו בסגנון.
דבר שני, אני לא מצליח להבין את המריחה. הקבינט נפגש ונפגש ויושב לילה אחרי לילה ומדברים ומדברים,....
ברור הרי שעכשיו, אחרי שעבר הזמן, שום דבר כבר לא יקרה. הממשלה מצטיירת כרופסת וחסרת עמוד שדרה ויכולת להחליט. למה?
למה אי אפשר היה לקיים את הדיונים במהלך החיפושים ולהחליט על דרכי פעולה בכל תרחיש, וכך התגובה היתה יכולה להיות מיידית, מתקבלת באהדה בעולם,
וגם מרתיעה.
מאוד עצוב שככה מתנהלת ממשלה שמורכבת מלא מעט אנשים שאמורים להיות אנשים חזקים, כמו ביבי עצמו, ארדן, סהר, ליברמן ובנט.
דבר אחרון,
מעניין אותי לדעת מה קרה לסטודנט ההוא מהטכניון. אם הוא לא יודח, ולצערי אני לא חושב שיודח, אז זאת שערורייה, שהאפס הזה הולך להיות רופא בישראל.
מאוד מאוד חשוב שהטכניון כאן ייצא מעורה הרגיל של האקדמיה, וייראה שמוסד מכובד וראוי כמו זה, לא ייאפשר לסטודנטים שלו להיות נבלות שפלות, בטח ובטח כשהם לומדים
רפואה, ואמורים להיות מסוגלים לטפל בכל חולה בלי קשר לגזע, דת ומין