הסגל שלי לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלי לעונה הבאה

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 יולי 2014, 21:04

אין שום דבר ברנדל שיכול לגרום לרצות אותו במכבי, החל מהנגריות בהתקפה, דרך הברך מקרטון ועד המס ישראלי שלו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 יולי 2014, 21:10

er79 כתב:
שמואל1 כתב:
er79 כתב:סופו, טיוס וכל גבוה אחר. רנדל שחקן הגנה אדיר והוא יכול לעצור הרבה גבוהים. קצת תמוה בעיניי שאתה מזלזל בו ובה בעת רוצה במכבי כל מיני שחקנים הזויים שעברו בירושלים

אם הוא שחקן הגנה כל כך אדיר, מדוע הוא כל הקריירה מדשדש בקבוצות ליגה ישראלית?
מדוע נזרק מאלבה ברלין ה"גדולה" אחרי שני משחקים בבושת פנים?

גם דונטה "מדשדש" תיכף שנה שלישית בליגה, לא רצית אותו במכבי? ומה עם ג'יימס "שדשדש" שלוש נשים בבני השרון? כל השלושה נתנו עונות יפות בקבוצות אחרות בארץ שאינן מכבי, אז מה? ואז מה אם הוא נזרק מאלבה ברלין? זה אומר שהחיים נגמרו? ההפסד כולו שלהם

גם את דונטה לא רציתי במכבי.
שון ג'יימס סיפור אחר כי הוא באמת הוכיח איכויות שמתאימות לרמות הגבוהות.
לרנדל אין שום איכות שתגרום לי לחשוב שהוא מתאים לרמות הגבוהות. בהתקפה יש לו אתלטיות וזהו. בהגנה הוא יכול לשמור רק על שחקנים בסייז שלו. זה שהוא נזרק מאלבה אומר הרבה מאוד על היכולת שלו להסתגל לרמות הגבוהות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 04 יולי 2014, 21:15

שמואל , לפני שאתה כותב את השטויות שלך תבדוק את הפרטים . אתה יודע למה רנדל שוחרר מאלבא אחרי שני משחקים ?? בגלל פציעה ברגל !!! שום דבר שקשור ליכולת שלו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 04 יולי 2014, 21:20

yzafrir כתב:עד לפני כמה שנים התנגדתי להחתמת שחקנים למכבי מהליגה אבל בשנים האחרונות המאמנים בארץ עושים למכבי אחלה סקאוטינג למכבי נהנתה מיזה בעבר ובשנה האחרונה גם קבוצות מאירופה.

מה בדיוק ההבדל? גם עכשיו כמו לפני כמה שנים, אתה יכול לפגוע בינגו ואתה יכול ליפול.

אני לא מאמין שיש הרבה הבדל
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 04 יולי 2014, 21:23

jol9 כתב:
yzafrir כתב:עד לפני כמה שנים התנגדתי להחתמת שחקנים למכבי מהליגה אבל בשנים האחרונות המאמנים בארץ עושים למכבי אחלה סקאוטינג למכבי נהנתה מיזה בעבר ובשנה האחרונה גם קבוצות מאירופה.

מה בדיוק ההבדל? גם עכשיו כמו לפני כמה שנים, אתה יכול לפגוע בינגו ואתה יכול ליפול.

ההבדל שבשנים האחרונות מגיעים לפה הרבה יותר זרים מוכשרים שאחרכך מצליחים גם בקבוצות אירופאיות....החשיפה היום לליגה הישראלית היום הרבה יותר גדולה ו קבוצות באירופה כבר מחפשות פה שחקנים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 04 יולי 2014, 21:25

LIAV10 כתב:אין שום דבר ברנדל שיכול לגרום לרצות אותו במכבי, החל מהנגריות בהתקפה, דרך הברך מקרטון ועד המס ישראלי שלו.

רנדל נגר בהתקפה בדיוק באותה מידה שטיוס נגר בהתקפה. הברך מקרטון לא הפריעה לו לשחק השנה ולתת עונה טובה. מס ישראלי? עדיין לא, גם לא בעונה הקרובה ככל הידוע לי.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 04 יולי 2014, 21:26

yzafrir כתב:
jol9 כתב:

ההבדל שבשנים האחרונות מגיעים לפה הרבה יותר זרים מוכשרים שאחרכך מצליחים גם בקבוצות אירופאיות....החשיפה היום לליגה הישראלית היום הרבה יותר גדולה ו קבוצות באירופה כבר מחפשות פה שחקנים...

לא יודע.. אני חושב שגם בעבר עברו כאן שחקנים טובים מאוד.

החידה הגדולה, והעניין הגדול זהלנחש מי יצליח במעבר לבמה המרכזית, מי יצליח בגדול ומי ייפול.

