ת׳רד המלפפונים V3- פישר חתם בקאזאן. ג'ייק כהן למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים V3- פארגו שוחרר מצסק"א, רנדל על סף חתימה

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 יולי 2014, 15:57

גל גל כתב:פארגו לא יודע לשים כדור בסל? היינס לא יודע? להזכירך רנדל עשה בגמר נגד מכבי משהו כמו 28 נקודות

הכוונה היא שאין במכבי קלעים איכותיים. פארגו חודר טוב אבל קלעי בינוני מטווחים ארוכים.
להיינס יש אחוזים נמוכים מכל הטווחים.
רנדל לא קשור לדיון. בכל אופן, זה שהוא קלע 28 לא מרשים אותי. גם ג'ייסון ווליאמס וטרה סימונס הפגיזו נגד מכבי. מה הם עשו במכבי כולנו זוכרים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 24 יולי 2014, 16:05

אני חושב שאתם לא קוראים נכון את המצב ומה שמכבי עושה,היא אומנם לא שמה מחליף אחד לאחד על כל שחקן שעזב אבל זה מה שקורה,המחליף של גימס אמור להיות פישר ,המחליף של אינגלס אמור להיות רנדל או תומפסון ,והמחליפים של רייס והיקמן הם היינס ופארגו .
אני חושב כמוכם ולא מבין למה מכבי נתקעה רק אם השניים האלה בתור שחקנים לעמדה 3 4 ,רנדל לא יציב בקליעה מחצי מרחק ,הוא קולע אותה בעיקר נגד מכבי ומתעלה .
לגבי המחליף של אינגלס זה היה אמור להיות דונטה שאמור היה לתת דקות בעמדה 3 4 פיספוס שלנו שעד היום מציק לי,גם שחקן שלוקח אליו תשומת לב.
בכל מקרה אין קלעי ,ולדעתי חסר לנו עוד גארד יוצר ,אם שנה שעברה זה היה אמור להיות אינגלס השנה אין לנו אפילו בכאילו גארד נוסף.
הייתי מאוד שמח אם היה יוצא לנו לקבל את רייס ופארגו ביחד או דיליני ופארגו ביחד ,או אפילו במקרה זה מי שמתאים ליד פארגו זה באייקס,אבל כבר מאוחר ,לא מבין תהיזדרזות על היינס .נקוה לטוב.
אדם

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יולי 2014, 16:12

er79 כתב:פיק מצייץ שמכבי משכו את ההצעה שהגישו לתומפסון. כנראה רנדל סגור בקבוצה

מקווה מאוד שזה לא נכון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 יולי 2014, 16:15

אדם - אם באמת סגור רנדל, אז לא יהיה שום פישר. רנדל הוא המחליף של ג'יימס. עכשיו נותר למצוא מחליף לבלו ובזה נגמר הסיפור.
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 24 יולי 2014, 16:28

roy1000 כתב:אדם - אם באמת סגור רנדל, אז לא יהיה שום פישר. רנדל הוא המחליף של ג'יימס. עכשיו נותר למצוא מחליף לבלו ובזה נגמר הסיפור.

אני לא בטוח בזה כי רנדל יותר מדהים בתור מחליף לאינגלס שעושה קצת מכל דבר ,שמע רנדל כברכמה שנים יושב לי בראש ,יש לו מין דבק כזה שמחבר קבוצות ,הוא מתעלה ,הוא עובד שחור ,ויש לו את מה שהיה למוריס ,הוא מחבר את כולם וכולם נלחמים איתו ,נכון יש לו בעית פציעות והכל,אבל עדין יכול להיתברר כהצלחה .
לגבי זה שהוא לא יכול אם הפיזיות ,הוא בחור חזק מאוד הוא כבר כמה פעמים עומד יפה מול סופו,ובלי קשר הוא יודע לחכות אחרי שהשחחקן מול מסים תמוב הוא יודע לחכות לעלות לחסימה ,הוא אינטילגנט לעומת הקפיץ השני שלנו .
אבל שוב יש בעית קליעה גם מחצי מרחק ,הלואי שמכבי יביאו עוד גארד ,ואני לא רואה איך רנדל סותר את פישר ,אני מבין למה זה לא מתאים יותר מידי שחקנים כביכול דומים ,אבל מכבי אומרת הלך ישראלי נביא פישר ישראלי אחר ,היא לא מסתכלת כמונו שאם הלך קלעי צריך להביא אחר .
דבר אחרון שאני חוזר עליו שוב ושוב חייב עוד גארד עוד כח אש עוד מישו שמושך אליו הגנות ויוצר ,אם היה דונטה אז פחות קריטי כי הוא יוצר והוא מושך הגנות והוא מוציא כדור בשביל זה כל כך אהבתי ורציתי אותו ,לא הבנתי למה מכבי לא הלכה עליו בכל הכח.
אדם

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 24 יולי 2014, 16:37

רנדל לעמדה 4 , למה אתם חושבים שיביאו עוד שחקן ' מחילף לבלו ' ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי er79 » 24 יולי 2014, 16:44

לא מחליף לבלו, אם כבר צריך מישהו על התקן של אינגלס
er79

הודעהעל ידי cannon » 24 יולי 2014, 16:58

אני משער שיגיע שחקן במקום אינגלס ורנדל ישחק 4, ג'ייק כהן כנראה יגיע גם כן וישחק 4 וכנראה גם סמית' ישחק לעיתים 4. המחליף של אינגלס יהיה בעצמו 3-4 ולא 2-3 כי לעמדות 2-3 יהיו מספיק שחקנים (פניני, לנדסברג, סמית') בנוסף לזה שגם פארגו וגם היינס יכולים לשחק 2.
cannon

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 יולי 2014, 17:02

שמואל1 כתב:
גל גל כתב:פארגו לא יודע לשים כדור בסל? היינס לא יודע? להזכירך רנדל עשה בגמר נגד מכבי משהו כמו 28 נקודות

הכוונה היא שאין במכבי קלעים איכותיים. פארגו חודר טוב אבל קלעי בינוני מטווחים ארוכים.
רנדל לא קשור לדיון. בכל אופן, זה שהוא קלע 28 לא מרשים אותי. גם ג'ייסון ווליאמס וטרה סימונס הפגיזו נגד מכבי. מה הם עשו במכבי כולנו זוכרים.

נגד מכבי כתבת ״רנדל רוצח את מכבי ואווו״.
אתה מחמיא לשחקנים רק נגד מכבי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 יולי 2014, 17:06

LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:

נגד מכבי כתבת ״רנדל רוצח את מכבי ואווו״.
אתה מחמיא לשחקנים רק נגד מכבי.

רנדל רצח את מכבי במשחק הספציפי הזה, מדובר בעובדה.
האמירה הזאת עדיין לא אומרת כלום לגבי רצוני שישחק במכבי או לגבי התאמתו לרמות הגבוהות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 24 יולי 2014, 17:08

שמואל, קח אויר ותנשום. אתה מזכיר לי את maccabeo מפורום אינטרבאסקט. זה עדיין לא ארמגדון, לא סוף העולם. הוא רק מחליף. לפי דעתי, על הנייר, מתגבש סגל לא רע בכלל, על הנייר הוא יותר מוכשר מהסגל אשתקד, זה כמובן לא אומר כלום אבל החתמת רנדל היא מינורית כפי שאני רואה את זה. הוא יהיה סוג של שון ג'יימס בעונה שלו עם סופו והנדריקס.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 24 יולי 2014, 17:09

מקאדו 3 כתב:רנדל לעמדה 4 , למה אתם חושבים שיביאו עוד שחקן ' מחילף לבלו ' ?

כי רנדל הוא 4-5 ובלו הוא 3-4. אז למעשה הזר האחרון שיגיע יהיה מחליף לבלו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 24 יולי 2014, 17:13

אדם כתב:אני לא בטוח בזה כי רנדל יותר מדהים בתור מחליף לאינגלס שעושה קצת מכל דבר ,שמע רנדל כברכמה שנים יושב לי בראש ,יש לו מין דבק כזה שמחבר קבוצות ,הוא מתעלה ,הוא עובד שחור ,ויש לו את מה שהיה למוריס ,הוא מחבר את כולם וכולם נלחמים איתו ,נכון יש לו בעית פציעות והכל,אבל עדין יכול להיתברר כהצלחה .
לגבי זה שהוא לא יכול אם הפיזיות ,הוא בחור חזק מאוד הוא כבר כמה פעמים עומד יפה מול סופו,ובלי קשר הוא יודע לחכות אחרי שהשחחקן מול מסים תמוב הוא יודע לחכות לעלות לחסימה ,הוא אינטילגנט לעומת הקפיץ השני שלנו .
אבל שוב יש בעית קליעה גם מחצי מרחק ,הלואי שמכבי יביאו עוד גארד ,ואני לא רואה איך רנדל סותר את פישר ,אני מבין למה זה לא מתאים יותר מידי שחקנים כביכול דומים ,אבל מכבי אומרת הלך ישראלי נביא פישר ישראלי אחר ,היא לא מסתכלת כמונו שאם הלך קלעי צריך להביא אחר .
דבר אחרון שאני חוזר עליו שוב ושוב חייב עוד גארד עוד כח אש עוד מישו שמושך אליו הגנות ויוצר ,אם היה דונטה אז פחות קריטי כי הוא יוצר והוא מושך הגנות והוא מוציא כדור בשביל זה כל כך אהבתי ורציתי אותו ,לא הבנתי למה מכבי לא הלכה עליו בכל הכח.

רנדל ופישר יושבים בדיוק על אותה המשבצת. אני לא מאמין שמכבי תביא את שניהם ביחד.
בגדול רנדל יכול להתאים בקונסטלציה מסויימת, אבל אני לא חושב שהוא מתאים להרכב הנוכחי של מכבי. יש יותר מדי שחקנים שדומים לו.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 יולי 2014, 17:14

er79 כתב:שמואל, קח אויר ותנשום. אתה מזכיר לי את maccabeo מפורום אינטרבאסקט. זה עדיין לא ארמגדון, לא סוף העולם. הוא רק מחליף. לפי דעתי, על הנייר, מתגבש סגל לא רע בכלל, על הנייר הוא יותר מוכשר מהסגל אשתקד, זה כמובן לא אומר כלום אבל החתמת רנדל היא מינורית כפי שאני רואה את זה. הוא יהיה סוג של שון ג'יימס בעונה שלו עם סופו והנדריקס.

קודם כל אני לא לחוץ או משהו כזה, רק מביע את דעתי על ההחתמה.
אם פדרמן יחתים לצד רנדל שחקן איכותי בעמדה 4 בעל יכולת קליעה מצויינת, אז מבחינתי אין שום בעיה.
העניין הוא שכולנו מכירים את פדרמן וברור לי שיביאו איזה שם עלום מהליגה הבלגית או האיטלקית, שהוא לא קלעי ולא נעליים.
אם תחבר את המשכורת של רנדל והפורוורד הבינוני שיגיע, תקבל סכום שהיה מספיק להנחית כאן שובר שיוויון בדמותו של לינאס קלייזה הנהדר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 יולי 2014, 17:21

er79 כתב:שמואל, קח אויר ותנשום. אתה מזכיר לי את maccabeo מפורום אינטרבאסקט. זה עדיין לא ארמגדון, לא סוף העולם. הוא רק מחליף. לפי דעתי, על הנייר, מתגבש סגל לא רע בכלל, על הנייר הוא יותר מוכשר מהסגל אשתקד, זה כמובן לא אומר כלום אבל החתמת רנדל היא מינורית כפי שאני רואה את זה. הוא יהיה סוג של שון ג'יימס בעונה שלו עם סופו והנדריקס.

אני כבר חודשים חושד שיש לשמואל אזרחות איטלקית ומשמתמש באינטרבאסקט.
בול!
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Maccabikid » 24 יולי 2014, 17:27

מישהו פה חושב שרנדל מספיק טוב ל4 פותח ברמת יורוליג? אני מאמין שלא, אבל בתור מחליף רנדל נהדר, עכשיו צריך 3-4 איכותי, עם קליעה ברמה טובה, שחקן התקפה מוכשר, מקווה שיצליחו למצוא אחד כזה.
Maccabikid

הודעהעל ידי אדם » 24 יולי 2014, 17:29

שאלה ,למה מכבי לא בודקת או חושבת להביא את הנדריקס??
ואם רנדל בא בתורר גבוה מחליף לגיימס ,ונזכה לראות פה גארד שכביכול מחליף את אינגלס אז סך הכל יהיה בסדר,כי רנדל גם יכול לעבור מגרש בכדרור ולעזור בהובלת כדור ,אבל זה אומר שניצטרך להחתים בדחיפות את טיוס.
אדם

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 יולי 2014, 17:34

רנדל הוא 4, ורק 4. לא יכול להתמודד מול אף 5 באירופה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 24 יולי 2014, 17:43

לא יהיה פה גם רנדל וגם הנדריקס. ולפי דעתי הנדריקס יקר וגם אין טעם להביא אותו כשיש לך את סופו וטיוס. לגבי רנדל, הוא הסתדר יפה עם סופו וטיוס, הוא בהחלט יכול לשמור גם על גבוהים איכותיים נוספים. אבל אני מסכים איתך שעדיף יהיה לשים אותו ב-4 ולא ב-5.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יולי 2014, 18:27

על המועמדות של רנדל מתוך וואן
עלותו של רנדל, שנמוכה באופן משמעותי מזו של תומפסון, מקזזת בהפרש לאור עלות המיסוי הגבוה שחל על הפורוורד בוגר מכללת אילינוי

בקיצור יש עליו מס ישראלי והוא יעלה כמעט כמו תומפסון
תומפסון עדיף בהרבה ואפשר גם לחפש אופציות אחרות בכסף הזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], עידן ו־20 אורחים