מרקיז היינס חתם במכבי לשנתיים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מרקיז היינס חתם במכבי לשנתיים

הודעהעל ידי yzafrir » 13 יולי 2014, 22:46

היינס שחקן עם יכולת אישית גבוהה מאוד אבל הוא שחקן מאוד פרוע . יהיה לגיא מאוד קשה לרסן אותו אבל אם יצליח....
אני מאוד אשמח אם גם פארגו יגיע...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 13 יולי 2014, 22:51

התנין כתב:
jol9 כתב:
התנין כתב:אני אישית מריע להנהלת הקבוצה שהיא לא מחתימה שחקנים חדשים על סכומים גבוהים (עם החריג שכן צריך להוציא סכומים גבוהים על שחקן שהוכיח את עצמו כאן כמו רייס למשל). בשנים האחרונות אנו רואים שניתן לקבל ב-300 אלף דולר אותה תפוקה של שחקנים של מיליון וחצי, ואין שום סיבה שנשתתף במירוץ המטורף והלא אחראי של לקנות ביוקר ולקבל מעט.

מדובר בשחקן לא רע בכלל, עם יכולות גבוהות בחדירה ואני לא רואה שום סיבה שיהיה פחות טוב מהיקמן או רייס.

ואם השחקן הזה יהיה נפילה? האם כל שנה ושנה נפגע בהימורים?
זאת לא אמורה להיות התנהלות של אלופת היורוליג. אני לא סתם חופר על זה בכל הודעה. פשוט קבוצה שלקחה את התואר, יש לה מחוייבות מסויימת.

גם שחקן יקר יכול להיות נפילה (לורבק, פארגו, וויט ועוד רבים), ודווקא מכבי ברוב המקרים פוגעת דווקא באותם שחקנים זולים עם אפסייד גבוה. אני אישית מעדיף ליפול עם הסוג השני מאשר עם הסוג הראשון, ולדעתי מכבי אכן נפלה עם השחקנים היותר יקרים לעומת הזולים. רשימת המציאות של מכבי היא בלתי נתפסת: האפמן (בעונתו הראשונה), פארקר, פארגו, רייס, פרקינס, בלו, מוריס, פישר, היקמן, ג'יימס, דווין סמית', טיוס וכו'. יכול להיות שיש שיתווכחו אם פארקר אמור להיות ברשימה הזאת, אבל הוא הגיע על תקן פליט NBA לא מרשים ואחריי פציעות, ובכל אופן, גם בלעדיו מדובר ברשימה מכובדת מאוד. לכן אני לא רואה סיבה שלא להמשיך במדיניות הזו, עם חריג שהוא כן להוציא כסף על שחקן שהצליח.

דווקא כשמכבי מנסה להביא ''כישרון'' אירופי (ופלאניניץ' ומצ'באן בהחלט עונים להגדרה של כישרונות אירופאים), או שחקן בסכומים גבוהים יחסית היא בד"כ נופלת, להוציא מקרים מיוחדים.

אכן אתה צודק.
תשמע, אני שוב חוזר ואומר (ואני יודע שאני קצת סותר את עצמי) שאי אפשר לבוא בטענות אחרי העונה האחרונה.
בנוסף, אנחנו עוד לא יודעים איך הסגל ייראה בסוף הקיץ, ויכול להיות שהיינס בכלל יהיה שחקן שיעלה מהספסל כאיזה שפן אנרג'ייזר כזה, ואז זה מצויין בסה"כ.

לכן, אני מסכים שהביקורת היא מוקדמת.

שני דברים בכל זאת:
1 - אם אני צודק ומדובר בשחקן שלא אמור להיות השחקן המוביל בקו האחורי, אז למה שוב בונים את הסגל הפוך? לא עדיף להביא קודם את השחקן/ים המרכזיים?
2 - אם מדובר כן בשחקן מרכזי, אז אני אישית לא חושב שזה הגיוני שהקבוצה שנה אחרי שנה מורידה בתקציב ומביאה שחקנים ב200-300K כשחקנים מרכזיים, וזה בכלל לא משנה אם
הם מצליחים לרוב או לא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 יולי 2014, 22:53

למה תמיד מביאים שחקנים בלי שכל?
למה חוכמת משחק זה מילה גסה במכבי??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 13 יולי 2014, 23:00

חנו'ש כתב:למה תמיד מביאים שחקנים בלי שכל?
למה חוכמת משחק זה מילה גסה במכבי??

עדיין מחזירים את "המשכנתא" על הקבוצה של וויצ'יץ' ושאראס :tongue3
זו משכנתא של 15 שנה לפחות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי refael » 13 יולי 2014, 23:07

הןא הולך לקבל 500 אלף לעונה מי אמר לכם שהוא זול??
למחירים של מכבי זה שכר גבוה
תמונה
refael

הודעהעל ידי yzafrir » 13 יולי 2014, 23:27

אני רוצה להאמין ש500 אלף זה המחיר של הגארד הפחות בכיר ושמכבי מתכננים החתמה קצת יותר גדולה לעמדת הגארד השני...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי התנין » 14 יולי 2014, 09:33

jol9 כתב:שני דברים בכל זאת:
1 - אם אני צודק ומדובר בשחקן שלא אמור להיות השחקן המוביל בקו האחורי, אז למה שוב בונים את הסגל הפוך? לא עדיף להביא קודם את השחקן/ים המרכזיים?
2 - אם מדובר כן בשחקן מרכזי, אז אני אישית לא חושב שזה הגיוני שהקבוצה שנה אחרי שנה מורידה בתקציב ומביאה שחקנים ב200-300K כשחקנים מרכזיים, וזה בכלל לא משנה אם
הם מצליחים לרוב או לא.

עד כמה שהבנתי הוא חתם על חוזה של חצי מיליון דולר לעונה (כך לפי אתר ערוץ 5), כך שנראה לי שהוא כן בא על תקן שחקן מוביל.
ולגביי הסעיף השני, תבוא בטענות לקבוצה ששנה שעברה זכתה ביורוליג עם שחקנים ב-300 אלף דולר. איך שאני ואחרים רואים את זה, הזכייה ממש ממש לא תמריץ את הבעלים להשקיע יותר כסף אלא להפך. (:
התנין

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יולי 2014, 10:28

איך אני כבר מתחיל להתחרט על הזכיה ביורוליג...
כולם עכשיו הפכו את שיטת הקמצנות של מכבי כדרך להצלחה
צאו מהסרט,זאת ממש לא הדרך להצלחה ושנה שעברה לא מדד לכלום
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי dod » 14 יולי 2014, 10:41

rc4991 כתב:איך אני כבר מתחיל להתחרט על הזכיה ביורוליג...
כולם עכשיו הפכו את שיטת הקמצנות של מכבי כדרך להצלחה
צאו מהסרט,זאת ממש לא הדרך להצלחה ושנה שעברה לא מדד לכלום

קמצנות הייתה גם ללא זכייה ביורוליג.... אין מה להתחרט.
וכי אם מכבי הייתה מפסידה למילאנו בהצלבה אתה חושב שהיית מקבל שמות גדולים יותר?
מקסימום בלאט היה נשאר...
dod

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יולי 2014, 11:27

בהיינז הושקע בדיוק אותו סכום שהושקע ברייס , 500 אלף....כך שלא בטוח שהוא יהיה הגארד המוביל...
בדומה לרייס , יש לו את הפוטנציאל להפוך לגיבור אבל אחרי שיעצבן פה המון אנשים בסגנון המשחק שלו....מילת המפתח , סבלנות !!!
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יולי 2014, 11:32

אגב , אם 500 זה הסכום לגארד השני אז הייתי מעדיף את קרלון בראון על היינס בעיקר בגלל שהוא קבוצתי יותר ואתלטי יותר...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יולי 2014, 11:34

yzafrir כתב:בהיינז הושקע בדיוק אותו סכום שהושקע ברייס , 500 אלף....כך שלא בטוח שהוא יהיה הגארד המוביל...
בדומה לרייס , יש לו את הפוטנציאל להפוך לגיבור אבל אחרי שיעצבן פה המון אנשים בסגנון המשחק שלו....מילת המפתח , סבלנות !!!

כמה משחקים שלו ראית? איך הוא? איך ההגנה שלו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יולי 2014, 13:01

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:בהיינז הושקע בדיוק אותו סכום שהושקע ברייס , 500 אלף....כך שלא בטוח שהוא יהיה הגארד המוביל...

בגלל שהליגה האיטלקית שודרה בארץ אז ראיתי לא מעט משחקים שלו העונה . גם בספרד ראיתי אותו...
הוא מאוד מאוד מהיר עם חדירה מצויינת , יש לו שהייה טובה באויר בניתור אבל הוא לא מנתר מאוד גבוהה . מבחינת הגנה הוא טוב הרבה בגלל המהירות שלו. החסרונות שלו זה בעיקר בחירת זריקות לא טובה ומשחק אנוכי. הוא מאלה שיזרוק שלשה עם יד בפרצוף גם אם לא צריך שלשה...
לגודס יהיה הרבה עבודה מנטאלית איתו אבל אם הוא יצליח אז מכבי תרוויח אחלה שחקן.
שנה שעברה אני מאלו שאהבו את ההחתמה של רייס כי חשבתי שיש לו איכויות ליורוליג אבל רייס לעומת היינס היה גם מוכן מנטאלית ועל היינס יש עוד הרבה עבודה בתחום הזה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 14 יולי 2014, 13:17

yzafrir כתב:בגלל שהליגה האיטלקית שודרה בארץ אז ראיתי לא מעט משחקים שלו העונה . גם בספרד ראיתי אותו...
הוא מאוד מאוד מהיר עם חדירה מצויינת , יש לו שהייה טובה באויר בניתור אבל הוא לא מנתר מאוד גבוהה . מבחינת הגנה הוא טוב הרבה בגלל המהירות שלו. החסרונות שלו זה בעיקר בחירת זריקות לא טובה ומשחק אנוכי. הוא מאלה שיזרוק שלשה עם יד בפרצוף גם אם לא צריך שלשה...
שנה שעברה אני מאלו שאהבו את ההחתמה של רייס כי חשבתי שיש לו איכויות ליורוליג אבל רייס לעומת היינס היה גם מוכן מנטאלית ועל היינס יש עוד הרבה עבודה בתחום הזה...

הבחור בן 28. לא יודע חאיזה שינוי אפשר לשאוף במשחק שלו. לא מכיר אותו ולא ראיתי אותו משחק, אבל המספרים שלו לחלוטין זוועתיים.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יולי 2014, 14:53

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:

בגלל שהליגה האיטלקית שודרה בארץ אז ראיתי לא מעט משחקים שלו העונה . גם בספרד ראיתי אותו...

נשמע כמו שם מעניין
גם אניהתרשמתי מאוד מהחדירות של רייס עוד מימיו בריטאס, אבל קשה לי להאמין שהיינס חודר באותה רמה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 14 יולי 2014, 17:06

Parker8 כתב:
roy1000 כתב:
Parker8 כתב:צודק במה?סה"כ אומר שלא צריך לפסול את השחקן.

צודק בזה שהוא ייתן לך אותה תפוקה כמו שנתן רייס.

אני אופטימי מטבעי. גם את רייס קטלו פה מהרגע שחתם עד חצי עונה ויותר ולאט לאט האכיל את כולם כובע. נקווה שהתסריט יחזור על עצמו.

:o
חשבתי שאני בודד פה..

הוא מזכיר מאוד את טייריס לדעתי.
יש לו חדירה טובה ומהירה, קליעה סבירה מהשלוש. לגבי ההגנה- בקולג' הוא נחשב שומר מוכשר, אבל לא יצא לי לראות אותו משחק והוא 1.85 שזה די נמוך (בסרטונים אין על זה את הפוקוס) ככה שאני לוקח את זה בערבון מוגבל כרגע.
העמיד בשנים האחרונות ממוצעים לא רעים באירופה (דאבל פיגרס- כולל בספרד) מצד שני בקבוצה ה"גדולה" היחידה שבה הוא שיחק (מילאנו) הוא די נכשל (אבל זה קורה...).

חייב לציין שלא הייתי מאוד מופתע אם הוא היה חותם בי-ם מצד אחד, אבל מצד שני זה סוג השחקן שבד"כ מצליח במכבי (אוהב מגרש פתוח, מהיר, אתלטי)
אגב- הוא השתתף בתחרות ההטבעות בצרפת ככה שהוא מטביע די טוב.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה לו ולנו
מקובי

הודעהעל ידי Allan Turing » 14 יולי 2014, 18:50

yzafrir כתב:אני רוצה להאמין ש500 אלף זה המחיר של הגארד הפחות בכיר ושמכבי מתכננים החתמה קצת יותר גדולה לעמדת הגארד השני...

ואני רוצה להאמין שהחמאס יעשו קומזיץ פיוס, וכולנו נתחבק ונשיר קומביה. כדי לא להתאכזב, עדיף שלא תפתח ציפיות.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יולי 2014, 18:54

Allan Turing כתב:
yzafrir כתב:אני רוצה להאמין ש500 אלף זה המחיר של הגארד הפחות בכיר ושמכבי מתכננים החתמה קצת יותר גדולה לעמדת הגארד השני...

ואני רוצה להאמין שהחמאס יעשו קומזיץ פיוס, וכולנו נתחבק ונשיר קומביה. כדי לא להתאכזב, עדיף שלא תפתח ציפיות.

הלו , זה רק יולי !!! מותר לחלום עדיין !!
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 יולי 2014, 23:07

חשבתי קצת על ההחתמה הזאת ואולי זה בסה"כ לא כזה נורא, הרבה תלוי איך גודס יסתדר איתו, יכול להיות שבקבוצה כמו מכבי הוא ירגע מהפזרנות.
מה שהכי חשוב זה מי יהיה הציוות שלו בקו האחורי, אם זה יהיה פארגו או גארד מוכח אחר אז סבבה, פחות מזה? זה יהפוך לזוועה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 14 יולי 2014, 23:09

LIAV10 כתב:חשבתי קצת על ההחתמה הזאת ואולי זה בסה"כ לא כזה נורא, הרבה תלוי איך גודס יסתדר איתו, יכול להיות שבקבוצה כמו מכבי הוא ירגע מהפזרנות.
מה שהכי חשוב זה מי יהיה הציוות שלו בקו האחורי, אם זה יהיה פארגו או גארד מוכח אחר אז סבבה, פחות מזה? זה יהפוך לזוועה.

אסור לשכוח גם את אוחיון, שאני מניח ימשיך לפתוח ולקבל לא מעט דקות. אם יגיע מישהו בקליבר של פארגו, אז ברור שהיינס יהיה שחקן ספסל, וזה באמת יכול להתברר כמשהו מעניין.
אולי גם כגארד בכיר הוא יכול להצליח, אבל את זה קשה מאוד לחזות מראש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים