felix_r כתב:קארול הוא סוג של דריק שארפ, שחקן שרק קולע
אבל דריק לא היה שחקן שרק קולע.
הוא תרם גם באספקטים אחרים, בעיקר הגנתיים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:קארול הוא סוג של דריק שארפ, שחקן שרק קולע
חנו'ש כתב:felix_r כתב:קארול הוא סוג של דריק שארפ, שחקן שרק קולע
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:קארול הוא סוג של דריק שארפ, שחקן שרק קולע
כן, ב 10 השנים הראשונות שלו במכבי, אבל לא ב 10 האחרונות.דיברתי על מה הוא תורם בהתקפה
בכל מקרה, תקראי את סעיף 3
er79 כתב:אגב, אני יודע שהרבה יתנגדו לכך אבל אני מת על השחקן הזה, לא יעזור כלום: מאחר וגאלא' עלולה להיכנס למשבר כלכלי כי הספונסר ליב הוספיטל לא ימשיך את ההתקשרות איתם על פי השמועות, והם יקצצו בתקציב, מסקרן אותי לדעת מה התכניות שלהם לגבי ארויו. בכיף הייתי לוקח אותו לתפקיד הרכז, למרות המגבלות ההגנתיות
itay92 כתב:er79 כתב:אגב, אני יודע שהרבה יתנגדו לכך אבל אני מת על השחקן הזה, לא יעזור כלום: מאחר וגאלא' עלולה להיכנס למשבר כלכלי כי הספונסר ליב הוספיטל לא ימשיך את ההתקשרות איתם על פי השמועות, והם יקצצו בתקציב, מסקרן אותי לדעת מה התכניות שלהם לגבי ארויו. בכיף הייתי לוקח אותו לתפקיד הרכז, למרות המגבלות ההגנתיות
אתה לא יכול לבנות קבוצה סביב רכז בן 35
jol9 כתב:פתאום חשבתי על זה... עשירי ביוני, 0 החתמות, 0 מועמדים רציניים, אפילו עוזר מאמן עדיין אין...
מעניין למה מחכים. חסרים כרגע 3-5 שחקנים, חלקם משמעותיים מאוד. בנק השמות הולך ומדלדל...
לא שאני נלחץ יותר מדי מהדברים האלה, פשוט זה באמת נראה לי מוזר. אולי ההנהלה וגודס עסוקים מדי במונדיאל... לא יודע
MTA2311 כתב:jol9 כתב:פתאום חשבתי על זה... עשירי ביוני, 0 החתמות, 0 מועמדים רציניים, אפילו עוזר מאמן עדיין אין...
מעניין למה מחכים. חסרים כרגע 3-5 שחקנים, חלקם משמעותיים מאוד. בנק השמות הולך ומדלדל...
לא שאני נלחץ יותר מדי מהדברים האלה, פשוט זה באמת נראה לי מוזר. אולי ההנהלה וגודס עסוקים מדי במונדיאל... לא יודע
כנראה שהשנה אפילו לא מנסים להביא שחקן עם ביקוש מקבוצות יורוליג\יורוקאפ, אז אין להם בעיה לחכות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים