היורוליג עומד להשתנות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: היורוליג עומד להשתנות

הודעהעל ידי roy1000 » 15 יולי 2014, 12:15

חנו'ש כתב:מתי הפעם האחרונה שמכהי סיימה בין 3 האחרונות? לפני יותר מעשרים שנה?
לפני שנה רוב ההימורים היו כישלון ועדיין הגענו להצלבה.
הסטטיסטיקה לא פועלת באותה צורה כשמדברים על מכבי.
מקסימום פעם בעשרים שנה נשחק ביורוקאפ עונה אחת ונחזור בזריזות ליורוליג

כן, אבל את שוכחת שבשיטה הנוכחית, לא הקבוצות הכי טובות משחקות ביורוליג, ותמיד יש נמושות. בשיטה החדשה, הקבוצות הכי טובות יהיו ביורוליג וזה רע למכבי.
אני לא מאמין שלנצח אפשר להישאר בטופ עם שחקנים בחצי מליון דולר.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 15 יולי 2014, 12:16

rc4991 כתב:רוי צא מהסרט
כבר עכשיו מכבי מחזיקה בתקציב במקום 12 בערך ביורוליג ומגיעה כל שנה להצלבה
חיזוק היורוליג ממש ישמח אותי וזה לא יפגע משמעותית במכבי

אני לא חושב שלמכבי יש תקציב שחקנים שהוא 12 באירופה. גם לא 20 לדעתי.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 15 יולי 2014, 13:02

התנין כתב:
yzafrir כתב:והכי חשוב , תקרת שכר !!!
אין הרבה מדינות באירופה שעוד אוהבות כדורסל שיש להם את היכולת להשקיע סכומים גדולים . זה יהיה ליגה של רוסיות , טורקיות , ספרדיות , יווניות ועוד כמה קבוצות חריגות כמו מכבי , מינכן , מילאנו....

תקרת שכר תהרוג את השרידים שנשארו מהכדורסל האירופי ואז לא רק שלא נראה שחקני NBA ביבשת (גם כאלה שנשארים כאן לאור הצעות גבוהות) אלא שהיורוליג ימצא את עצמו נאבק על שחקנים עם סין.
מה שכן צריך להיעשות זה להגביל שכר מהשחקן השמיני וכו'.

אפשר באמת לעשות תקרה מ השחקן השמיני או אפשר גם להחליט על תקרה לשחקנים אירופאים בלבד....בכלל אפשר לעשות דראפט כמו בnba וכך הקבוצה עם המאזן הגרוע ביותר אחרי אלו שירדו , תבחר ראשונה ותקבל את הזכות להחתים את השחקן על חוזה לתקופה מוגדרת מראש וסכום מוגדר מראש....
בקיצור יש הרבה אפשרויות להפוך את הליגה הזאת ליותר איכותית ושיוויונית
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 15 יולי 2014, 13:24

yzafrir כתב:אפשר באמת לעשות תקרה מ השחקן השמיני או אפשר גם להחליט על תקרה לשחקנים אירופאים בלבד....בכלל אפשר לעשות דראפט כמו בnba וכך הקבוצה עם המאזן הגרוע ביותר אחרי אלו שירדו , תבחר ראשונה ותקבל את הזכות להחתים את השחקן על חוזה לתקופה מוגדרת מראש וסכום מוגדר מראש....

זה הפורום של אוסישקין פה?
roy1000

הודעהעל ידי מקובי » 15 יולי 2014, 14:09

yzafrir כתב:
התנין כתב:
yzafrir כתב:והכי חשוב , תקרת שכר !!!
אין הרבה מדינות באירופה שעוד אוהבות כדורסל שיש להם את היכולת להשקיע סכומים גדולים . זה יהיה ליגה של רוסיות , טורקיות , ספרדיות , יווניות ועוד כמה קבוצות חריגות כמו מכבי , מינכן , מילאנו....

תקרת שכר תהרוג את השרידים שנשארו מהכדורסל האירופי ואז לא רק שלא נראה שחקני NBA ביבשת (גם כאלה שנשארים כאן לאור הצעות גבוהות) אלא שהיורוליג ימצא את עצמו נאבק על שחקנים עם סין.
מה שכן צריך להיעשות זה להגביל שכר מהשחקן השמיני וכו'.

אפשר באמת לעשות תקרה מ השחקן השמיני או אפשר גם להחליט על תקרה לשחקנים אירופאים בלבד....בכלל אפשר לעשות דראפט כמו בnba וכך הקבוצה עם המאזן הגרוע ביותר אחרי אלו שירדו , תבחר ראשונה ותקבל את הזכות להחתים את השחקן על חוזה לתקופה מוגדרת מראש וסכום מוגדר מראש....

צפריר, לדעתי הכיוון של היורוליג (והצ'מפיונס) הוא הפייננשל פליי, כך שזה חדשות מאוד טובות למכבי סל (מותר להוציא את מה שאתה מכניס) בתור קבוצה שמכניסה המון המון ממנויים וחסויות.
אז נכון שלא נהיה עם התקציב הכי גבוה באירופה (ספרדיות) אבל זה יכול להוריד מהפרק כל מיני רוסיות עם אוליגרכים.

כמובן זה תלוי עד כמה יהיה כח ליול"ב וכד'. אופ"א די נתקלת בקשיים מצד אחד אבל נראה לי שבתור התחלה הם די הטילו פחד (לפחות על הקטנות... זו אחת הסיבות שגולדהאר :wubyellow לא מחתים פה שחקנים במיליונים, הם עושים את זה בהדרגה... ברגע שאנחנו עולים לצ'מפיונס אני מאמין שיהיה יותר כסף להחתמות--> בשביל לעלות לצ'מפיונס צריך דירוג--> בשנה שעברה עשינו צעד ראשון שיעזור לנו מאוד בעתיד... 90% שיהיה לנו שלב בתים אירופי גם השנה לדעתי... אם לא צ'מפיונס אז הליגה האירופית, ובליגה אירופית אנחנו אמורים להיות מדורגים בדרג השני+-...)

רוי- לא משנה מה- מכבי לא תסיים ב-3 האחרונות ביורוליג.
לא רואה שום מצב שזה קורה (מסורת המועדון, היכל ביתי וכד')
מקובי

הודעהעל ידי yzafrir » 16 יולי 2014, 08:12

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:אפשר באמת לעשות תקרה מ השחקן השמיני או אפשר גם להחליט על תקרה לשחקנים אירופאים בלבד....בכלל אפשר לעשות דראפט כמו בnba וכך הקבוצה עם המאזן הגרוע ביותר אחרי אלו שירדו , תבחר ראשונה ותקבל את הזכות להחתים את השחקן על חוזה לתקופה מוגדרת מראש וסכום מוגדר מראש....

תשמע , ביורוליג אנחנו בדיוק כמו חיפה, ירושלים וכו' .... קבוצה עם תקציב נמוך בהרבה מהבכירות שרק בזכות השיטה הגענו לאן שהגענו . הרי ברור לכולם שבשיטה של סדרות מכבי לא הייתה עולה אפילו לגמר ,ובארץ לא הייתה מאבדת אף אליפות..
לכן כשמדובר ביורוליג מותר לנו להשמע כמו שקבוצות הליגה שלנו נשמעות...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 יולי 2014, 10:10

yzafrir כתב:
roy1000 כתב:

תשמע , ביורוליג אנחנו בדיוק כמו חיפה, ירושלים וכו' .... קבוצה עם תקציב נמוך בהרבה מהבכירות שרק בזכות השיטה הגענו לאן שהגענו . הרי ברור לכולם שבשיטה של סדרות מכבי לא הייתה עולה אפילו לגמר ,ובארץ לא הייתה מאבדת אף אליפות..

אז זה יוצר מוסר כפול.
כשלא נוח לנו אז אנחנו נגד שיטות בלתי ספורטיביות וכשזה נוח לנו אנחנו בעד?
לא יודעת בקשר אליך אבל לי לא נוח משיטות לא ראויות אף פעם.
אני אשמח שהיורוליג יעברו לסדרות, בעיקר אם זו תהיה ליגה סגורה. וכן אני יודעת שזה יזיק לנו וירחיר את הסיכוי לזכייה אבל אנחנו מכבי ואנחנו צריכים לשאוף לטוב ביותר בכל שיטה ובכל דרך.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יולי 2014, 10:11

yzafrir כתב:תשמע , ביורוליג אנחנו בדיוק כמו חיפה, ירושלים וכו' .... קבוצה עם תקציב נמוך בהרבה מהבכירות שרק בזכות השיטה הגענו לאן שהגענו . הרי ברור לכולם שבשיטה של סדרות מכבי לא הייתה עולה אפילו לגמר ,ובארץ לא הייתה מאבדת אף אליפות..

זהו שלא.
למכבי לא צריכה להיות שום בעיה להיות טופ 5-6 בתקציבים ביורוליג. הקיצוצים זה משהו זמני שנובע מהמצוקה של פדרמן. הפדרמנים יעופו ממכבי תוך שנתיים-שלוש ואז יבוא מישהו חדש שיעמחד תקציבים נורמליים לקבוצה כמו מכבי.
לא צריך לבנות תיאורויות שלמות על עניין של כמה שנים.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 16 יולי 2014, 11:06

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:תשמע , ביורוליג אנחנו בדיוק כמו חיפה, ירושלים וכו' .... קבוצה עם תקציב נמוך בהרבה מהבכירות שרק בזכות השיטה הגענו לאן שהגענו . הרי ברור לכולם שבשיטה של סדרות מכבי לא הייתה עולה אפילו לגמר ,ובארץ לא הייתה מאבדת אף אליפות..

זהו שלא.
למכבי לא צריכה להיות שום בעיה להיות טופ 5-6 בתקציבים ביורוליג. הקיצוצים זה משהו זמני שנובע מהמצוקה של פדרמן. הפדרמנים יעופו ממכבי תוך שנתיים-שלוש ואז יבוא מישהו חדש שיעמחד תקציבים נורמליים לקבוצה כמו מכבי.
לא צריך לבנות תיאורויות שלמות על עניין של כמה שנים.

אני מקווה שהנבואה שלך תתגשם אבל זו עדין נבואה . פדרמן יכול להאחז במכבי שהיא כסף קטן מאוד בשבילו גם עוד 10 שנים...

אני מסכים שמכבי עם המסורת שלה צריכה לשאוף תמיד לנצח ולזכות בתאריך אבל עם המצב שנוצר בשנים האחרונות שהתקציב שלנו קטן ו התקציב של הבהירות הולך גודל אז הפער הופך להיות כל כך גדול עד שאני לא רואה את מכבי מצליחה לקחת תואר בשיטה של סדרות . ולא מתאים לי לראות את התואר הבא שלנו עוד 20 שנה...אלא אם כן אברמוביץ'....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 יולי 2014, 11:42

צפריר, אתה אומר שאנחנו צריכים לנהוג ביורוליג כמו קבוצות הליגה? אבל קבוצות הליגה הן בכייניות ויללניות שבמקום לעבוד קשה ולעשות מה שנדרש כדי להתקרב לרמה של מכבי, הם מעדיף את הדרך הקלה של שינויי שיטה.
עם כל הכבוד, דרכה של מכבי אינה בכיינות ויללנות כמו שאר הליגה שלנו (כמו שרוי אמר, פה זה לא אוסישקין).
כן, אם ישנו את השיטה לסדרות זה יקשה עלינו מאוד בהתחשב בפערי התקציב ההולכים וגדלים, וכן אין מצב שהיינו לוקחים השנה תואר אילו היו סדרות, אבל אתה רוצה שנבכה וניילל על זה?
אני מקווה לפחות שאם יקרה דבר כזה ביום מן הימים, מכבי תזכור את האידיאלים והעקרונות שלה ופשוט תעשה כל מה שניתן כדי שתואר עדיין יהיה דבר רלוונטי עבורינו ולא תבכה להנהלת היורוליג שזה "לא שיוויוני"
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 16 יולי 2014, 12:32

חנו'ש כתב:צפריר, אתה אומר שאנחנו צריכים לנהוג ביורוליג כמו קבוצות הליגה? אבל קבוצות הליגה הן בכייניות ויללניות שבמקום לעבוד קשה ולעשות מה שנדרש כדי להתקרב לרמה של מכבי, הם מעדיף את הדרך הקלה של שינויי שיטה.
עם כל הכבוד, דרכה של מכבי אינה בכיינות ויללנות כמו שאר הליגה שלנו (כמו שרוי אמר, פה זה לא אוסישקין).
כן, אם ישנו את השיטה לסדרות זה יקשה עלינו מאוד בהתחשב בפערי התקציב ההולכים וגדלים, וכן אין מצב שהיינו לוקחים השנה תואר אילו היו סדרות, אבל אתה רוצה שנבכה וניילל על זה?
אני מקווה לפחות שאם יקרה דבר כזה ביום מן הימים, מכבי תזכור את האידיאלים והעקרונות שלה ופשוט תעשה כל מה שניתן כדי שתואר עדיין יהיה דבר רלוונטי עבורינו ולא תבכה להנהלת היורוליג שזה "לא שיוויוני"

