המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:אתה מצפה ממאמן שלמד כמה שנים מבלאט שישנה פתאום לגמרי את התפיסה שלו ?
אני דווקא חושב שגודס ( כמו בלאט לפניו) עושה בדיוק מה שצריך לעשות עם תקציב כמו של מכבי וזה לבנות סגל הכי מגוון שאפשר. גם אם לא מצטיין בתחום ספציפי .
felix_r כתב:יש שמועות, שהתקציב של מכבי יורד בעוד 2 מיליון דולר
קודי כתב:ניו אורלינס מימשה את האופציה על לוק באביט וגם הוא לא ינחת בנוקיה.
er79 כתב:הכתב הרוסי של יורובאסקט קצת פחות מעודד אותי בכל הנוגע לפארגו, הוא כותב שכרגע המו"מ בינו לבין הרוסים תקוע וקיימת אפשרות שפארגו ייאלץ להישאר שם. הוא גם מוסיף שמכבי לא תחכה מעבר לסופ"ש הקרוב. אני מקווה מאוד שזה גם לא יעלה לנו באובדן באייקס
קודי כתב:ניו אורלינס מימשה את האופציה על לוק באביט וגם הוא לא ינחת בנוקיה.
felix_r כתב:er79 כתב:הכתב הרוסי של יורובאסקט קצת פחות מעודד אותי בכל הנוגע לפארגו, הוא כותב שכרגע המו"מ בינו לבין הרוסים תקוע וקיימת אפשרות שפארגו ייאלץ להישאר שם. הוא גם מוסיף שמכבי לא תחכה מעבר לסופ"ש הקרוב. אני מקווה מאוד שזה גם לא יעלה לנו באובדן באייקס
אתה רואה? ומה אני אמרתי לך?...
צסקא תעדיף לשלם לו מבלי שישחק בכלל, מאשר להשלים לו את השכר במכבי. וגם פארגו עצמו לא יוותר על ההפרש, כי ההפרש הוא גדול מאוד (הפרש של מיליון דולר או אפילו יותר מזה)
קודי כתב:felix_r כתב:er79 כתב:הכתב הרוסי של יורובאסקט קצת פחות מעודד אותי בכל הנוגע לפארגו, הוא כותב שכרגע המו"מ בינו לבין הרוסים תקוע וקיימת אפשרות שפארגו ייאלץ להישאר שם. הוא גם מוסיף שמכבי לא תחכה מעבר לסופ"ש הקרוב. אני מקווה מאוד שזה גם לא יעלה לנו באובדן באייקס
צסקא תעדיף לשלם לו מבלי שישחק בכלל, מאשר להשלים לו את השכר במכבי. וגם פארגו עצמו לא יוותר על ההפרש, כי ההפרש הוא גדול מאוד (הפרש של מיליון דולר או אפילו יותר מזה)
יש פער של חצי מיליון דולר נטו, שאני לא רואה את מכבי משלמת, לא את צסק"א משלמת (אני מניח שיש קבוצות שישלמו יותר ממכבי על פארגו) וגם לא את פארגו מוותר על זה. בקיצור - עובדים כבר חודש על עסקה שסיכויי ההצלחה שלה דומים לאלה שהיו למכבי להביא לכאן הקיץ את ג'ורדן פרמאר. אולי שיתחילו להתעסק בעסקאות קצת יותר ריאליות?
felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:er79 כתב:הכתב הרוסי של יורובאסקט קצת פחות מעודד אותי בכל הנוגע לפארגו, הוא כותב שכרגע המו"מ בינו לבין הרוסים תקוע וקיימת אפשרות שפארגו ייאלץ להישאר שם. הוא גם מוסיף שמכבי לא תחכה מעבר לסופ"ש הקרוב. אני מקווה מאוד שזה גם לא יעלה לנו באובדן באייקס
יש פער של חצי מיליון דולר נטו, שאני לא רואה את מכבי משלמת, לא את צסק"א משלמת (אני מניח שיש קבוצות שישלמו יותר ממכבי על פארגו) וגם לא את פארגו מוותר על זה. בקיצור - עובדים כבר חודש על עסקה שסיכויי ההצלחה שלה דומים לאלה שהיו למכבי להביא לכאן הקיץ את ג'ורדן פרמאר. אולי שיתחילו להתעסק בעסקאות קצת יותר ריאליות?
מי אמר לך שמכבי ממשיכה להתעסק בזה? גלדסטון?
נו באמת...
felix_r כתב:er79 כתב:הכתב הרוסי של יורובאסקט קצת פחות מעודד אותי בכל הנוגע לפארגו, הוא כותב שכרגע המו"מ בינו לבין הרוסים תקוע וקיימת אפשרות שפארגו ייאלץ להישאר שם. הוא גם מוסיף שמכבי לא תחכה מעבר לסופ"ש הקרוב. אני מקווה מאוד שזה גם לא יעלה לנו באובדן באייקס
yzafrir כתב:felix_r כתב:er79 כתב:הכתב הרוסי של יורובאסקט קצת פחות מעודד אותי בכל הנוגע לפארגו, הוא כותב שכרגע המו"מ בינו לבין הרוסים תקוע וקיימת אפשרות שפארגו ייאלץ להישאר שם. הוא גם מוסיף שמכבי לא תחכה מעבר לסופ"ש הקרוב. אני מקווה מאוד שזה גם לא יעלה לנו באובדן באייקס
אתה באמת מאמין שפארגו יעדיף לשבת שנה בחוץ בגלל הפסד של חצי מיליון דולר ?
אין לי שום ספק שפארגו ישוחרר ולא יקבל מיליון דולר פיצוי. אם הוא יגיע למכבי זה תלוי אם באמת הציעו לו את הסכומים שפורסמו..
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Google Adsense [Bot], omerk ו־19 אורחים