המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:היום פורסמו קבוצות הדירוג לקראת ההגרלה שתערך ב 10.7, שבוע מהיום.
מכבי, על אף זכתה בתואר, מדורגת רק בקבוצת הדירוג השני. הסיבה לכך היא שהיורוליג מחלק את הדרגים על פי ההישגים בשלוש השנים האחרונות.
להלן הדרגים:
דרג ראשון: צסק"א מוסקבה (רוסיה), ריאל מדריד (ספרד), ברצלונה (ספרד), אולימפיאקוס (יוון).
דרג שני: מכבי ת"א, אפס אנאדולו (טורקיה), פנאתינייקוס (יוון), ולנסיה (ספרד).
דרג שלישי: מלאגה (ספרד), פנרבחצ'ה/אולקר (טורקיה), קוצ'ה לבוראל (ספרד), ז'לגיריס קובנה (ליטא).
דרג רביעי: אלבה ברלין (גרמניה), גלאטסראיי (טורקיה), מילאנו (איטליה), ניז'ני נובוגרוד (רוסיה).
דרג חמישי: הכוכב האדום בלגרד (סרביה), צדביטה זאגרב (קרואטיה), באיירן מינכן (גרמניה), דינמו ססארי (איטליה).
דרג שישי: טורו זגורזלק (פולין), נפטונאס קלייפדה (ליטא), לימוז' (צרפת), מנצחת המוקדמות.
הפועל ירושלים נמצאת בקבוצת הדירוג השני במוקדמות היורוקאפ, ותהנה ממפגש נוח נגד קבוצה מהדירוג השלישי (נימבורק או אוסטנד) במשחק הראשון.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:היום פורסמו קבוצות הדירוג לקראת ההגרלה שתערך ב 10.7, שבוע מהיום.
מכבי, על אף זכתה בתואר, מדורגת רק בקבוצת הדירוג השני. הסיבה לכך היא שהיורוליג מחלק את הדרגים על פי ההישגים בשלוש השנים האחרונות.
להלן הדרגים:
דרג ראשון: צסק"א מוסקבה (רוסיה), ריאל מדריד (ספרד), ברצלונה (ספרד), אולימפיאקוס (יוון).
דרג שני: מכבי ת"א, אפס אנאדולו (טורקיה), פנאתינייקוס (יוון), ולנסיה (ספרד).
דרג שלישי: מלאגה (ספרד), פנרבחצ'ה/אולקר (טורקיה), קוצ'ה לבוראל (ספרד), ז'לגיריס קובנה (ליטא).
דרג רביעי: אלבה ברלין (גרמניה), גלאטסראיי (טורקיה), מילאנו (איטליה), ניז'ני נובוגרוד (רוסיה).
דרג חמישי: הכוכב האדום בלגרד (סרביה), צדביטה זאגרב (קרואטיה), באיירן מינכן (גרמניה), דינמו ססארי (איטליה).
דרג שישי: טורו זגורזלק (פולין), נפטונאס קלייפדה (ליטא), לימוז' (צרפת), מנצחת המוקדמות.
הפועל ירושלים נמצאת בקבוצת הדירוג השני במוקדמות היורוקאפ, ותהנה ממפגש נוח נגד קבוצה מהדירוג השלישי (נימבורק או אוסטנד) במשחק הראשון.
איזו בדיחה. אלופת היורוליג באותו דירוג כמו פילזן ווולנסיה... בדיחה
LIAV10 כתב:קודם נגיע לצ׳מפיונס.
rc4991 כתב:הבית שאני רוצה לקבל:
מכבי,ריאל/צסק"א,אולקר,גלא'/מילאנו,באיירן,עולה מהמוקדמות
מקובי כתב:מישהו כאן אולי יודע, במידה ומקבלים את העולה מהמוקדמות והעולה הזו היא ירושלים בסופו של דבר- האם יעשו החלפה שלהם לבית אחר או שישאירו את זה ככה ויהיו 2 ישראליות באותו הבית?
זכור לי שלפני כמה שנים היה מקרה כזה שהעבירו את הקבוצה מהמוקדמות בית... אבל אני לא מוצא את זה.
מקובי כתב:אם נגיע להצלבה אז שנה הבאה אנחנו אמורים להיות בדרג הראשון
קודי כתב:חוץ מקאזאן, אם תעלה ממוקדמות, אין בדרג החמישי והשישי אף קבוצה שיכולה לעשות בעיות, כך שהטופ 16 די מובטח.
חנו'ש כתב:מקובי כתב:אם נגיע להצלבה אז שנה הבאה אנחנו אמורים להיות בדרג הראשון
למה?
ב-3 השנים האחרונות היה לנו - הצלבה, הצלבה, אליפות.
אם נגיע להצלבה השנה אז יהיה לנו - הצלבה, אליפות, הצלבה.
זה יוצא אותו דבר, אז איך זה יקדם אותנו?
מקובי כתב:מישהו כאן אולי יודע, במידה ומקבלים את העולה מהמוקדמות והעולה הזו היא ירושלים בסופו של דבר- האם יעשו החלפה שלהם לבית אחר או שישאירו את זה ככה ויהיו 2 ישראליות באותו הבית?
זכור לי שלפני כמה שנים היה מקרה כזה שהעבירו את הקבוצה מהמוקדמות בית... אבל אני לא מוצא את זה.
מקובי כתב:LIAV10 כתב:קודם נגיע לצ׳מפיונס.
ברור
אבל אתם יודעים שאני אופטימי
רוני- למה אתה רוצה בית כ"כ קשה???
(ואגב אם אתה רוצה את פנר בדרג השלישי אז זה אומר ריאל בדרג הראשון...)
Hey Yeah כתב:rc4991 כתב:הבית שאני רוצה לקבל:
מכבי,ריאל/צסק"א,אולקר,גלא'/מילאנו,באיירן,עולה מהמוקדמות
למה אבל? זה הבית הכי קשה שאפשר לקבל
Hey Yeah כתב:בסדר גם אני רוצה משחקים טובים, אבל יותר רוצה לעלות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־11 אורחים