בכל אופן, יש צדק במה שאתה אומר, וזה כי מכבי לא מוכנה לשלם סכומים משמעותיים היום. זה אומר ששחקנים בקליבר של קלייזה, לאנגפורד ושות', וגם כמה רמות מתחתם, הם מחוץ לטווח
של מכבי, ולכן שחקני ליגה, אליהם אנחנו נחשפים כל שנה כל השנה, הם אופציה...

ד"א, אני הייתי מתעניין בסקוטי הופסון. בהנחה שהוא יוכל להיות שותף להרכבי הפורוורדים שאולי גודס ירצה לבנות כאן בהמשך למה שעשה בלאט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 04 יולי 2014, 21:33

הופסון ב NBA אם אני לא טועה אבל הוא דוגמא קלאסית לשחקן כזה...גם טיילר האניקאט פוטנציאל טוב לדעתי...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 04 יולי 2014, 21:40

yzafrir כתב:הופסון ב NBA אם אני לא טועה אבל הוא דוגמא קלאסית לשחקן כזה...גם טיילר האניקאט פוטנציאל טוב לדעתי...

נכון.

בוא נגיד, שאני מעדיף שחקן כזה לעמדה 3, מאשר את רנדל ל-4, למרות שעמדה 3 כבר כביכול מאויישת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 יולי 2014, 21:43

yzafrir כתב:שמואל , לפני שאתה כותב את השטויות שלך תבדוק את הפרטים . אתה יודע למה רנדל שוחרר מאלבא אחרי שני משחקים ?? בגלל פציעה ברגל !!! שום דבר שקשור ליכולת שלו...

הוא החלים מהפציעה לפני שנתיים ועדיין אף קבוצה באירופה לא קפצה עליו. זה לא סתם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 04 יולי 2014, 21:53

לרנדל יש מחלה כרונית לא קלה בכלל מחלת כרון יש לו בעיות רציוניות עקב זה וגם דיאטה לא מאפשרת לו לבנות מסאת שריר ולהתחזק. למרות שאם אתם זוכרים היה שחקן בשם אלפונסו פורד שהיה חולה במחלת דם (סרטן דם לדעתי ) היה סקןרר סקורר עד שנפתר בגיל צעיר מאוד .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yzafrir » 04 יולי 2014, 22:24

טיקי חוזר כתב:לרנדל יש מחלה כרונית לא קלה בכלל מחלת כרון יש לו בעיות רציוניות עקב זה וגם דיאטה לא מאפשרת לו לבנות מסאת שריר ולהתחזק. למרות שאם אתם זוכרים היה שחקן בשם אלפונסו פורד שהיה חולה במחלת דם (סרטן דם לדעתי ) היה סקןרר סקורר עד שנפתר בגיל צעיר מאוד .

הפרס של הטופ סקורר ביורוליג קרוי על שמו של פורד . היה סקורר ענק .!!!
רנדל כבר לא יבנה מאסה אבל זה לא מונעה ממנו להיות אתלט וחזק . גם שון ג'יימס נטול מאסה לחלוטין ולא מגוון התקת ובכל זאת מסתדר לא רע בנורוליג גם בהגנה וגם בהתקפה .
לגבי היכולת ההתקפית של רנדל , בשלוש שנים האחרונות בגליל , הפועל , וחיפה הוא הציג יכולת התפית לא רעה בכלל . אם שחקן לא קולע שלשות ובמקרה שלו גם לא זורק משם , זה א הופך אותו נגר התקפי . זה סתם סיסמאות..
יוני , כמו שאמרתי קודם , רנדל צריך להגיע לצד שחקן 3-4 התקפי יותר כמו לוק באביט שהזכרתי או אפילו קלאטס

שמואל , רנדל נפצע ברגל אחרי שני משחקים באלבא ושוחרר ואחרכך חתם באמצע העונה בהפועל . תשמור את סיפורי האף אחד לא רצה אותו לעצמך כי זה שטויות במיץ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 יולי 2014, 22:26

yzafrir כתב:
טיקי חוזר כתב:לרנדל יש מחלה כרונית לא קלה בכלל מחלת כרון יש לו בעיות רציוניות עקב זה וגם דיאטה לא מאפשרת לו לבנות מסאת שריר ולהתחזק. למרות שאם אתם זוכרים היה שחקן בשם אלפונסו פורד שהיה חולה במחלת דם (סרטן דם לדעתי ) היה סקןרר סקורר עד שנפתר בגיל צעיר מאוד .

