הנדריקס בדרך לקאחה לאבוראל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הנדיקס בדרך לקאחה לאבוראל

הודעהעל ידי felix_r » 06 ספטמבר 2011, 15:06

קובי כתב:קודם כל, בנתיים זו רק יעל שחרור ויורובאסקט. לא מקורות שאפשר להסתמך עליהם יותר מדיי.

שנית, לתפיסתי, מכבי לא צריכה יותר מ-12 שחקנים בכירים, או לכל היותר 13 עם פארמר הצפוי לעזוב. השאלה של מצ'באן, או מכירה של הנדריקס לא תהווה אסון לסגל הזה ואני אישית גם הבעתי את הרצון שזה יקרה, למניעת מרמור עתידי מעומס מיותר בסגל (למרות שאני לא בטוח שהשאלה של מצ'באן לקבוצה אחרת בה יוכל "להתבשל" לא תהיה החלטה טובה יותר, בדומה למה שנעשה בזמנו עם בשוק-וויצ'יץ'-וילרבאן).

בקו הקדמי יהיו לנו, ללא הנדריקס, רוטציה של 5 שחקני פנים, על שתי עמדות, שזה בהחלט דיי והותר: בלו, אליהו, מצ'באן, סופו וג'יימס.

פה אני מסכים איתך לגמרי. יש מספיק שחקנים בעמדה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 06 ספטמבר 2011, 15:15

Mta_atic כתב:
cannon כתב:א. באמת לא ברור מה הקשקוש של "השאלה" שמופיע בכמה אתרים. הבן אדם מסיים חוזה ואלא אם פתחו לו את החוזה והאריכו אותו, אין שום משמעות להשאלה והמינוח הנכון פה הוא שהשחקן משוחרר בתמורה לפיצוי.
ב. אני לא בעד לשחרר אף אחד מבין מצ'באן והנדריקס, אבל לא ברורה לי פה הצביעות של חלק מהאנשים שבשנה שעברה שיפשפו חזק בפנטזיות בשביל שיגיע מצ'באן ועכשיו פתאום רוצים להשאיל אותו ולא את הנדריקס. מצ'באן הגיע באמצע העונה, לא שיחק בתפקיד טבעי לו כי הוא לא סנטר ועכשיו באליפות אירופה נותן אחלה אליפות, אז ברור שאין שום סיבה הגיונית שיושאל. מבחינת התקפה מצ'באן שחקן חכם בהרבה מהנדריקס שמה לעשות הוא לא השחקן הכי חכם שיש וניזון בעיקר ממיקום ואינסטטינקטים טובים וכשיש לך בקבוצה שחקנים כמו פארמר ופאפאלוקאס, מצ'באן שחקן מתאים בהרבה מבחינת ההתקפה (תחשבו על וויצ'יץ' ושאראס כדוגמא לשחקנים חכמים בעמדות הפנים והחוץ לצורך הדוגמא ומה אפשר לעשות עם זה...). יש לו קליעה טובה מחצי מרחק וגם מבחוץ, דברים שאין להנדריקס בשיט. מבחינת הגנה מצ'באן נחות מהנדריקס ועל זה אין ויכוח, אבל באליפות אירופה הוא מראה ניצוצות לא רעים של הגנה ולכן מבחינת מכבי אין הגיון שהוא ילך אחרי ששמו עליו כל כך הרבה כסף.

לא הייתי מאלה שפימפמו את מצ'באן יום ולילה, אבל שמחתי ששחקן כמוהו חתם במכבי.

לא מסכים עם חלק גדול מהדברים שכתבת בסעיף ב.
מצ'באן שחקן טוב וחכם, אבל בעיקר למשחקים איטיים ועומדים, כמו שנבחרת סרביה משחקת.
הוא חסר יכולות אתלטיות, לא טוב בפיקנ'רול, איטי וכבד הרבה יותר מהנדריקס שאגב - גם הוא בדומה למצ'באן לא משחק בעמדה הרגילה שלו.

אז אם לבחור אחד מהשתיים אני בוחר את הנדריקס,
א. בגלל שהוא הרבה יותר מתאים לשיטת המשחק של מכבי (ריצה ואתלטיות, התבססות על הגנה חזקה + יכולת של שחקן גבוהה לשמור על גארדים).
ב. בגלל שהשאלה לקבוצת יורוליג תעשה למילאן טוב בעבורנו, נוכל להנות ממנו בהמשך בשונה מהנדריקס שמסיים חוזה בעונה הבאה ומי יודע אם ימשיך.
ג. אמרתי את זה פה בפורום לא פעם, שאם מכבי תמשיך עם הנדריקס ואפילו תאריך לו את החוזה היא תקבל שחקן מעולה שרק ילך וישתפר בעמדה 4 (5 לעת הצורך).

