המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקובי כתב:חייב לציין שממש הופתעתי.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
שתי הישראליות הודחו מאירופה. בעוד ההדחה של הקבוצה מעבר לכביש היתה צפויה, ב"ש פיספסו בגדול הזדמנות לעלות לשלב הבא עם החמצות מסמרות שיער (ופנדל שלא נשרק)
שמואל1 כתב:מקובי כתב:חייב לציין שממש הופתעתי.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
שתי הישראליות הודחו מאירופה. בעוד ההדחה של הקבוצה מעבר לכביש היתה צפויה, ב"ש פיספסו בגדול הזדמנות לעלות לשלב הבא עם החמצות מסמרות שיער (ופנדל שלא נשרק)
חבל.
אין ספק שביטול הביתיות פגעה בקבוצות הישראליות.
Maccabikid כתב:יאללה הפועל הודחו,יופי של זמן לג'ורדי להביא משם שחקנים אם הוא רוצה, אני לא מבין למה מדברים כ"כ הרבה על ורמוט (שיש לנו לא מעט שחקנים בעמדה שלו בערך, לא פחות טובים ממנו) ולא על דמארי (שהוא שחקן נהדר שמשדרג אותנו מאוד, ומאפשר להביא זר נוסף במקום פריצה).
אגב, עד מתי אפשר לרשום שחקנים נגד מאריבור?
Holiday_Armadillo כתב:Maccabikid כתב:יאללה הפועל הודחו,יופי של זמן לג'ורדי להביא משם שחקנים אם הוא רוצה, אני לא מבין למה מדברים כ"כ הרבה על ורמוט (שיש לנו לא מעט שחקנים בעמדה שלו בערך, לא פחות טובים ממנו) ולא על דמארי (שהוא שחקן נהדר שמשדרג אותנו מאוד, ומאפשר להביא זר נוסף במקום פריצה).
כי דמארי ילד כאפות פחדן
היה אפשר לרשום שחקנים עד היום
מקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:Maccabikid כתב:יאללה הפועל הודחו,יופי של זמן לג'ורדי להביא משם שחקנים אם הוא רוצה, אני לא מבין למה מדברים כ"כ הרבה על ורמוט (שיש לנו לא מעט שחקנים בעמדה שלו בערך, לא פחות טובים ממנו) ולא על דמארי (שהוא שחקן נהדר שמשדרג אותנו מאוד, ומאפשר להביא זר נוסף במקום פריצה).
כי דמארי ילד כאפות פחדן
היה אפשר לרשום שחקנים עד היום
לא מדויק
אפשר לרשום עוד שחקן 1 עד 24 שעות לפני המשחק (יום שלישי) ומדובר כמובן רק על הסיבוב הקרוב, יהיה אפשר לרשום שחקנים גם לפלייאוף (של הצ'מפיונס או של האירופית) במידת הצורך...
את ורמוט אני מקווה לא לראות בצהוב.
לגבי דמארי זה ללא ספק שדרוג, אבל הוא המאיס את עצמו הקיץ...
ניקיטה, גרזן לאמצע ואולי גיבוי להגנה ושלום על ישראל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים