המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:שבוע טוב לכולם, מהמילואים
שמואל1 כתב:שבוע טוב לכולם, מהמילואים
LIAV10 כתב:או שבשל הצו תוכננה נסיעה לחו״ל?
Roni1 כתב:נראה שאנחנו בדרך להפסקת אש ולירי נוסף בעוד שנה.
לקרי לא נמאס מעצמו? ״רוצה להעניק מעטפת לישראל ולפלסטינים״, מי היה מאמין שיגיע יום בו ארה״ב תתייחס באופן שווה לישראל ולארגון טרור.
רקטה שנורתה מעזה לפני כשעה פגעה בקו החשמל "קלע" הסמוך לכיסופים. בעקבות הפגיעה נוצר קצר הפוגע באספקת החשמל בחאן יונס ודיר אל-בלח שברצועת עזה וצפוי לפגוע באספקת החשמל של כ-70 אלף תושבים פלסטינים.
rc4991 כתב:רקטה שנורתה מעזה לפני כשעה פגעה בקו החשמל "קלע" הסמוך לכיסופים. בעקבות הפגיעה נוצר קצר הפוגע באספקת החשמל בחאן יונס ודיר אל-בלח שברצועת עזה וצפוי לפגוע באספקת החשמל של כ-70 אלף תושבים פלסטינים.
חחח איזה אושר
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:רקטה שנורתה מעזה לפני כשעה פגעה בקו החשמל "קלע" הסמוך לכיסופים. בעקבות הפגיעה נוצר קצר הפוגע באספקת החשמל בחאן יונס ודיר אל-בלח שברצועת עזה וצפוי לפגוע באספקת החשמל של כ-70 אלף תושבים פלסטינים.
חחח איזה אושר
חחחחחחחחחח דברים כאלה תמיד מצחיקים אותי
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:רקטה שנורתה מעזה לפני כשעה פגעה בקו החשמל "קלע" הסמוך לכיסופים. בעקבות הפגיעה נוצר קצר הפוגע באספקת החשמל בחאן יונס ודיר אל-בלח שברצועת עזה וצפוי לפגוע באספקת החשמל של כ-70 אלף תושבים פלסטינים.
חחח איזה אושר
חחחחחחחחחח דברים כאלה תמיד מצחיקים אותי
זה באמת קורע. מתה על "תאונות עבודה" מסוג כזה.
rc4991 כתב:רקטה שנורתה מעזה לפני כשעה פגעה בקו החשמל "קלע" הסמוך לכיסופים. בעקבות הפגיעה נוצר קצר הפוגע באספקת החשמל בחאן יונס ודיר אל-בלח שברצועת עזה וצפוי לפגוע באספקת החשמל של כ-70 אלף תושבים פלסטינים.
חחח איזה אושר
jol9 כתב:שמואל1 כתב:שבוע טוב לכולם, מהמילואים
איזה חמוד... רק השתחררת, לא?
גם אני קיבלתי צו 8, אבל בשל נסיעה לחו"ל הוא בוטל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים