המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
השאלה היא האם הוא יעדיף את ההצעה של מכבי מתוקף היותה שם גדול יותר באירופה, או שיתפתה להגיע לירושלים, שלפי הדיווח הספרדי מסוגלת לשלם לו שכר גבוה יותר מאשר הצהובים.
Mta_atic כתב:מכבי והפועל בעקבות מארקו באניץ'
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 72680.html
המשפט הכי מסקרן בכל הכתבה הזו:השאלה היא האם הוא יעדיף את ההצעה של מכבי מתוקף היותה שם גדול יותר באירופה, או שיתפתה להגיע לירושלים, שלפי הדיווח הספרדי מסוגלת לשלם לו שכר גבוה יותר מאשר הצהובים.
אדם כתב:yzafrir כתב:אדם , אל תעלב אבל אני בכלל לא קורא את ההודעות שלך . הם כל כך ארוכות כל פעם שזה פשוט מייאש !!! אני לא מגיב לדעות שלך כי אני פשוט לא יודע מה הם . אני בטוח שאפשר להעביר את הנקודה שלך בהודעות קצרות כמו שכולם עושים פה ואז אני מבטיח לקרוא ולהגיב...
מי שלא קורא
ועוד מתגאה בזה ,הכוונה לגל גל,זכותו הפסד שלכם,זה פורום אני כותב מה שיש לי על ההלב ובא לשפוך ,יש פה הרבה הודעות ארוכות שנכתבות,אבל אתם מעדיפים לנהל שיחה בין 3 4 חברה זה כבר ידוע.
אני תידע שיש לי וההבנה בכדורסל לא צריך להוכיח לאף אחד,אני רק יכול לתרום ,הרבה יותר מכל איזה אחד שחושב שהוא מקושר או כותב באיזה אתר ,או איזה עיתונאי ,אני שומע כל כך הרבה שטויות פה ואמירות חסרות הבנה בסיסיות בכדורסל ,וזה עוד מאנשים שמחשיבים את עצמם מקושרים וכתבים ,ובחיים במשך כמעט 10 שנותי פה לא אמרתי למישו אתה מדבר שטויות או כל דבר כזה .
לגבי אורך ההודעה שוב אני בא לשפוך ולשתף ולומר את כל מה שעל ליבי במטרה שנגיב אחד לשני וניצור ביחד עמדה או משו,ונלמד על השחקנים .
קודי כתב:אני לא מבין דבר אחד - למה רשום שרועי גלדסטון כתב את הכתבה באתר ספורט 5, כשכולנו יודעים ששם הכותב הוא "ד. פדרמן". איך כל שנה ממשיכים למכור לנו סיםורים על הצעות עתק לשחקנים שלא הגיעו ברגע האחרון. הרי ברור שלקבוצה שיש 2 מיליון דולר נטו בשביל פרמאר אין 400 אלף לג'וש דאנקן.
rc4991 כתב:קודי כתב:אני לא מבין דבר אחד - למה רשום שרועי גלדסטון כתב את הכתבה באתר ספורט 5, כשכולנו יודעים ששם הכותב הוא "ד. פדרמן". איך כל שנה ממשיכים למכור לנו סיםורים על הצעות עתק לשחקנים שלא הגיעו ברגע האחרון. הרי ברור שלקבוצה שיש 2 מיליון דולר נטו בשביל פרמאר אין 400 אלף לג'וש דאנקן.
שלושה מיליון
אל תשכח שהוא ישראלי
קודי כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:אני לא מבין דבר אחד - למה רשום שרועי גלדסטון כתב את הכתבה באתר ספורט 5, כשכולנו יודעים ששם הכותב הוא "ד. פדרמן". איך כל שנה ממשיכים למכור לנו סיםורים על הצעות עתק לשחקנים שלא הגיעו ברגע האחרון. הרי ברור שלקבוצה שיש 2 מיליון דולר נטו בשביל פרמאר אין 400 אלף לג'וש דאנקן.
שלושה מיליון
אל תשכח שהוא ישראלי
זה כבר לא משנה. ברור שכל מה שכתוב בכתבה הזו זה שטות אחת גדולה שאין לה שום אחיזה במציאות. הפעם גלדסטון לגמרי עבר את הגבול, בצורה שרפאל נאה בימים הכי גרועים שלו לא עשה. אתה יכול לצטט את ההנהלה וגם להיות כתב חצר שלה, אבל עד כדי כך? זה כבר מוגזם לחלוטין והזוי ברמה שאף בר דעת לא יכול להאמין למילה שכתובה שם.
חנו'ש כתב:למה אנחנו צריכים עוד סנטר?
יש את סופו יש טיוס ואולי יהיה פישר למה עוד אחד?
er79 כתב:הזארקו הזה מצחיק אותי. תמיד יממה אחרי שהוא מקשר שחקן למכבי, השחקן הולך למקום אחר. ווסטרמן יירכש על ידי בארסה, כשהכיוון יהיה להשאיל אותו העונה ללימוז' ובעונה הבאה לשלב אותו בקבוצה, אולי על חשבון הוארטס. אגב, גם הוארטס יהודי, בהחלט יכול להילקח בחשבון בקיץ הבא
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan ו־7 אורחים