פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת׳רד המלפפונים V3

15 יולי 2014, 00:27

לגבי כספי, הלוואי אבל נראה שהוא נעול להמשיך ב-NBA אז לא הייתי בונה על זה.

לגבי פישר, קחו בחשבון שטיוס כנראה יעזוב אחרי העונה (פיק צייץ היום שהוא דחה הצעה של מכבי להארכת חוזה ויחכה לסיום חוזה) ואם פישר יחתום לכמה שנים במקום אחר, יכול להיווצר מצב בעייתי מבחינת חוק הרוסי בעוד שנה כשאין אף גבוה ישראלי נורמלי באופק. לכן, לדעתי, במכבי לא ייתנו לו להגיע למגדל. לא יודע כמה הוא יעלה, אבל הבנאדם כבר לא צעיר ובירידה, אין מצב שהוא יקבל מעל 500.

15 יולי 2014, 00:34

misha כתב:לגבי כספי, הלוואי אבל נראה שהוא נעול להמשיך ב-NBA אז לא הייתי בונה על זה.

לגבי פישר, קחו בחשבון שטיוס כנראה יעזוב אחרי העונה (פיק צייץ היום שהוא דחה הצעה של מכבי להארכת חוזה ויחכה לסיום חוזה) ואם פישר יחתום לכמה שנים במקום אחר, יכול להיווצר מצב בעייתי מבחינת חוק הרוסי בעוד שנה כשאין אף גבוה ישראלי נורמלי באופק. לכן, לדעתי, במכבי לא ייתנו לו להגיע למגדל. לא יודע כמה הוא יעלה, אבל הבנאדם כבר לא צעיר ובירידה, אין מצב שהוא יקבל מעל 500.

תוסיף לטיוס את מה שהציעו לו + מה שמציעים לפישר והוא נשאר פה לכמה שנים טובות, גם בפחות מזה. וברור שטיוס>פישר, גם העונה, ובטח שבעונות הבאות..

15 יולי 2014, 00:44

Maccabikid כתב:
misha כתב:לגבי כספי, הלוואי אבל נראה שהוא נעול להמשיך ב-NBA אז לא הייתי בונה על זה.

תוסיף לטיוס את מה שהציעו לו + מה שמציעים לפישר והוא נשאר פה לכמה שנים טובות, גם בפחות מזה. וברור שטיוס>פישר, גם העונה, ובטח שבעונות הבאות..

רק שבמכבי בשנים האחרונות זה לא עובד ככה. הם קובעים מה בנאדם שווה ולא זזים מילימטר. או שעושים את זה כשכבר ברור שמאוחר מדי.
חוץ מזה, לגבי טיוס, נראה שיש קצת דם רע בינו לבין הנהלה אחרי כל המיני תאקלים שהיו בעונה שעברה והקיץ.

15 יולי 2014, 00:46

מהסתכלות מהירה על הסטט' של תומפסון ביורוליג העונה, יש משהו שהוא טוב בו?

15 יולי 2014, 01:23

חנו'ש כתב:מהסתכלות מהירה על הסטט' של תומפסון ביורוליג העונה, יש משהו שהוא טוב בו?

זנ מה שאמרתי. לפני שנתיים הוא היה נראה שחקן עם פוטנציאל, אבל מאז לא התקדם בכלום

15 יולי 2014, 01:28

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:מהסתכלות מהירה על הסטט' של תומפסון ביורוליג העונה, יש משהו שהוא טוב בו?

זנ מה שאמרתי. לפני שנתיים הוא היה נראה שחקן עם פוטנציאל, אבל מאז לא התקדם בכלום

מוזר שגם הוא יגיע וגם פישר. הם דיי משלימים קו קדמי דומה עם סופו פישר וטיוס ללא איום מ 3. דווקא בעמדה 4 המל (או שכמותו) נראה אטרקטיבי יותר.

15 יולי 2014, 02:29

jol9 כתב:בספורט 5 מציינים שהפער בין מכבי לפישר הוא 300K... האם זה אומר שמכבי מציעה לו 0, כי אין מצב שהשחקן הזה שווה יותר מ300K לשנה (כישראלי).
מה הוא עשה בזמן האחרון בכלל?

האמת שיש מצב שדני פדרמן מציע לפישר 0. לא הייתי פוסל את זה על הסף.

15 יולי 2014, 07:02

דיון תומפסון על סף סיכום ע"פ וואלה. מגעים גם עם מקאלב.

15 יולי 2014, 07:10

פישר אמור להיות סנטר שלישי ותומפסון לעמדה 4 . אני מאמין שמכבי יחפשו עוד שחקן שהוא 3-4 ( לפי מה שגודס אמר) כך שיתכן שזה יהיה " הקלעי" שלנו...מתאים לי שזה יהיה כספי אבל קשה לי לדמיין את זה קורה...

