המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:בראיין רנדל היה טוב מבלו בשני משחקי הגמר. אז כן, ספציפית במצ'אפ אחד-על-אחד מול בלו רנדל עדיף (כמו שאמרתי וגם צדקתי במקרה הזה), אבל זה ממש לא אומר שהוא שחקן טוב מבלו באופן כללי. להביא את רנדל בגיל 30, אחרי 8 עונות שבהן הוא הסתובב בקבוצות שוליות (במקרה הטוב) באירופה וברובן לא עשה יותר מדי (ונפצע אינספור פעמים), זה לא משהו מלהיב במיוחד. הייתי גם מבין אם מביאים שחקן כזה על תקן באסטון לקבוצה שיש בה את שאראס, פארקר וניקולה, אבל להביא אותו לקבוצה שזקוקה נואשות לשחקן שיודע לייצר נקודות נראה מוזר ומיותר, בייחוד בקבוצה שכבר יש בה את טיוס.
ולא, כולם יודעים מי זה בראיין רנדל והוא לא יהפוך פתאום לכריס בוש. ההפתעה היחידה שהוא יכול לספק זה לא להיפצע.
er79 כתב:לא זכור לי שהאתר הזה אמין כל כך, אבל על פי הכתבה הזו תומפסון סגר במכבי:
http://www.krepsinis.net/mobile/naujien ... ais/241554
er79 כתב:לא מבין את הלחץ, פורוורד מחליף מהספסל ותו לא. כמה הוא כבר נפצע בעונה האחרונה? הוא בסדר, החתמה סבירה, בתנאי שיבוא פורוורד מגוון בהתקפה.
MTA2311 כתב:er79 כתב:לא מבין את הלחץ, פורוורד מחליף מהספסל ותו לא. כמה הוא כבר נפצע בעונה האחרונה? הוא בסדר, החתמה סבירה, בתנאי שיבוא פורוורד מגוון בהתקפה.
אבל זה הפח שאנחנו תמיד נופלים בו.
"זה בסדר, הוא רק שחקן מחליף. עוד יגיע שחקן טוב יותר". כמובן שזה כמעט ולא קורה אצלנו.
MTA2311 כתב:אל תסתור את עצמך, ואל תעוות את דבריי.
אתה דיברת פה על פורוורד מגוון. אז כמו שאמרת, לא תקבל! אני אמרתי שאם את מוכן להשלים עם רנדל, אז אתה שוב נופל בפח של פדרמן.
מיאמי היט עלק.
קובי כתב:אבל שים לב למי מכבי מכוונים בעמדה הזו - רנדל או תומפסון. שניהם זולים יחסית, יכולים לשחק בעמדה 5 והגנתיים. זה מה שמחפשים לעמדה הזו כנראה.
מקאדו 3 כתב:יאלה מי מהמר לאן ובכמה כסף פארגו הולך להבריז שוב למכבי ?
לדעתי זה הולך לקרות שוב .
גל גל כתב:התקפית אולי רנדל ותומפסון לא הכי טובים אבל הגנתית הם פשוט יוסיפו ברמהמדהימה..תדמיינו לכם אותם יחד או עם טיוס בהרכב שחקנים שיכולים לחסום כל דבר שזז ולעשות חילוף על כל שומר ולעזור הבגנת הלחץ שמכבי מתכננת לעשות הם מתאימים בול...אני אוהב את העניין מכבי תיהיה קבוצת הגנה מעולה.בשנה הבאה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים