ת׳רד המלפפונים V3- פישר חתם בקאזאן. ג'ייק כהן למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים V3

הודעהעל ידי roy1000 » 08 יולי 2014, 09:22

yzafrir כתב:זה שמכבי לא תחתים סופרסטארים אנחנו יודעים אבל להחתים את קרלון בראון ב-350 אנחנו לא מסוגלים ? אני בטוח שהוא היה בפנקס של גודס הבעיה שהצוות כל כך משוכנע שהם ימצאו כוכב בליגת קיץ שהם בטח חשבו שכול המעומדים באירופה רק יושבים ומחכים להם...
לגבי השארת שחקן שהצליח , יש מקרה כמו של רייס שהתחיל להראות ניצוצות של כוכב בשלב די מאוחר כך שאם היו באים אליו בסוף שלב הבתים ומחתימים אותו אז כולם היו יוצאים לשרוף את ביתו של פדרמן . אבל פארגו למשל הראה ניצוצות של כוכב כבר בשלב הראשון שמכבי סיימה עם הפסד אחד במשחק הראשון ואחרכך נתנה הצגות . במקרה כזה הארכת חוזה זה דבר הגיוני. חייבים להבין השחקן שמככב מתחילת העונה אז בשלב הטופ 8 כבר יהיה קשה לפתוח לו חוזה כי הוא כבר על הראדר של הרבה קבוצות...

אני לא מבין למה קרלון בראון לא פה. ב- 350 אלף אפשר היה להביא אותו אפילו בתור מחליף כל המשבצת של אינגלס. באמת שאני לא מבין מה עושים במכבי, אבל נאלץ לחכות בסבלנות.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 יולי 2014, 11:21

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:זה שמכבי לא תחתים סופרסטארים אנחנו יודעים אבל להחתים את קרלון בראון ב-350 אנחנו לא מסוגלים ? אני בטוח שהוא היה בפנקס של גודס הבעיה שהצוות כל כך משוכנע שהם ימצאו כוכב בליגת קיץ שהם בטח חשבו שכול המעומדים באירופה רק יושבים ומחכים להם...
לגבי השארת שחקן שהצליח , יש מקרה כמו של רייס שהתחיל להראות ניצוצות של כוכב בשלב די מאוחר כך שאם היו באים אליו בסוף שלב הבתים ומחתימים אותו אז כולם היו יוצאים לשרוף את ביתו של פדרמן . אבל פארגו למשל הראה ניצוצות של כוכב כבר בשלב הראשון שמכבי סיימה עם הפסד אחד במשחק הראשון ואחרכך נתנה הצגות . במקרה כזה הארכת חוזה זה דבר הגיוני. חייבים להבין השחקן שמככב מתחילת העונה אז בשלב הטופ 8 כבר יהיה קשה לפתוח לו חוזה כי הוא כבר על הראדר של הרבה קבוצות...

אני לא מבין למה קרלון בראון לא פה. ב- 350 אלף אפשר היה להביא אותו אפילו בתור מחליף כל המשבצת של אינגלס. באמת שאני לא מבין מה עושים במכבי, אבל נאלץ לחכות בסבלנות.

אני מניחה שהשיקול לאי הבאתו היה מקצועי ולא כלכלי כי 350 אלף לא אמור להיות בעייתי.
כנראה שהצוות המקצועי החליט שהוא לא מה שמתאים להם.
אני לא יודעת מה בדיוק היו השיקולים אבל כל עוד זה באמת מקצועי אז זו זכותם.
ברגע שרוצים שחקן אבל הוא בורח לקבוצה שמציעה לו יותר - אז זה מעצבן....

אגב מה נסגר עם הערבים שפרצו לנו לפורום?? :x
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Roni1 » 08 יולי 2014, 11:27

גם קרלון בראון מן הסתם היה מעדיף את אולימפיאקוס על מכבי.

מה הם רוצים מהפורום שלנו?
Roni1

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 יולי 2014, 11:33

Roni1 כתב:גם קרלון בראון מן הסתם היה מעדיף את אולימפיאקוס על מכבי.

מה הם רוצים מהפורום שלנו?

אם אולי' היתה מציעה לו יותר כסף אז ברור. אבל אם מדובר באותה הצעה למה שיעדיף את אולי'?
חוץ מהעניין הפעוט שאנחנו אלופי אירופה, אני מניחה שזה היה יכול להיות נוח עבורו לחזור לעיר שהוא כבר מכיר ושכבר התרגל אליה.
אפילו המצב הבטחוני אני מנחשת שפחות משחק תפקיד למי שכבר גר כאן ויודע שזה לא כמו שרואים בטלוויזיה בחו"ל.

אני מנחשת שלא היתה הצעה רצינית מצד מכבי והם ככל הנראה החליטו שהוא לא מה שהם צריכים.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Hey Yeah » 08 יולי 2014, 11:41

גם האניקט סוגר בחימקי.
Hey Yeah

הודעהעל ידי roy1000 » 08 יולי 2014, 11:53

Hey Yeah כתב:גם האניקט סוגר בחימקי.

אם הוא מוותר על ה- NBA כנראה שזה עבור כסף גדול. לדעתי היה מצליח להשיג חוזה.
roy1000

הודעהעל ידי Hey Yeah » 08 יולי 2014, 12:02

כן. אם כספי יכול גם האניקט יכול.
Hey Yeah

הודעהעל ידי צ'שר » 08 יולי 2014, 12:25

Hey Yeah כתב:כן. אם כספי יכול גם האניקט יכול.

זה לא באמת קשור... יש המון שחקנים ביורוליג, אירופאים ואמריקאים כאחד, שהם שחקנים הרבה יותר טובים מהשחקן הממוצע באן בי איי. כספי הוא רול פלייר, אמנם ברמה גבוה מאוד, אבל רול פלייר במהותו ולכן אין לו בעיה לתפקד ככזה גם באן בי איי. לשחקנים, אגב לא יודע לגבי האניקט, שיכולים להתבטא רק כשהם עושים הכל או שהם כוכבים גם אם הרבה יותר מוכשרים מכספי נניח יהיה קשה יותר למצוא את מקומם בליגה הזו, כיוון שכאלה שהם כוכבים ועושים הכל יש כמה בודדים לכל קבוצה והם הרבה יותר טובים מהם.

במילים אחרות, הסופרסטארים באן בי איי הם השחקנים הכי טובים בעולם בלי תחרות. לגבי שחקני המשנה אני בכלל לא בטוח שהטובים שבהם יותר טובים משחקני טופ ביורוליג. יש שחקנים מיוחדים , כמו אנתוני פארקר האגדי, שמסוגלים למלא את שתי התפקידים. (אגב אם פארקר מגיע לאן בי איי בשיאו הוא לא רול פלייר ולא נעליים), אבל לא כולם כאלה.

זו הסיבה, אגב, שאני אישיתי לא מתלהב מכל שחקן אן בי איי עם ממוצע מעניין נתונים שמגיע לשחקן באירופה. בדיוק כמו שקשה לכוכב יורוליג להפוך לרול פלייר באן בי איי, גם לרול פלייר קשה ולפעמים בלתי אפשרי להפוך לכוכב (מכוון שהוא פשוט לא מספיק טוב בשביל זה או חסר כלים בשביל זה).
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי צ'שר » 08 יולי 2014, 12:26

צ'שר כתב:
Hey Yeah כתב:כן. אם כספי יכול גם האניקט יכול.

זה לא באמת קשור... יש המון שחקנים ביורוליג, אירופאים ואמריקאים כאחד, שהם שחקנים הרבה יותר טובים מהשחקן הממוצע באן בי איי. כספי הוא רול פלייר, אמנם ברמה גבוה מאוד, אבל רול פלייר במהותו ולכן אין לו בעיה לתפקד ככזה גם באן בי איי. לשחקנים, אגב לא יודע לגבי האניקט, שיכולים להתבטא רק כשהם עושים הכל או שהם כוכבים גם אם הרבה יותר מוכשרים מכספי נניח יהיה קשה יותר למצוא את מקומם בליגה הזו, כיוון שכאלה שהם כוכבים ועושים הכל יש כמה בודדים לכל קבוצה והם הרבה יותר טובים מהם.

במילים אחרות, הסופרסטארים באן בי איי הם השחקנים הכי טובים בעולם בלי תחרות. לגבי שחקני המשנה אני בכלל לא בטוח שהטובים שבהם יותר טובים משחקני טופ ביורוליג. יש שחקנים מיוחדים , כמו אנתוני פארקר האגדי, שמסוגלים למלא את שתי התפקידים. (אגב אם פארקר מגיע לאן בי איי בשיאו הוא לא רול פלייר ולא נעליים), אבל לא כולם כאלה.

זו הסיבה, אגב, שאני אישיתי לא מתלהב מכל שחקן אן בי איי עם ממוצע מעניין של נתונים שמגיע לשחקן באירופה. בדיוק כמו שקשה לכוכב יורוליג להפוך לרול פלייר באן בי איי, גם לרול פלייר קשה ולפעמים בלתי אפשרי להפוך לכוכב ביורוליג (מכוון שהוא פשוט לא מספיק טוב בשביל זה או חסר כלים בשביל זה).
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי roy1000 » 08 יולי 2014, 12:27

צ'שר כתב:זה לא באמת קשור... יש המון שחקנים ביורוליג, אירופאים ואמריקאים כאחד, שהם שחקנים הרבה יותר טובים מהשחקן הממוצע באן בי איי. כספי הוא רול פלייר, אמנם ברמה גבוה מאוד, אבל רול פלייר במהותו ולכן אין לו בעיה לתפקד ככזה גם באן בי איי. לשחקנים, אגב לא יודע לגבי האניקט, שיכולים להתבטא רק כשהם עושים הכל או שהם כוכבים גם אם הרבה יותר מוכשרים מכספי נניח יהיה קשה יותר למצוא את מקומם בליגה הזו, כיוון שכאלה שהם כוכבים ועושים הכל יש כמה בודדים לכל קבוצה והם הרבה יותר טובים מהם.

זו הסיבה, אגב, שאני אישיתי לא מתלהב מכל שחקן אן בי איי עם ממוצע מעניין נתונים שמגיע לשחקן באירופה. בדיוק כמו שקשה לכוכב יורוליג להפוך לרול פלייר באן בי איי, גם לרול פלייר קשה ולפעמים בלתי אפשרי להפוך לכוכב (מכוון שהוא פשוט לא מספיק טוב בשביל זה או חסר כלים בשביל זה).

על מה אתה מדבר? האניקאט הוא הכי רול פלייר שיכול להיות. תמיד היה.
roy1000

הודעהעל ידי צ'שר » 08 יולי 2014, 12:41

roy1000 כתב:
צ'שר כתב:זה לא באמת קשור... יש המון שחקנים ביורוליג, אירופאים ואמריקאים כאחד, שהם שחקנים הרבה יותר טובים מהשחקן הממוצע באן בי איי. כספי הוא רול פלייר, אמנם ברמה גבוה מאוד, אבל רול פלייר במהותו ולכן אין לו בעיה לתפקד ככזה גם באן בי איי. לשחקנים, אגב לא יודע לגבי האניקט, שיכולים להתבטא רק כשהם עושים הכל או שהם כוכבים גם אם הרבה יותר מוכשרים מכספי נניח יהיה קשה יותר למצוא את מקומם בליגה הזו, כיוון שכאלה שהם כוכבים ועושים הכל יש כמה בודדים לכל קבוצה והם הרבה יותר טובים מהם.

על מה אתה מדבר? האניקאט הוא הכי רול פלייר שיכול להיות. תמיד היה.

בגלל זה רשמתי שאני לא יודע לגביו (ראה משפט מודגש). זה פשוט לא נכון להשוות לשחקן על סמך היותו שחקן אן בי איי
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי roy1000 » 08 יולי 2014, 13:24

צ'שר כתב:בגלל זה רשמתי שאני לא יודע לגביו (ראה משפט מודגש). זה פשוט לא נכון להשוות לשחקן על סמך היותו שחקן אן בי איי

אני לא מבין - אם גם כספי וגם האניקאט הם רול פליירים בדיוק באותה עמדה, למה אי אפשר להשוות ביניהם? האניקאט טוב מכספי בהכל פרט לקליעה משלוש (שזה דבר די חשוב).
roy1000

הודעהעל ידי Maccabikid » 08 יולי 2014, 13:52

roy1000 כתב:
צ'שר כתב:בגלל זה רשמתי שאני לא יודע לגביו (ראה משפט מודגש). זה פשוט לא נכון להשוות לשחקן על סמך היותו שחקן אן בי איי

אני לא מבין - אם גם כספי וגם האניקאט הם רול פליירים בדיוק באותה עמדה, למה אי אפשר להשוות ביניהם? האניקאט טוב מכספי בהכל פרט לקליעה משלוש (שזה דבר די חשוב).

על סמך מה בדיוק קבעת שהאניקט טוב מכספי? בינתיים הדבר היחידי שהאניקט עשה זה עונה לא ראה בליגה הישראלית.. שזה לא כזה מדהים..
Maccabikid

הודעהעל ידי roy1000 » 08 יולי 2014, 14:15

Maccabikid כתב:
roy1000 כתב:

על סמך מה בדיוק קבעת שהאניקט טוב מכספי? בינתיים הדבר היחידי שהאניקט עשה זה עונה לא ראה בליגה הישראלית.. שזה לא כזה מדהים..

התסכלתי שוב ואמרתי עמרי כספי ולא לברון ג'יימס.
מה עשה עומרי כספי?
roy1000

הודעהעל ידי Maccabikid » 08 יולי 2014, 14:21

roy1000 כתב:
Maccabikid כתב:
roy1000 כתב:

התסכלתי שוב ואמרתי עמרי כספי ולא לברון ג'יימס.
מה עשה עומרי כספי?

האניקט נתן עונה יפה של 15 נקודות למשחק, בקבוצה שהוא הכוכב הבלעדי שלה, בליגת העל, לקבוע על סמך זה בוודאות שהוא שחקן טוב מכספי זה מצחיק, האם ייתכן שהוא שחקן טוב מכספי? כן, ייתכן שיתברר שהוא שחקן גדול, אבל לקבוע עובדה כזו עכשיו זה מוזר ומצחיק.. הוא עוד לא עשה שום דבר בשביל לקבוע את זה..
Maccabikid

הודעהעל ידי yzafrir » 08 יולי 2014, 14:32

להאניקט יש את הנתונים להיות יותר טוב מכספי אבל הוא צריך להוכיח את זה עדיין ....מה שכן בנס ציונה הוא לא היה הכוכב הבלעדי , מה שיפה בקבוצה הזאת זה שהם שיחקו כמו קבוצה.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 08 יולי 2014, 16:11

זארקו הפלופ מאינטרבאסקט, שכבר החתים אצלנו בעבר כוכבים כמו טומיץ ושאר ירקות, אבל אף פעם לא ממש פוגע, משדך לנו עכשיו את טרנס קינסי. כמה חבר'ה בתפוז הזכירו את מקי מקאזאן והיינס מסיינה
er79

הודעהעל ידי dod » 08 יולי 2014, 16:17

er79 כתב:זארקו הפלופ מאינטרבאסקט, שכבר החתים אצלנו בעבר כוכבים כמו טומיץ ושאר ירקות, אבל אף פעם לא ממש פוגע, משדך לנו עכשיו את טרנס קינסי. כמה חבר'ה בתפוז הזכירו את מקי מקאזאן והיינס מסיינה

היינס מסיינה זה השחקן שגמר את הסיבוב הראשון ביורוליג עם מדד כולל של 1- (מינוס אחד)?
לא שמקי גאון הדור.
קינסי אולי סביר מינוס אבל מי צריך אותו כשיש דווין סמית'?
dod

הודעהעל ידי roy1000 » 08 יולי 2014, 16:42

Maccabikid כתב:האניקט נתן עונה יפה של 15 נקודות למשחק, בקבוצה שהוא הכוכב הבלעדי שלה, בליגת העל, לקבוע על סמך זה בוודאות שהוא שחקן טוב מכספי זה מצחיק, האם ייתכן שהוא שחקן טוב מכספי? כן, ייתכן שיתברר שהוא שחקן גדול, אבל לקבוע עובדה כזו עכשיו זה מוזר ומצחיק.. הוא עוד לא עשה שום דבר בשביל לקבוע את זה..

זה אולי נראה ככה, אבל אין שום דבר וודאי בדעה שלי. מדובר בשני שחקנים דומים שמשחקים בדיוק על אותה העמדה. אף אחד מהם לא עשה הרבה בקריירה שלו עד עכשיו. אני חושב שהאניקאט טוב מכספי. אתה יכול לחשוב אחרת.

דרך אגב - האניקאט ממש לא היה כוכב בנס ציונה. הוא היה די פועל שחור אפילו שם.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 08 יולי 2014, 17:26

er79 כתב:זארקו הפלופ מאינטרבאסקט, שכבר החתים אצלנו בעבר כוכבים כמו טומיץ ושאר ירקות, אבל אף פעם לא ממש פוגע, משדך לנו עכשיו את טרנס קינסי. כמה חבר'ה בתפוז הזכירו את מקי מקאזאן והיינס מסיינה

את קינסיי מאוד אהבתי אבל הוא שחקן מאוד שברירי .
כל פעם שנראה כאילו הוא הולך לחזור לעצמו הוא שוב נפצע בצורה רצינית , אני לא יודע אם יש לו את היכולת לחזור לעצמו כבר....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: cifkcv, Google [Bot] ו־35 אורחים