המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אם כבר מדברים על כספי אז אני מאוד רוצה אותו במכבי
הוא יכול להיות באירופה סוג של מירוטיץ' (לא באותה רמה) ולשדרג אותנו משמעותית
הרוקטס לא היו אמורים כבר להודיע לו אם הם ממשים עליו את האופציה?
אם הם יוותרו עליו מכבי צריכה לנסות ללכת עליו חזק
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אם כבר מדברים על כספי אז אני מאוד רוצה אותו במכבי
הוא יכול להיות באירופה סוג של מירוטיץ' (לא באותה רמה) ולשדרג אותנו משמעותית
הרוקטס לא היו אמורים כבר להודיע לו אם הם ממשים עליו את האופציה?
אם הם יוותרו עליו מכבי צריכה לנסות ללכת עליו חזק
ליוסטון יש עד ה- 5 לאוגוסט (למרות שהם יחליטו מוקדם יותר לדעתי). בכל מקרה, כספי לא יגיע למכבי. יהיה מי שישלם לו יותר באירופה.
er79 כתב:למה שיעשו מחטף וישפרו את ההצעה? זה נראה לך כמו שחקן ששווה חצי מליון דולר בעונה?
rc4991 כתב:לא שאני בטוח שהוא יעמוד במילה שלו אבל הוא אמר פעם שאם הוא חוזר לאירופה זה יהיה רק למכבי
felix_r כתב:עם המצב הבטחוני בארץ, קשה לצפות שמכבי תחתים מישהו טוב בזמן הקרוב
yzafrir כתב:בישראל היום כתבו שקרלון בראון בדרך לבאמברג ששיפרה את ההצעה וכנראה יחתום שם...אולי מכבי יעשו מחוף של הרגע האחרון ?
roy1000 כתב:rc4991 כתב:לא שאני בטוח שהוא יעמוד במילה שלו אבל הוא אמר פעם שאם הוא חוזר לאירופה זה יהיה רק למכבי
מתי הוא אמר את זה? הרי בזמן השביתה הוא כמעט הלך לאחת הגדולות באירופה.
כספי ילך למי שישלם לו הכי הרבה. גם למגדל.
yzafrir כתב:er79 כתב:למה שיעשו מחטף וישפרו את ההצעה? זה נראה לך כמו שחקן ששווה חצי מליון דולר בעונה?
ו לפני שנה רייס היה נראה לך כמו שחקן של חצי מיליון ? ופארגו היה נראה לך כמו שחקן של חצי מיליון ? ...... כנראה שאנחנו לא היחידים בעולם שמבינים כדורסל ואת הפוטנציאל שלו זיהו בעוד מקומות....
er79 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:למה שיעשו מחטף וישפרו את ההצעה? זה נראה לך כמו שחקן ששווה חצי מליון דולר בעונה?
ו לפני שנה רייס היה נראה לך כמו שחקן של חצי מיליון ? ופארגו היה נראה לך כמו שחקן של חצי מיליון ? ...... כנראה שאנחנו לא היחידים בעולם שמבינים כדורסל ואת הפוטנציאל שלו זיהו בעוד מקומות....
תתעורר ותריח את הקפה: היקמן בעונתו הראשונה ורייס לא הרוויחו חצי מליון, ואין שום סיבה שבראון, מ"כוכבי" אולם אוסישקין, שהרוויח 80 אלף, ירוויח יותר, מה גם שרייס והיקמן, שאולי לא היו כוכבים לפני שנחתו כאן לפחות שיחקו בקבוצות טובות יותר מהפועל, ובמפעלים אירופאים. צריך להיות פסיכי כדי לתת לבראון חצי מליון, וכנראה שבאמברג פסיכי.
er79 כתב:תתעורר ותריח את הקפה: היקמן בעונתו הראשונה ורייס לא הרוויחו חצי מליון, ואין שום סיבה שבראון, מ"כוכבי" אולם אוסישקין, שהרוויח 80 אלף, ירוויח יותר, מה גם שרייס והיקמן, שאולי לא היו כוכבים לפני שנחתו כאן לפחות שיחקו בקבוצות טובות יותר מהפועל, ובמפעלים אירופאים. צריך להיות פסיכי כדי לתת לבראון חצי מליון, וכנראה שבאמברג פסיכי.
חנו'ש כתב:כשקרלון בראון יעשה את זה אז נדבר על סכומים גבוהים (שכמובן מכבי לא תשלם...)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], גל גל, מרסר ו־23 אורחים