המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אני חושב שחמאס הצליח להשיג את "תמונת הניצחון" שלו שהוא כל כך חיפש, ולא מן הנמנע שנתחיל לשמוע דיבורים על הפסקת אש בקרוב.
שמואל1 כתב:אני חושב שחמאס הצליח להשיג את "תמונת הניצחון" שלו שהוא כל כך חיפש, ולא מן הנמנע שנתחיל לשמוע דיבורים על הפסקת אש בקרוב.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שחמאס הצליח להשיג את "תמונת הניצחון" שלו שהוא כל כך חיפש, ולא מן הנמנע שנתחיל לשמוע דיבורים על הפסקת אש בקרוב.
שמואל, תפסיק בבקשה לכתוב הודעות כאלה בנושא הזה
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שחמאס הצליח להשיג את "תמונת הניצחון" שלו שהוא כל כך חיפש, ולא מן הנמנע שנתחיל לשמוע דיבורים על הפסקת אש בקרוב.
מה הבעיה במה שאמרתי?
נראה לי שלגמרי פיספסתם את הכוונה שלי.
Roni1 כתב:לא נתפס, אסון נוראי
נמאס לי מהמלחמה הזאת, שיוציאו את הצבא משם ויפוצצו מהאוויר. הלילה הזה היה סיוט עם כל השמועות והתמונות של עזה עולה באש, מתה מפחד. לפחות האזעקות נרגעו פה.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שחמאס הצליח להשיג את "תמונת הניצחון" שלו שהוא כל כך חיפש, ולא מן הנמנע שנתחיל לשמוע דיבורים על הפסקת אש בקרוב.
מה הבעיה במה שאמרתי?
אל תעלב אבל יש לך קטע כזה שאתה מאדיר ומפאר דווקא את האויב והיריב ולהציג אותנו ככאלה שנכשלים
זה קורה בעיקר בכדורסל (כמובן ששם מדובר ביריב ולא אויב חס ושלום) ובגלל זה מתעצבנים עליך שם ועכשיו אתה עושה את זה גם פה ושמדובר בנושא ביטחון ובחיי אדם אז זה ממש מעצבן
אני בטוח שאתה לא עושה את זה בכוונה אבל זה איזה קטע שיש לך
felix_r כתב:Roni1 כתב:לא נתפס, אסון נוראי
נמאס לי מהמלחמה הזאת, שיוציאו את הצבא משם ויפוצצו מהאוויר. הלילה הזה היה סיוט עם כל השמועות והתמונות של עזה עולה באש, מתה מפחד. לפחות האזעקות נרגעו פה.
לפני שנכנסו את דרשת שיכנסו, לא?
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שחמאס הצליח להשיג את "תמונת הניצחון" שלו שהוא כל כך חיפש, ולא מן הנמנע שנתחיל לשמוע דיבורים על הפסקת אש בקרוב.
מה הבעיה במה שאמרתי?
אל תעלב אבל יש לך קטע כזה שאתה מאדיר ומפאר דווקא את האויב והיריב ולהציג אותנו ככאלה שנכשלים
זה קורה בעיקר בכדורסל (כמובן ששם מדובר ביריב ולא אויב חס ושלום) ובגלל זה מתעצבנים עליך שם ועכשיו אתה עושה את זה גם פה ושמדובר בנושא ביטחון ובחיי אדם אז זה ממש מעצבן
אני בטוח שאתה לא עושה את זה בכוונה אבל זה איזה קטע שיש לך
אז רוני, כמו שחשבתי, ממש לא ירדתם לסוף דעתי.
כלל לא האדרתי את חמאס- ההפך הוא הנכון.
הכוונה שלי הייתה הפוכה ובאה להציג כמה חמאס הוא אויב חלש שרק מחפש איזושהי "תמונת ניצחון" (ושים לב ששמתי את זה במרכאות גם בתגובה המקורית) כדי להיחלץ מהמבצע הזה.
צר לי שלא הבנתם אותי נכון, ממש לא התכוונתי להאדיר או לפאר את האויב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־2 אורחים