המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:גלדסטון אומר שפארגו צפוי לחתום היום.
אוקיי, מי הגארד הבא בתור?
שמואל1 כתב:יש לי הרגשה שמכבי חוששת שרנדל יחתום בירושלים (בימים האחרונים פורסם שהוא במו"מ איתם) ולכן פתאום יש התקרבות משמעותית בינו לבין מכבי.
פדרמן לא יכול להרשות לירושלים עוד "הישג".
הבעיה היא שפדרמן גורם לנזק כפול- מכבי מחתימה שחקן בינוני שלא מתאים לרמות הגבוהות, וירושלים ככל הנראה תחתים שחקן יותר איכותי.
שמואל1 כתב:יש לי הרגשה שמכבי חוששת שרנדל יחתום בירושלים (בימים האחרונים פורסם שהוא במו"מ איתם) ולכן פתאום יש התקרבות משמעותית בינו לבין מכבי.
הבעיה היא שפדרמן גורם לנזק כפול- מכבי מחתימה שחקן בינוני שלא מתאים לרמות הגבוהות, וירושלים ככל הנראה תחתים שחקן יותר איכותי.
קובי כתב:שמואל1 כתב:יש לי הרגשה שמכבי חוששת שרנדל יחתום בירושלים (בימים האחרונים פורסם שהוא במו"מ איתם) ולכן פתאום יש התקרבות משמעותית בינו לבין מכבי.
אתה מעדיף את תומפסון ?
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:יש לי הרגשה שמכבי חוששת שרנדל יחתום בירושלים (בימים האחרונים פורסם שהוא במו"מ איתם) ולכן פתאום יש התקרבות משמעותית בינו לבין מכבי.
ואולי, רקאולי, להחתמה הזאת אין קשר לקבוצה שלעולם לא תניף צלחת והצוות המקצועי באמת חושב שהוא מתאים
קודי כתב:הגנתית רנדל אחד הפורוורדים הטובים באירופה, התקפית הוא מאוד רחוק מזה. אם מגיע מישהו כמו רנדל או תומפסון אז ברור שהזר האחרון שיגיע (לעמדות 3-4) חייב להיות צלף מדופלם מ-3, אחרת יהיה קשה מאוד להתגבר על העזיבה של בלו.
שמואל1 כתב:קובי כתב:שמואל1 כתב:יש לי הרגשה שמכבי חוששת שרנדל יחתום בירושלים (בימים האחרונים פורסם שהוא במו"מ איתם) ולכן פתאום יש התקרבות משמעותית בינו לבין מכבי.
אתה מעדיף את תומפסון ?
גם מתומפסון אני לא מתלהב, אבל כן הוא עדיף על רנדל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־6 אורחים