roy1000 כתב:אדם - אם באמת סגור רנדל, אז לא יהיה שום פישר. רנדל הוא המחליף של ג'יימס. עכשיו נותר למצוא מחליף לבלו ובזה נגמר הסיפור.
אני לא בטוח בזה כי רנדל יותר מדהים בתור מחליף לאינגלס שעושה קצת מכל דבר ,שמע רנדל כברכמה שנים יושב לי בראש ,יש לו מין דבק כזה שמחבר קבוצות ,הוא מתעלה ,הוא עובד שחור ,ויש לו את מה שהיה למוריס ,הוא מחבר את כולם וכולם נלחמים איתו ,נכון יש לו בעית פציעות והכל,אבל עדין יכול להיתברר כהצלחה .
לגבי זה שהוא לא יכול אם הפיזיות ,הוא בחור חזק מאוד הוא כבר כמה פעמים עומד יפה מול סופו,ובלי קשר הוא יודע לחכות אחרי שהשחחקן מול מסים תמוב הוא יודע לחכות לעלות לחסימה ,הוא אינטילגנט לעומת הקפיץ השני שלנו .
אבל שוב יש בעית קליעה גם מחצי מרחק ,הלואי שמכבי יביאו עוד גארד ,ואני לא רואה איך רנדל סותר את פישר ,אני מבין למה זה לא מתאים יותר מידי שחקנים כביכול דומים ,אבל מכבי אומרת הלך ישראלי נביא פישר ישראלי אחר ,היא לא מסתכלת כמונו שאם הלך קלעי צריך להביא אחר .
דבר אחרון שאני חוזר עליו שוב ושוב חייב עוד גארד עוד כח אש עוד מישו שמושך אליו הגנות ויוצר ,אם היה דונטה אז פחות קריטי כי הוא יוצר והוא מושך הגנות והוא מוציא כדור בשביל זה כל כך אהבתי ורציתי אותו ,לא הבנתי למה מכבי לא הלכה עליו בכל הכח.