לדעתי אתה טועה. מאצ'בן לא איטי בשום אופן. הוא לא אתלטי, זה נכון. אבל, וזה אבל גדול מאוד שאתה שוכח, מאצבן הרבה יותר מתאים לשחק ליד סופו כי יש לו קליעה משלוש! להנדריקס אין קליעה, והוא לא יכול לשחק 4 ליד סופו, כי הוא רק סותם את הרחבה. לכן מאצ'בן עדיף.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 06 ספטמבר 2011, 15:34

אני חושב שזו חוצפה(ויסלחו לי חובבי ההנהלה)שפדרמן כופה על בלאט לשחרר את הנדריקס בשביל לקבל גארד,באיזה עוד מקום מתנהגים כך למאמן?(גם אדריאטית,גם פארמר ועכשיו גם זה?)
אני חושב שריצ'י הוא שחקן חשוב למכבי שתורם נהדר מהספסל ובעיקר בריבאונד ובהגנה ושלהעיף אותו תהיה טעות כי זה יפגע בהגנה של מכבי.
ולאלה שאומרים שיש כבר את ג'יימס אני דווקא חושב שהנדריקס יותר טוב ממנו גם בהגנה וגם בהתקפה ושאם היה צריל לבחור הייתי בוחר בו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 06 ספטמבר 2011, 15:40

יכול מאוד להיות שהכסף שחוסכים הוא כדי להביא גארד זר ולהשאיר את פרקינס כי אחרי שפארמר יעזוב ניהיה די קצרים גם אם נביא שחקן אחד עכשיו אחר כך
הוא פשוט יהיה במקומו...מכבי נראלי רוצים יותר מאוחר את הגיבוי של פרקינס כשפארמר יעזוב
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Mta_atic » 06 ספטמבר 2011, 16:16

felix_r כתב:
Mta_atic כתב:
cannon כתב:א. באמת לא ברור מה הקשקוש של "השאלה" שמופיע בכמה אתרים. הבן אדם מסיים חוזה ואלא אם פתחו לו את החוזה והאריכו אותו, אין שום משמעות להשאלה והמינוח הנכון פה הוא שהשחקן משוחרר בתמורה לפיצוי.
ב. אני לא בעד לשחרר אף אחד מבין מצ'באן והנדריקס, אבל לא ברורה לי פה הצביעות של חלק מהאנשים שבשנה שעברה שיפשפו חזק בפנטזיות בשביל שיגיע מצ'באן ועכשיו פתאום רוצים להשאיל אותו ולא את הנדריקס. מצ'באן הגיע באמצע העונה, לא שיחק בתפקיד טבעי לו כי הוא לא סנטר ועכשיו באליפות אירופה נותן אחלה אליפות, אז ברור שאין שום סיבה הגיונית שיושאל. מבחינת התקפה מצ'באן שחקן חכם בהרבה מהנדריקס שמה לעשות הוא לא השחקן הכי חכם שיש וניזון בעיקר ממיקום ואינסטטינקטים טובים וכשיש לך בקבוצה שחקנים כמו פארמר ופאפאלוקאס, מצ'באן שחקן מתאים בהרבה מבחינת ההתקפה (תחשבו על וויצ'יץ' ושאראס כדוגמא לשחקנים חכמים בעמדות הפנים והחוץ לצורך הדוגמא ומה אפשר לעשות עם זה...). יש לו קליעה טובה מחצי מרחק וגם מבחוץ, דברים שאין להנדריקס בשיט. מבחינת הגנה מצ'באן נחות מהנדריקס ועל זה אין ויכוח, אבל באליפות אירופה הוא מראה ניצוצות לא רעים של הגנה ולכן מבחינת מכבי אין הגיון שהוא ילך אחרי ששמו עליו כל כך הרבה כסף.

לא הייתי מאלה שפימפמו את מצ'באן יום ולילה, אבל שמחתי ששחקן כמוהו חתם במכבי.

לא מסכים עם חלק גדול מהדברים שכתבת בסעיף ב.
מצ'באן שחקן טוב וחכם, אבל בעיקר למשחקים איטיים ועומדים, כמו שנבחרת סרביה משחקת.
הוא חסר יכולות אתלטיות, לא טוב בפיקנ'רול, איטי וכבד הרבה יותר מהנדריקס שאגב - גם הוא בדומה למצ'באן לא משחק בעמדה הרגילה שלו.

אז אם לבחור אחד מהשתיים אני בוחר את הנדריקס,
א. בגלל שהוא הרבה יותר מתאים לשיטת המשחק של מכבי (ריצה ואתלטיות, התבססות על הגנה חזקה + יכולת של שחקן גבוהה לשמור על גארדים).
ב. בגלל שהשאלה לקבוצת יורוליג תעשה למילאן טוב בעבורנו, נוכל להנות ממנו בהמשך בשונה מהנדריקס שמסיים חוזה בעונה הבאה ומי יודע אם ימשיך.
ג. אמרתי את זה פה בפורום לא פעם, שאם מכבי תמשיך עם הנדריקס ואפילו תאריך לו את החוזה היא תקבל שחקן מעולה שרק ילך וישתפר בעמדה 4 (5 לעת הצורך).

לדעתי אתה טועה. מאצ'בן לא איטי בשום אופן. הוא לא אתלטי, זה נכון. אבל, וזה אבל גדול מאוד שאתה שוכח, מאצבן הרבה יותר מתאים לשחק ליד סופו כי יש לו קליעה משלוש! להנדריקס אין קליעה, והוא לא יכול לשחק 4 ליד סופו, כי הוא רק סותם את הרחבה. לכן מאצ'בן עדיף.

לדעתי מילאן שחקן איטי, ובאופן ספציפי - איטי יותר מהנדריקס.
הקליעה של מצ'באן משלוש היא פקטור אדיר, אבל ברגע שעמדות 1-3 יתנו את שלהם בקליעה, ממילא עמדה 4 שמסוגל לקלוע הוא לא מחוייב המציאות.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 06 ספטמבר 2011, 16:18

rc4991 כתב:אני חושב שזו חוצפה(ויסלחו לי חובבי ההנהלה)שפדרמן כופה על בלאט לשחרר את הנדריקס בשביל לקבל גארד,באיזה עוד מקום מתנהגים כך למאמן?(גם אדריאטית,גם פארמר ועכשיו גם זה?)
אני חושב שריצ'י הוא שחקן חשוב למכבי שתורם נהדר מהספסל ובעיקר בריבאונד ובהגנה ושלהעיף אותו תהיה טעות כי זה יפגע בהגנה של מכבי.
ולאלה שאומרים שיש כבר את ג'יימס אני דווקא חושב שהנדריקס יותר טוב ממנו גם בהגנה וגם בהתקפה ושאם היה צריל לבחור הייתי בוחר בו

השורה האחרונה שלך, היא נכונה בעיניי. אם נניח נחזיר עכשיו את הזמן לאחור, אחרי כל מה שאנחנו יודעים היום, אני מאמין שדייויד לא היה מחתים את ג'יימס.
מנגד, עכשיו המצב הוא אחר. ג'יימס בקבוצה, ומילאן הוא שחקן שמכבי חייבת לגדל, ככה שריצ' קצת תקוע.

ברור שכופים על דייויד כל מיני דברים. הרבה דברים שהוא אמר, ייצאו בסוף הפוך, וגם כל הדיבורים על כספי, פתאום נראים כמגוחכים, כשמשחררים שחקן בשביל להביא שחקן אחר.
אבל גם דייויד וגם אנחנו חייבים להבין, שלא עובדים כאן בואקום. ישנם לא מעט פרמטרים שמשפיעים על כל דבר, וחייבים להתגמש ולאלתר.
אם השחרור של ריצ' (שאני אגב מאוד מחבב אותו), יאפשר להביא לכאן שחקן בעמדה שבה באמת למכבי יש חוסר, אז אני לא חושב שזה מהלך כזה רע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 ספטמבר 2011, 16:18

לא רק איטי, גם רך בצורה מרגיזה. בעיקר בהגנה.
מאוד מקווה שיתחזק בקטע הזה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי cannon » 06 ספטמבר 2011, 16:20

חבר'ה, אם מה שאני שמעתי נכון, אז אפשר להתחיל ללקק את האצבעות... מכבי הולכים להביא אותה בגארד שאף אחד לא יהיה מאוכזב שיגיע גם במחיר ויתור על הנדריקס וזה בלשון המעטה. אם זה באמת נכון (ונדע את זה ב"ה בימים הקרובים אחרי שהכל ייסגר כולל פרשת פארגו ופרשת הנדריקס), תהיה לנו קבוצה מדהימה לצפייה השנה עם קו אחורי חבל"ז...
אל תשאלו לגבי השם של השחקן, כי אני לא יכול לומר כלום.
cannon

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 ספטמבר 2011, 16:23

cannon כתב:חבר'ה, אם מה שאני שמעתי נכון, אז אפשר להתחיל ללקק את האצבעות... מכבי הולכים להביא אותה בגארד שאף אחד לא יהיה מאוכזב שיגיע גם במחיר ויתור על הנדריקס וזה בלשון המעטה. אם זה באמת נכון (ונדע את זה ב"ה בימים הקרובים אחרי שהכל ייסגר כולל פרשת פארגו ופרשת הנדריקס), תהיה לנו קבוצה מדהימה לצפייה השנה עם קו אחורי חבל"ז...

אני מוכן ללקק עוד דברים, אבל אם לא אומרים שמות בשביל מה להשאיר אנשים במתח ? מה הקטע ?
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 06 ספטמבר 2011, 16:25

yarinsaky כתב:
cannon כתב:חבר'ה, אם מה שאני שמעתי נכון, אז אפשר להתחיל ללקק את האצבעות... מכבי הולכים להביא אותה בגארד שאף אחד לא יהיה מאוכזב שיגיע גם במחיר ויתור על הנדריקס וזה בלשון המעטה. אם זה באמת נכון (ונדע את זה ב"ה בימים הקרובים אחרי שהכל ייסגר כולל פרשת פארגו ופרשת הנדריקס), תהיה לנו קבוצה מדהימה לצפייה השנה עם קו אחורי חבל"ז...

אני מוכן ללקק עוד דברים, אבל אם לא אומרים שמות בשביל מה להשאיר אנשים במתח ? מה הקטע ?

איזה דברים בדיוק??? :laugh1
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 06 ספטמבר 2011, 16:26

yarinsaky כתב:

הבן אדם חרטטן לא להתייחס
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי קובי » 06 ספטמבר 2011, 16:27

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:

איזה דברים בדיוק??? :laugh1

יוני, אני מניח שהוא התכוון לטוסיקים...

god damn...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 ספטמבר 2011, 16:27

גלידות ודברים כאלו, על מה חשבתם סוטים ? :bigsmile3
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 06 ספטמבר 2011, 16:28

yarinsaky כתב:גלידות ודברים כאלו, על מה חשבתם סוטים ? :bigsmile3

:clap2

:lol2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 ספטמבר 2011, 16:30

כן גם אני שמעתי את זה..
נדמה שבלאט מכין הפתעה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 ספטמבר 2011, 16:36

Holiday_Armadillo כתב:

כן גם אני שמעתי את זה..
נדמה שבלאט מכין הפתעה..

מה אתם בסדנת ויפאסאנה?? אם יש לכם משהו תגידו, אם לא אז תחסכו מאיתנו...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 ספטמבר 2011, 16:38

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כן גם אני שמעתי את זה..
נדמה שבלאט מכין הפתעה..

לא אני באמת לא מנסה להחביא כלום..
שמעתי על מה שהוא אמר..אבל שם(NAME)אין לי..מכבי שומרים את זה קרוב מאוד לחזה..
תאמין לי אני בעצמי מנסה לגלות מי זה :happy
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 ספטמבר 2011, 16:43

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כן גם אני שמעתי את זה..
נדמה שבלאט מכין הפתעה..

לא אני באמת לא מנסה להחביא כלום..
שמעתי על מה שהוא אמר..אבל שם(NAME)אין לי..מכבי שומרים את זה קרוב מאוד לחזה..
תאמין לי אני בעצמי מנסה לגלות מי זה :happy

מקווה שתצליחי :grin
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 06 ספטמבר 2011, 16:46

מקווה שזה לא המקור:

הגמד התשיעי:
מכיוון שלמכבי יש משהוא חזק על הכוונת‬ והוא לא זול בכלל אז כנראה בלאט הסכים להשאלת הנדריקס.מכיוון שהוא היה נחרץ להשאיר אותו עד שהגארד הזה צץ.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/forum ... rumId=1964
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 ספטמבר 2011, 16:53

קובי כתב:מקווה שזה לא המקור:

הגמד התשיעי:
מכיוון שלמכבי יש משהוא חזק על הכוונת‬ והוא לא זול בכלל אז כנראה בלאט הסכים להשאלת הנדריקס.מכיוון שהוא היה נחרץ להשאיר אותו עד שהגארד הזה צץ.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/forum ... rumId=1964

שלי אישית לא..אבל אני לא אדבר בשם cannon
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים