Maccabikid כתב:מה עם גיסט? יש לו חוזה?
אם אינני טועה, הוא האריך את החוזה שלו בפאו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Maccabikid כתב:מה עם גיסט? יש לו חוזה?
מקאדו 3 כתב:מכבי מתכננת ' פגישה חשאית' עם פארגו במטרה להחזירו לקבוצה טיילור האניקט הוצע לקבוצה...
כמה חארטה , פגישה חשאית עאלק , בטח רוצים לחטוף אותו באיומי אקדח אם לא יסכים לחוזה מינימופ מפואר ...
מקאדו 3 כתב:מכבי מתכננת ' פגישה חשאית' עם פארגו במטרה להחזירו לקבוצה טיילור האניקט הוצע לקבוצה...
כמה חארטה , פגישה חשאית עאלק , בטח רוצים לחטוף אותו באיומי אקדח אם לא יסכים לחוזה מינימופ מפואר ...
קודי כתב:מקאדו 3 כתב:מכבי מתכננת ' פגישה חשאית' עם פארגו במטרה להחזירו לקבוצה טיילור האניקט הוצע לקבוצה...
הפגישה הזו כל כך חשאית שכתוב עליה כמה ימים לפני שהיא מתקיימת...
שמואל1 כתב:קודי כתב:מקאדו 3 כתב:מכבי מתכננת ' פגישה חשאית' עם פארגו במטרה להחזירו לקבוצה טיילור האניקט הוצע לקבוצה...
הפגישה הזו כל כך חשאית שכתוב עליה כמה ימים לפני שהיא מתקיימת...
כנראה הכוונה הייתה לחשאיות אבל הילדודס שמנהלים את מכבי לא מצליחים לשמור על שום מידע חשאי. הכל תמיד דולף דרך "מקורבים".
roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:מכבי מתכננת ' פגישה חשאית' עם פארגו במטרה להחזירו לקבוצה טיילור האניקט הוצע לקבוצה...
האניקאט על העמדה של אינגלס יהיה מצויין.חשבתי שהוא מנסה לקבל חוזה ב- NBA.
מקובי כתב:אם מכבי התעניינה בו בשנתיים האחרונות ועקב המצב בצסק"א (שמחתימה את דה קולו) אז הגיוני שתהיה פגישה. לא הייתי צריך את וואלה שיגידו לי את זה.
yzafrir כתב:roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:מכבי מתכננת ' פגישה חשאית' עם פארגו במטרה להחזירו לקבוצה טיילור האניקט הוצע לקבוצה...
האניקאט על העמדה של אינגלס יהיה מצויין.חשבתי שהוא מנסה לקבל חוזה ב- NBA.
אני גם אוהב אותו מאוד . השאלה אם הוא יוכל לתת דקות גם כ-4 ?
שמואל1 כתב:עוד הפעם שחקן בינוני מהליגה הישראלית? נגמרו השחקנים בעולם?
roy1000 כתב:מקובי כתב:אם מכבי התעניינה בו בשנתיים האחרונות ועקב המצב בצסק"א (שמחתימה את דה קולו) אז הגיוני שתהיה פגישה. לא הייתי צריך את וואלה שיגידו לי את זה.
צסק"א החתימו את די-קולו? אחד השחקנים האהובים עלי. יושב על המשבצת של תיאודוסיץ, יותר מפארגו.
roy1000 כתב:זו עונת המלפפונים הכי משעממת שאני זוכר אי פעם. חודש וחצי מסיום העונה ואפס החתמות?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־11 אורחים