הפרס של הטופ סקורר ביורוליג קרוי על שמו של פורד . היה סקורר ענק .!!!
רנדל כבר לא יבנה מאסה אבל זה לא מונעה ממנו להיות אתלט וחזק . גם שון ג'יימס נטול מאסה לחלוטין ולא מגוון התקת ובכל זאת מסתדר לא רע בנורוליג גם בהגנה וגם בהתקפה .
לגבי היכולת ההתקפית של רנדל , בשלוש שנים האחרונות בגליל , הפועל , וחיפה הוא הציג יכולת התפית לא רעה בכלל . אם שחקן לא קולע שלשות ובמקרה שלו גם לא זורק משם , זה א הופך אותו נגר התקפי . זה סתם סיסמאות..
יוני , כמו שאמרתי קודם , רנדל צריך להגיע לצד שחקן 3-4 התקפי יותר כמו לוק באביט שהזכרתי או אפילו קלאטס

שמואל , רנדל נפצע ברגל אחרי שני משחקים באלבא ושוחרר ואחרכך חתם באמצע העונה בהפועל . תשמור את סיפורי האף אחד לא רצה אותו לעצמך כי זה שטויות במיץ...

ואחר כך הוא חתם בחיפה. גם אחרי עונה יחסית מוצלחת בחיפה, אף קבוצה לא דולקת אחריו.
וזה עוד בלי להתייחס לקדנציה הראשונה שלו בארץ שנמשכה 4 שנים בלתי התעניינות מקבוצות רציניות.
כנראה הליגה הישראלית זאת הרמה שהוא שייך אליה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 יולי 2014, 22:51

er79 כתב:
LIAV10 כתב:אין שום דבר ברנדל שיכול לגרום לרצות אותו במכבי, החל מהנגריות בהתקפה, דרך הברך מקרטון ועד המס ישראלי שלו.

רנדל נגר בהתקפה בדיוק באותה מידה שטיוס נגר בהתקפה. הברך מקרטון לא הפריעה לו לשחק השנה ולתת עונה טובה. מס ישראלי? עדיין לא, גם לא בעונה הקרובה ככל הידוע לי.

טיוס שחקן וצעיר ששיחק עונה ביורוליג, רנדל כבר שנים בכדורסל ולא עשה כלום ושום דבר (כן, לנצח את מכבי במשחק אחד ו״לזכות״ באליפות זה כלום ושום דבר.
המשתמש NYboy כבר הסביר למה יהיה עליו מס של ישראלי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 04 יולי 2014, 23:00

הוא חתום בחיפה גם לעונה הבאה , בגלל זה אין לו ביקוש . איזה קבוצת יורוליג תשלם בייאוט על שחקן חסר ניסיון ביורוליג ?
תדייק בעובדות , הוא עשהמשנתיים מעולות בגליל כשבראשונה הם מגיעים לחצי גמר ומפסידים למכבי טעונה אחרי זה הם לוקחים את האליפות כשהוא המצטיין . ואחר כך קטש לוקח אותו לירושלים וגם שמה הוא היה טוב . עונה אחרי זה הוא חותם באלבא שמשחקת ביורוליג ונפצע אחרי שני משחקים וחזר רק בפברואר בהפועל תל אביב וגם שם הוא היה טוב את ההמשך בחיפה אתה מכיר...
אם לא היה תחת חוזה אני בטוח שהיה מוצא חוזה בקבוצת יורוליג או יורוקאפ בכירה...יש הרבה שחקנים שלא משחקים ביורוליג למרות שהם בהחלט ברמה של היורוליג ופשוט לא קיבלו את ההזדמנות ומכבי של העונה היא דוגמא קלאסית למצב הזה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 04 יולי 2014, 23:04

LIAV10 כתב:
er79 כתב:

טיוס שחקן וצעיר ששיחק עונה ביורוליג, רנדל כבר שנים בכדורסל ולא עשה כלום ושום דבר (כן, לנצח את מכבי במשחק אחד ו״לזכות״ באליפות זה כלום ושום דבר.
המשתמש NYboy כבר הסביר למה יהיה עליו מס של ישראלי.

השהות שלו "כעובד" באלבא ברלין קטעה את הרצף ולכן הספירה במקרה שלו מתחילה בפברואר 2013 כשחזר להפועל תל אביב . מה שאומר שגם ב 2013 לא השלים שנת מס מלאה...יש לו עוד שנתיים עד שהמס עליו יגדל...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 יולי 2014, 23:06

אתה בטוח שזה מתאפס כשעובדים בחו״ל?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 04 יולי 2014, 23:20

LIAV10 כתב:אתה בטוח שזה מתאפס כשעובדים בחו״ל?

קראתי את זה בחוק .
יותר מיזה החוק מדבר על 48 חודשי עבודה ולא 36 כמו שחשבנו , ואם במהלך התקופה הוא עבד במדינה אחרת ולא השלים רצף אז הספירה מתאפסת ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 05 יולי 2014, 00:39

אתה יכול להביא מקור שכתוב שלרנדל יש תסמונת קרוהן ?
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 05 יולי 2014, 06:23

זה אחרון שאני מצאתי :
http://sports.walla.co.il/?w=//2752016
בעיה עם דבר כזה אף חברת ביטוח גם לא תבטח אות.......................................
טיקי חוזר

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־21 אורחים