er79 כתב:בהחלט קיימים שחקנים כמו קארול, ואם אתה חושב אחרת אתה טועה
אני לא חושב אחרת , יש שחקנים כמו קארול אבל לא ב - 350$ וגם לא בחצי מיליון..שחקנים כאלו יקרים בדיוק כמו קארול שגם הוא לא הכי מגוון בעולם...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:בהחלט קיימים שחקנים כמו קארול, ואם אתה חושב אחרת אתה טועה
MTA2311 כתב:נתתי את הדוגמה של רייס בשביל להראות מקרה שונה.
למה שלא נמצא? כי כל קלעי ברמה שעבר את גיל 20 כבר מקבל יותר כסף ממה שמכבי יכולה לשלם, או נעול בחוזה. הרי לא צריך יכולות סקאוטינג בשביל לזהות קלעי. שחקנים עם התכונות של רייס יש בכל חור, קלעים לא.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:נתתי את הדוגמה של רייס בשביל להראות מקרה שונה.
למה שלא נמצא? כי כל קלעי ברמה שעבר את גיל 20 כבר מקבל יותר כסף ממה שמכבי יכולה לשלם, או נעול בחוזה. הרי לא צריך יכולות סקאוטינג בשביל לזהות קלעי. שחקנים עם התכונות של רייס יש בכל חור, קלעים לא.
לא בטוח שצריך לחפש פנומן קליעה כמו שבלו היה. למעשה, אין סיכוי להביא אחד כזה
גם פניני וסמית' הם קלעים טובים מאוד שהשלימו את הגארדים החודרים שלנו היטב. ואפילו היקמן עשה את זה מפעם לפעם.
סה"כ אם יגיעו שחקנים שהם לא נגרים מוחלטים, אולי זה יספיק.
בסופו של דבר אם אי אפשר להביא איזה מישהו כמו קארול, אז הייתי מוותר בכלל על הנישה הזאת, ומחפש לגוון את הסגל באופן אחר.
er79 כתב:זה ממש לא אובססיה, אני תמיד חושב שקבוצה עם קלעי איכותי, לפחות אחד, תדבר חזק יותר מקבוצה ללא קלעים, או עם מספר קלעים סבירים.
er79 כתב:טוב, עוד ניסיון:
1. פארגו, אוחיון
2. היינס, לנדסברג
3. פניני, סמית'
4. כספי/באביט, ?
5. סופו, טיוס, פישר.
כספי הוא בגדר פנטזיה כמובן, אבל לדעתי אם הוא לא משיג חוזה מעבר לים מכבי חייבת לעשות הכל כדי להביא אותו. זה נכון שאם פארגו יבוא לכאן החתמה של קלעי טוב כמו באביט מתבקשת, אבל אי אפשר לוותר על שחקן כמו כספי. אין לי מושג את מי לשבץ כפורוורד מחליף. אפשרות אחת, שיכולה להתרחש אם שחקן כמו באביט יבוא, היא לא להחתים אף שחקן, לתת לפניני וסמית' כמה דקות של סמול בול, ולהסתפק בסגל הזה בתוספת שני שחקני פוסטר. אפשרות שנייה, אם יהיה לנו מזל וכספי איכשהו ימצא עצמו, היא פורוורד זר זול שיעלה מהספסל, לדעתי רנדל הוא הוא אופציה לא רעה. אפשרות שלישית, לא יודע אם אני מת עליה, היא להשאיר את ג'ייק כהן.
yzafrir כתב:שמואל אתה בכלל מכיר את באביט ?? מדובר בקלעי שלשות לא פחות טוב מבלי וזה נדיר...הבעיה שלו זה הפיזיות לעומת בלו אבל הוא מגיע יותר המחליף לאיגלס ואם מכבי תביא עוד 4 פיזי יותר כמו תומפסון זה יכול לעבוד מצויין
yzafrir כתב:שמואל אתה בכלל מכיר את באביט ?? מדובר בקלעי שלשות לא פחות טוב מבלי וזה נדיר...הבעיה שלו זה הפיזיות לעומת בלו אבל הוא מגיע יותר המחליף לאיגלס ואם מכבי תביא עוד 4 פיזי יותר כמו תומפסון זה יכול לעבוד מצויין
roy1000 כתב:yzafrir כתב:שמואל אתה בכלל מכיר את באביט ?? מדובר בקלעי שלשות לא פחות טוב מבלי וזה נדיר...הבעיה שלו זה הפיזיות לעומת בלו אבל הוא מגיע יותר המחליף לאיגלס ואם מכבי תביא עוד 4 פיזי יותר כמו תומפסון זה יכול לעבוד מצויין
אתה מדבר כאילו באביט מגיע. הוא לא מגיע.
yzafrir כתב:איזה מבאס אתה....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים