ת׳רד המלפפונים V3- פישר חתם בקאזאן. ג'ייק כהן למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

ת׳רד המלפפונים V3- פישר חתם בקאזאן. ג'ייק כהן למכבי?

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 יולי 2014, 18:03

er79 כתב:פולן ולוגאן שחקנים חופשיים. אני מקווה מאוד שאף אחד לא מופיע כמועמד במוחם הקודח של הצוות המקצועי. רק זה חסר לנו.

אני דווקא ממש לא אופתע אם בקרוב נשמע שהם מועמדים למכבי ולדעתי סיכוי לא רע שאחד מהם יחתום.
שניהם שחקנים לא יקרים, בעלי יד קטלנית מחוץ לקשת. מכבי משוועת לקלעי איכותי לאחר עזיבתו של דיוויד בלו.
אצל לוגאן יש גם את היתרון שהוא כבר שיחק במכבי ומכיר את המערכת.
נערך לאחרונה על ידי שמואל1 בתאריך 03 אוגוסט 2014, 00:57, נערך 4 פעמים בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: אשכול אירופה החדש: כל החדשות מרחבי היבשת הישנה

הודעהעל ידי itay92 » 03 יולי 2014, 18:14

אוי ואבוי אם לוגן יחזור,לא מתאים אפילו ליומרות של ירושלים
itay92

ת׳רד המלפפונים V3

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 יולי 2014, 19:18

יהיו סופסוף החתמות או עוד שחקנים יברחו?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

Re: ת׳רד המלפפונים V3

הודעהעל ידי felix_r » 03 יולי 2014, 19:41

לאחר ששמע על ההתעניינות של חנו'ש, קרטיס ג'רלס עומד לעזוב את מילאנו!

http://www.sportando.com/en/italy/serie ... ilano.html
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 יולי 2014, 20:02

צ'שר כתב:מה שמטריד אותי בעונת המלפפונים הזו היא מה יהיה בעונות המלפפונים הבאות...

משום מה, באמת שבלי שום סיבה רציונאלית, המשכורות של שחקני טופ יורוליג הולכות ונהיות דומות למשכורות של שחקני כדורגל האירופי. כיום המצב הוא כזה שהשחקנים המאוד בכירים מרוויחים כמו שחקני כדורגל מהדרג השני, למשל, ובאופן הזוי לחלוטין, רודי פרננדז מרוויח כמו אנחל די מריה... ושאר שחקני הטופ מרוויחים כמו הדרג השלישי של שחקני הכדורגל (אלכס סונג, פדרו אלבה ואראן וכו' מרוויחים דומה לרייס תאודוסיץ' וכו). מה שמדאיג פה היא שזו מגמה שהולכת וגוברת...כיום אתה לא יכול להביא שחקן ששיחק ביורוליג ושווה משהו בפחות ממיליון דולר....בקרוב ולא בעוד הרבה זמן יהיה זה המחיר של שחקני היורוקראפ שמכבי ככ אוהבת להביא . ומה נעשה אז? נקנה מהיורוצ'אלנג'?!

אני לא חושבת שהמחירים של השחקנים ממשיכים לעלות, דווקא נראה שהם הגיעו לאיזו רוויה בשנים האחרונות ונשארו יציבות.
תזכור מה שאראס קיבל כשחזר מהנ.ב.א, או פאפא בשיאו, או נבארו גם כשחזר מהנ.ב.א. השיאנים היום לא נראה לי מרוויחים יותר מאז.
מה שהולך וגדל זו כמות הקבוצות שיכולות להציע סכומים גבוהים.
אם לפני כמה שנים זה היה בעיקר חוג סילון של קבוצות כמו צסקא, ריאל, בארסה, והיווניות, היום אומנם היווניות ירדו קצת אבל במקום הצטרפו טורקיות ועוד כמה רוסיות ומילאנו ואפילו בגרמניה עלו הסכומים ועוד כל מיני שמות חדשים בכדורסל (אפילו ההתחזקות של י-ם תקציבית יכולה להיכנס לכאן).
אז אם פעם היו כמה כוכבי על שהוויחו סכומים מטורפים, היום הצטרפו הרבה מאוד שחקנים שמרוויחים סכומים שמכבי לא מוכנה לשלם בגלל שיש כל כך הרבה קבוצות שכן מוכנות לשלם (ולא משנה עם הן מהיורוליג או מהיורוקאפ), מה שמשאיר למכבי כל כך מעט פירורים שלרוב כמעט לא שווים את ההשקעה.
וכל זה אפילו יותר מקשה על מציאת מציאות כי יש עוד המון קבוצות שגם מחפשות מציאות וגם להן יש סקאוטינג ועדיין יש להן יותר כסף ממכבי, אז גם מציאות כבר קשה להביא (ע"ע שחקני ליגה כמו סמית' או דאנקן ואולי אפילו קרלון בראון).
בקיצור, הבעיה היא כנראה לא באיכות אלא בכמות - בסוף נגמרים השחקנים, וכנראה שיש יותר קבוצות עם כסף משחקנים ששווים משהו....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 יולי 2014, 20:10

חני, הקטע הוא שפעם סטארים קיבלו כאלה סכומים, היום כל אחד שקלע מעל 10 נקודות בממוצע בקבוצת טופ 8 מקבל מיליון וחצי דולר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 יולי 2014, 20:12

LIAV10 כתב:חני, הקטע הוא שפעם סטארים קיבלו כאלה סכומים, היום כל אחד שקלע מעל 10 נקודות בממוצע בקבוצת טופ 8 מקבל מיליון וחצי דולר.

נכון, בעיקר מהסיבה שכתבתי - שיש הרבה יותר קבוצות שיכולות לשלם את הסכומים הללו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 03 יולי 2014, 20:13

אף פעם לא הבנתי מה זה "מועמדות רצינית". כמה שחקנים כבר היו "מועמדים רציניים"?
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 03 יולי 2014, 20:16

felix_r כתב:לאחר ששמע על ההתעניינות של חנו'ש, קרטיס ג'רלס עומד לעזוב את מילאנו!

כתוב שקאזאן ואוליפיאקוס רוצות אותו. זה אומר שהוא לא יגיע למכבי.
roy1000

הודעהעל ידי itay92 » 03 יולי 2014, 20:24

LIAV10 כתב:חני, הקטע הוא שפעם סטארים קיבלו כאלה סכומים, היום כל אחד שקלע מעל 10 נקודות בממוצע בקבוצת טופ 8 מקבל מיליון וחצי דולר.

זה רק אומר שזר שיבוא בחצי מיליון נגיד לא יהיה טוב פחות,כי המחירים כל כך מנופחים כרגע ששחקן עם פוטנציאל אבל בלי ניסיון לא יחתום בקבוצות האלה.
itay92

הודעהעל ידי צ'שר » 03 יולי 2014, 20:43

חנו'ש כתב:
צ'שר כתב:מה שמטריד אותי בעונת המלפפונים הזו היא מה יהיה בעונות המלפפונים הבאות...

משום מה, באמת שבלי שום סיבה רציונאלית, המשכורות של שחקני טופ יורוליג הולכות ונהיות דומות למשכורות של שחקני כדורגל האירופי. כיום המצב הוא כזה שהשחקנים המאוד בכירים מרוויחים כמו שחקני כדורגל מהדרג השני, למשל, ובאופן הזוי לחלוטין, רודי פרננדז מרוויח כמו אנחל די מריה... ושאר שחקני הטופ מרוויחים כמו הדרג השלישי של שחקני הכדורגל (אלכס סונג, פדרו אלבה ואראן וכו' מרוויחים דומה לרייס תאודוסיץ' וכו). מה שמדאיג פה היא שזו מגמה שהולכת וגוברת...כיום אתה לא יכול להביא שחקן ששיחק ביורוליג ושווה משהו בפחות ממיליון דולר....בקרוב ולא בעוד הרבה זמן יהיה זה המחיר של שחקני היורוקראפ שמכבי ככ אוהבת להביא . ומה נעשה אז? נקנה מהיורוצ'אלנג'?!

אני לא חושבת שהמחירים של השחקנים ממשיכים לעלות, דווקא נראה שהם הגיעו לאיזו רוויה בשנים האחרונות ונשארו יציבות.
תזכור מה שאראס קיבל כשחזר מהנ.ב.א, או פאפא בשיאו, או נבארו גם כשחזר מהנ.ב.א. השיאנים היום לא נראה לי מרוויחים יותר מאז.
מה שהולך וגדל זו כמות הקבוצות שיכולות להציע סכומים גבוהים.
אם לפני כמה שנים זה היה בעיקר חוג סילון של קבוצות כמו צסקא, ריאל, בארסה, והיווניות, היום אומנם היווניות ירדו קצת אבל במקום הצטרפו טורקיות ועוד כמה רוסיות ומילאנו ואפילו בגרמניה עלו הסכומים ועוד כל מיני שמות חדשים בכדורסל (אפילו ההתחזקות של י-ם תקציבית יכולה להיכנס לכאן).
אז אם פעם היו כמה כוכבי על שהוויחו סכומים מטורפים, היום הצטרפו הרבה מאוד שחקנים שמרוויחים סכומים שמכבי לא מוכנה לשלם בגלל שיש כל כך הרבה קבוצות שכן מוכנות לשלם (ולא משנה עם הן מהיורוליג או מהיורוקאפ), מה שמשאיר למכבי כל כך מעט פירורים שלרוב כמעט לא שווים את ההשקעה.
וכל זה אפילו יותר מקשה על מציאת מציאות כי יש עוד המון קבוצות שגם מחפשות מציאות וגם להן יש סקאוטינג ועדיין יש להן יותר כסף ממכבי, אז גם מציאות כבר קשה להביא (ע"ע שחקני ליגה כמו סמית' או דאנקן ואולי אפילו קרלון בראון).
בקיצור, הבעיה היא כנראה לא באיכות אלא בכמות - בסוף נגמרים השחקנים, וכנראה שיש יותר קבוצות עם כסף משחקנים ששווים משהו....

יש בזה משהו. מצד שני אני זוכר שקראתי בגלובס לפני 4 שנים שייש 50 שחקנים ביורוליג שהולכים להרוויח יותרממיליון דולר לעונה, זה אומר לפחות 50 שחקנים שמכבי לא יכולה אפילו להתקרב אליהם. וזה היה לפני 4 שנים... הנקודה היא בסופו של דבר אותה נקודה. היורוליג הולך ומתרחק ממכבי תקציבית ויש גבול לכמה שרמת סקאוטינג גבוה (שאני אישית לא חושב שהיא מי יודע מה אבל לצורת העניין) ורמת אימון גבוה יכולים לפצות על זה. בסופו של דבר זה נכון שבשלוש השנים האחרונות הקבוצה הפחות עשירה לקחה את הפיינל פור, אבל אסור לשכוח שכמעט תמיד לפחות שלוש קבוצות שמגיעות לפיינל פור הן הכי עשירות או בין ההכי עשירות, ככה שסטטיסיטית הכסף כן מגדיל משמעותית את הסיכוי שלך להאיבק על התואר...
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי felix_r » 03 יולי 2014, 20:49

roy1000 כתב:
felix_r כתב:לאחר ששמע על ההתעניינות של חנו'ש, קרטיס ג'רלס עומד לעזוב את מילאנו!

כתוב שקאזאן ואוליפיאקוס רוצות אותו. זה אומר שהוא לא יגיע למכבי.

השמות של הקבוצות האלה מוסיפים בערך לכל שחקן.
זה בערך כמו "ריאל רוצה את רייס"
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 03 יולי 2014, 21:12

לא שאני רוצה אותו אבל דווקא בתור שחקן ספסל לוגן היה טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 03 יולי 2014, 21:37

איכס לוגאן, אני עוד שנייה מקיא השחקן הכי אדיש בעולם לא מלהיב בכלל ונותן הגנה חרא
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 יולי 2014, 21:39

אם להיות הוגן הוא שחקן הגנה טוב.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 03 יולי 2014, 22:42

שמואל1 כתב:
er79 כתב:פולן ולוגאן שחקנים חופשיים. אני מקווה מאוד שאף אחד לא מופיע כמועמד במוחם הקודח של הצוות המקצועי. רק זה חסר לנו.

אני דווקא ממש לא אופתע אם בקרוב נשמע שהם מועמדים למכבי ולדעתי סיכוי לא רע שאחד מהם יחתום.
שניהם שחקנים לא יקרים, בעלי יד קטלנית מחוץ לקשת. מכבי משוועת לקלעי איכותי לאחר עזיבתו של דיוויד בלו.

לוגאן חלש ולא יציב. העונה איתו הייתה רעה ואיבדנו אליפות לקינוח. ולפולן אין שום יד קטלנית לשלוש. קצת נסחפת איתו
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 יולי 2014, 22:47

er79 כתב:
שמואל1 כתב:

לוגאן חלש ולא יציב. העונה איתו הייתה רעה ואיבדנו אליפות לקינוח. ולפולן אין שום יד קטלנית לשלוש. קצת נסחפת איתו

הדבר האחרון שאפשר להגיד על לוגאן זה שהוא לא יציב.
בעונה איתו היב לו רצף של המון משחקים ביורוליג שהוא קלע בהם שלשות.
גם האחוזים שלו היו טובים.
ג'ייקוב פולאן קלע נהדר, היה לו משחק בברצלונה עם איזה 12 שלשות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 03 יולי 2014, 22:48

פולן ממש לא קלע נהדר וזה שהוא דפק ערב מטורף מבחוץ לא הופך אותו לקלעי ענק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 יולי 2014, 23:10

אז מה אם הוא קלע כמה משחקים ברציפות שלשה?
הוא עדיין זכור כאחד השחקנים הלא יציבים, אפשר לעשות רצף ארוך של משחקים עם לפחות שלשה ועדיין לקלוע פעם 16 ופעם 3, פעם 20 ופעם 5.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 03 יולי 2014, 23:12

אז מה אם פולן קלע 12 שלשות? זה הופך אותו לריי אלן? או שפשוט כהרגלך אתה מתענג על כל אקס ירושלים. ולא, לוגאן לא יציב, וזה כבר כמה שנים
er79

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־20 אורחים