היה מעניין פה היום

לגבי רנדל אני חייב לציין שאני ממש חצוי- מצד אחד הוא שומר אדיר בכל העמדות, וחשוב שיהיה שחקן כזה, בטח ובטח אם מכבי הולכת לחזור להגנת הלחץ של 2011 (כפי שגודס אמר בראיון שזה המודל שלו...) מצד שני יש לו בעיית פציעות לא קטנה (למרות שהצוות של מכבי מצוין ואני בטוח שיטפלו בו טוב).
כרגע הסגל בנוי כך:
פארגו, אוחיון
היינס, לנדסברג
סמית', פניני
רנדל, (כהן???)
סופו, טיוס.
לדעתי נותר מקום אחד לזר, ואחד לישראלי (לכהן יש חוזה, אבל לדעתי זה תלוי בשוק השחקנים)
החסרון הבולט בסגל הוא בקליעה משלוש כך שזו המטרה העיקרית. אני הייתי בודק את האפשרות של פט קלאת'יס, בעיקר 4, יכול לשחק 3 בהרכב גבוה ו-5 בהרכב נמוך, כך שהגמישות של מכבי בסגנון המשחק תהיה יותר גדולה מאשר של שנה שעברה.
מה שכן יכול להיות בעייתי- רנדל וטיוס זה קו הגנתי מצוין אבל די נגרי בהתקפה, סופו ורנדל הגנתי יהיה בסדר (רנדל יעזור לסופו לדעתי) אבל אני קצת חושש שהם ידרכו אחד לשני על האצבעות (רנדל יודע להוריד כדור אמנם אבל לא ראינו את זה ברמת יורוליג...)
יש לציין שרנדל מגיע לפוזיציה נהדרת- הוא שחקן משלים (הכוכבים הם ללא ספק פארגו, סמית' וסופו), וכשחקן משלים הוא נהדר.
בלו כ"כ מושלם לקבוצה הזו (קולע שלשות בחסד, ווינר עצום, שומר טוב) באמת שאם זה היה תלוי בכסף אני חושב שהוא שווה 700 אלף דולר נטו (בניגוד לאליהו למשל...)
אגב- מישהו זוכר איך היה שיתוף הפעולה בין רנדל לפארגו בגליל?