על ידי yzafrir » 09 יולי 2014, 18:00
er79 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:למה שיעשו מחטף וישפרו את ההצעה? זה נראה לך כמו שחקן ששווה חצי מליון דולר בעונה?
ו לפני שנה רייס היה נראה לך כמו שחקן של חצי מיליון ? ופארגו היה נראה לך כמו שחקן של חצי מיליון ? ...... כנראה שאנחנו לא היחידים בעולם שמבינים כדורסל ואת הפוטנציאל שלו זיהו בעוד מקומות....
תתעורר ותריח את הקפה: היקמן בעונתו הראשונה ורייס לא הרוויחו חצי מליון, ואין שום סיבה שבראון, מ"כוכבי" אולם אוסישקין, שהרוויח 80 אלף, ירוויח יותר, מה גם שרייס והיקמן, שאולי לא היו כוכבים לפני שנחתו כאן לפחות שיחקו בקבוצות טובות יותר מהפועל, ובמפעלים אירופאים. צריך להיות פסיכי כדי לתת לבראון חצי מליון, וכנראה שבאמברג פסיכי.
לפני שאני בכלל מגיב לך תתחיל לדבר בצורה מכובדת.
רייס הרויח העונה חצי מיליון והיקמן בעונה הראשונה בסביבות ה-350 .
למה נתפסת בכלל לחצי מיליון ? אולימפיאקוס הציעו לו 350 ובאמברג קצת יותר אבל לא חצי מיליון . אני מניח שלמכבי הוא היה בא גם בשביל 400 . האם הוא שווה את זה ? לדעתי כן כי 400 בשוק של היום זה שווה ערך לשחקן של 300 לפני שנתיים שלוש . מכבי לא יכולה להתקבע על סכומים של לפני עשור ו עדיין לשאוף להחתים שחקנים איכותיים . סכום כזה היום זה כלום ברמת יורוליג...
לגבי שני השמות שהוזכרו , את גרין אני לא כל כך מכיר אבל את היינס ראיתי המון גם ששיחק בספרד , הוא שחקן קלאסי לקבוצות קטנות , כזה שיעשה הכל לבד בלי לספור את החברים שלו ורייס והיקמן הם דוקטראנטים למדעי האטום לעומתו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.