15 יולי 2014, 07:30

אני מאוד רוצה לראות את רובי האמל לעמדה הזאת מתאים בול ל 3-4 שחקן שאני מת עליו

15 יולי 2014, 08:41

yzafrir כתב:פישר אמור להיות סנטר שלישי ותומפסון לעמדה 4 . אני מאמין שמכבי יחפשו עוד שחקן שהוא 3-4 ( לפי מה שגודס אמר) כך שיתכן שזה יהיה " הקלעי" שלנו...מתאים לי שזה יהיה כספי אבל קשה לי לדמיין את זה קורה...

די, ברצינות. לא יהיה שום כספי. גם אם הוא יחזור לאירופה (ואני חושב שלא), הוא לא יגיע למכבי. הוא ילך לעשות קופה באחת הקבוצות הגדולות (ואל תבלבלו את המוח על איזה שטוח שהוא אמר).

15 יולי 2014, 09:20

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:פישר אמור להיות סנטר שלישי ותומפסון לעמדה 4 . אני מאמין שמכבי יחפשו עוד שחקן שהוא 3-4 ( לפי מה שגודס אמר) כך שיתכן שזה יהיה " הקלעי" שלנו...מתאים לי שזה יהיה כספי אבל קשה לי לדמיין את זה קורה...

די, ברצינות. לא יהיה שום כספי. גם אם הוא יחזור לאירופה (ואני חושב שלא), הוא לא יגיע למכבי. הוא ילך לעשות קופה באחת הקבוצות הגדולות (ואל תבלבלו את המוח על איזה שטוח שהוא אמר).

בשביל כספי מכבי תכניס את היד לכיס (אני לא אומר שזה נכון בהכרח). כמה כבר הוא ירוויח במקום אחר? הוא לא ברד"ר של הקבוצות הגדולות, שיכולות להביא שחקנים לא פחות טובים
ממנו, ולכן אני לא רואה שהוא מקבל הצעות של 1.5-2 מליון בקלות. ומכאן הפער ממכבי לא אמור להיות גדול

15 יולי 2014, 09:43

גם זה לא שכספי הרוויח מעט עד עכשיו . הוא יכול להרשות לעצמו לרדת בשכר כדי לגור ליד המשפחה שלו....אני מאמין שכסף לא יהיה הנושא המרכזי בהחלטה שלו אלא אם הוא בכלל רוצה לעזוב את ה NBA....

15 יולי 2014, 10:07

דיון תומפסון שחקן שמזכיר בהרבה דברים את טיוס. קפיץ כזה עם יכולת סיום טובה קרוב לסל, חזק יחסית ואתלט. אם יגיע וגם פישר יגיע, יהיו למכבי 3 חוסמים ברמה גבוהה מאוד וקבוצה מאוד אתלטית שיכולה ללחוץ ולחפות עם מטריה אוירית.
אין לו יד מבחוץ אבל אם אינני טועה במשחק שלנו מול באיירן בעונה שנגמרה הוא דפק שלשה עלינו...

15 יולי 2014, 10:14

jol9 כתב:בשביל כספי מכבי תכניס את היד לכיס (אני לא אומר שזה נכון בהכרח). כמה כבר הוא ירוויח במקום אחר? הוא לא ברד"ר של הקבוצות הגדולות, שיכולות להביא שחקנים לא פחות טובים
ממנו, ולכן אני לא רואה שהוא מקבל הצעות של 1.5-2 מליון בקלות. ומכאן הפער ממכבי לא אמור להיות גדול

כספי זה שחקן של מינימום מליון דולר. אין שום סיכוי שמכבי משלמת לו את זה. שום סיכוי.

15 יולי 2014, 10:15

yzafrir כתב:גם זה לא שכספי הרוויח מעט עד עכשיו . הוא יכול להרשות לעצמו לרדת בשכר כדי לגור ליד המשפחה שלו....אני מאמין שכסף לא יהיה הנושא המרכזי בהחלטה שלו אלא אם הוא בכלל רוצה לעזוב את ה NBA....

כספי הרוויח כסף לא גדול עד עכשיו. הוא ילך למקום שיציע לו הכי הרבה כסף. זה כספי.

15 יולי 2014, 10:19

בשנה אחרונה כספי הרוויח 1.1 מיליון דולר ברוטו בלבד . הוא יהיה מוכן לשחק בNBA גם בחוזה מינימום. אבל בנגוד לאחרים שעזבו באמצע חוזה כמו נבארו, ספנוליס וכו אם הוא יחזור כאף קבוצה לא רצתה אותו ןאז גם מחיר בהתאם.

15 יולי 2014, 13:03

תגידו לי, אני טועה, או שראקים סאנדרס היה חתום פעם במכבי והושאל לגליל?
הבחור עומד לחתום בדינאמו סאסרי שתשחק ביורוליג :)

15 יולי 2014, 13:23

felix_r כתב:תגידו לי, אני טועה, או שראקים סאנדרס היה חתום פעם במכבי והושאל לגליל?
הבחור עומד לחתום בדינאמו סאסרי שתשחק ביורוליג :)

כן. אם אני לא טועה מכבי מכרה את החוזה שלו ופדרמן גרף איזה 150 אלף דולר עליו.

15 יולי 2014, 13:31

מי זה דוויט בייקס מטורונטו מישהו מכיר ?
נושא נעול