אני מסכים איתך אבל יכול להיות שזה אומר שלא נזכה בתואר עשרות שנים . את רואה את מכבי ממשיכה למלא את נוקיה כ שאנחנו הופכים להיות כמו לובליאנה , ציבונה וכו' ???
מצב כזה יכול להוביל לכך שגם האליפות בארץ לא מובטחת ...
אני לא רואה מצב שאנשים עם הרבה כסף ישקיעו דווקא במכבי ולא בקבוצות אחרות בעלות פוטנציאל....

בקיצור השינוי של שלושה עולות ויורדות נוגד לחלוטין את הפייננשל פייר פליי .
בסופו של דבר כסף מעלה את הרמה ו החשיפה של היורוליג וכגאי לנו להיות בצד עם הכסף כח אחרת אין לנו סיכוי להתמודד...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 יולי 2014, 12:35

yzafrir כתב:
חנו'ש כתב:צפריר, אתה אומר שאנחנו צריכים לנהוג ביורוליג כמו קבוצות הליגה? אבל קבוצות הליגה הן בכייניות ויללניות שבמקום לעבוד קשה ולעשות מה שנדרש כדי להתקרב לרמה של מכבי, הם מעדיף את הדרך הקלה של שינויי שיטה.

אני מסכים איתך אבל יכול להיות שזה אומר שלא נזכה בתואר עשרות שנים . את רואה את מכבי ממשיכה למלא את נוקיה כ שאנחנו הופכים להיות כמו לובליאנה , ציבונה וכו' ???
מצב כזה יכול להוביל לכך שגם האליפות בארץ לא מובטחת ...
אני לא רואה מצב שאנשים עם הרבה כסף ישקיעו דווקא במכבי ולא בקבוצות אחרות בעלות פוטנציאל....

בקיצור השינוי של שלושה עולות ויורדות נוגד לחלוטין את הפייננשל פייר פליי .
בסופו של דבר כסף מעלה את הרמה ו החשיפה של היורוליג וכגאי לנו להיות בצד עם הכסף כח אחרת אין לנו סיכוי להתמודד...

למה לובליאנה? אולי לא נשיג תואר, אבל לפיינל פור הגענו מלכתחילה עם שיטה שלא אמורה להתשתנות, אז למה שלא נמשיך להיות בין 8 הראשונים (עד לשם לא אמור להיות שינוי בשיטה)
ולא הבנתי מה הקשר לאליפות ולליגה שלנו? אנחנו מדברים על היורוליג.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יולי 2014, 13:47

yzafrir כתב:אני מקווה שהנבואה שלך תתגשם אבל זו עדין נבואה . פדרמן יכול להאחז במכבי שהיא כסף קטן מאוד בשבילו גם עוד 10 שנים...

אני מסכים שמכבי עם המסורת שלה צריכה לשאוף תמיד לנצח ולזכות בתאריך אבל עם המצב שנוצר בשנים האחרונות שהתקציב שלנו קטן ו התקציב של הבהירות הולך גודל אז הפער הופך להיות כל כך גדול עד שאני לא רואה את מכבי מצליחה לקחת תואר בשיטה של סדרות . ולא מתאים לי לראות את התואר הבא שלנו עוד 20 שנה...אלא אם כן אברמוביץ'....

צפריר, איזה כסף קטן? הפדרמנים מחקו את כל ההון המשפחתי. אין להם כלום חוץ ממכבי. הם חייבים למכור את הקבוצה, אבל ככל הנראה הם מחכים לסיום נושא הקרקעות.

מכבי זה נכס ייחודי. לא צריך אברמוביץ'. לא חסרים אנשים שיהיו מוכנים להשקיע 3-4 מליון בשנה בשביל להעמיד קבוצת פיינר פור בכל עונה. למכבי יש הכנסות עצומות, ממש לא קשה להביא קבוצה עם פוטנציאל כזה לפיינל פור.
roy1000

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], מרסר ו־18 אורחים