Holiday_Armadillo כתב:החוזה של מאצ'בן העונה די נמוך, מיליון יורו הוא יקבל עוד 4 שנים. היום החוזה שלא לא גבוה משל הנדריקס לדעתי, שמקבל משהו באיזור ה500-550 אלף דולר.
אני מאוד מאוד אוהב את הנדריקס, אבל אני היום לוקח את ג'יימס לפניו, בטח אחרי שהתחזק משמעותית מבחינה פיזית. ג'יימס יכול לשמור את בורוסיס לא פחות טוב לדעתי ממה שהנדריקס יכול לשמור אותו. שחקנים גבוהים (מעל 2.10) די חוגגים עליו. גם ארון מגי עשה לו בית ספר, לא צריך להגזים איתו.. ג'יימס נתן תצוגות הגנה מצוינות גם מול סופו (לא בכל המשחקים כמובן, זה בלתי אפשרי כמעט). הייתי כמובן מעדיף סנטר מאסיבי ומוכח יותר כמובן, אבל אני לא חושב שהוא פחות טוב מהנדריקס.
את מאצ'בן אני מאוד רוצה לראות העונה במכבי לפחות ל10-15 דקות ביורוליג, עם הנדריקס זה לא יקרה. אני מאוד אוהב את הנדריקס, אבל יש פשוט יותר מדי שחקנים בכירים בקוו הקידמי היום, ואם אפשר לקבל עליו כסף, אני לא מתנגד.. (שוב, אם כמובן יבוא במקומו גבוה יותר זול כשחקן משלים)
הנדריקס היה נפלא השנה מול הנדריקס ובאראץ..
גם נגד קלנסי ומגי הוא היה נפלא(משחק שיא של חסימות נגד ראשל''צ עם 7)
ג'יימס לעומת זאת נעלם לגמרי כל פעם שהוא שיחק נגד מגי..וזה ממש ממש לא במקרה וגם לא השנה הראשונה שזה קורה לו..
ד''א,שאלתי מישהו שהיה באימון הפתיחה של מכבי אם ג'יימס העלה במסה או שזה סתם נראה ככה בתמונות..הוא אמר לי שזה סתם נראה ככה
הנדריקס היה טוב מול באראץ פצוע, באראץ בריא בשלב הבתים נראה כמו שאק מול הנדריקס. גם פרוביץ', שהוא די נגר בהתקפה, שלט מתחת לסלים.
בקשר לליגה, אני באמת לא יודע מאיפה הבאת את זה. זכורים לי משחקים של מכבי מול ראשל"צ, ומגי פשוט עשה להנדריקס בית ספר, וכולם ירדו על הנדריקס פה.
ג'יימס הוביל את המדד ראנקינג בליגה עם 13 נקודות, 10 ריבאונד ו3 חסימות, נעלם הוא לא. הוא גם נתן הצגות מול מכבי.
ג'יימס בכל התמונות והסרטונים נראה הרבה יותר חזק ממנה שהיה. לא צריך גם להגזים עם הנדריקס, הוא לא איזה שור. גם הוא לא עוצר את בורוסיס מבחינה פיזית.
אבל שלא יהיה ספק, אני מאוד אוהב את הנדריקס, ובמצב אחר הייתי שמח אם היה פה כשחקן משלים, אבל היום אני חושב שכל 5 הגבוהים יכולים לתרום לא פחות, ולהחזיק 6 גבוהים בכירים זה קצת בעייתי.