המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
refael כתב:. בנוסף, חסר לנו שחקן שיהיה קרוב לעמדה של דייויד בלו".
מקאדו 3 כתב:אין דבר כזה שמכבי מביאה זר שמיועד מראש להיות שחקן ספסל אנחנו לא צסק'א או ברצלונה .
חנו'ש כתב:מקאדו 3 כתב:אין דבר כזה שמכבי מביאה זר שמיועד מראש להיות שחקן ספסל אנחנו לא צסק'א או ברצלונה .
בסדר, לא חשוב ספסל או לא.
שמעון אמר שמחפשים מישהו על המשבצת של בלו - כלומר, ככל הנראה סוג של פורוורד קלעי, מה שאומר שרנדל לא צפוי להיות הפורוורד העיקרי והבלעדי למי שדאג.
גל גל כתב:חנו'ש כתב:מקאדו 3 כתב:אין דבר כזה שמכבי מביאה זר שמיועד מראש להיות שחקן ספסל אנחנו לא צסק'א או ברצלונה .
בסדר, לא חשוב ספסל או לא.
שמעון אמר שמחפשים מישהו על המשבצת של בלו - כלומר, ככל הנראה סוג של פורוורד קלעי, מה שאומר שרנדל לא צפוי להיות הפורוורד העיקרי והבלעדי למי שדאג.
מזה משנה גם בלו עלה מהספסל
rc4991 כתב:לפי מה שמזרחי אומר זה נראה שהם שואפים לנסות לשחזר את הכדורסל האטרקטיבי מ-2011
אני מקווה מאוד שזה יצליח ואם שני הזרים הבאים יהיו טובים יכולה להיות לנו קבוצה טובה
LIAV10 כתב:אבל שמואל אמר שהוא ירוויח 40 מיליון ליש״ט בחודש.
Roni1 כתב:rc4991 כתב:לפי מה שמזרחי אומר זה נראה שהם שואפים לנסות לשחזר את הכדורסל האטרקטיבי מ-2011
אני מקווה מאוד שזה יצליח ואם שני הזרים הבאים יהיו טובים יכולה להיות לנו קבוצה טובה
גם אם יבנו קבוצה טובה יש עדיין סימן שאלה לגבי גודס, אני לא ממש בונה על פיינל פור.
LIAV10 כתב:מה יש לנו בערך עד עכשיו בברוטו:
פארגו (1.2M), יוגב (650K)
היינס (670K), לאנדסברג (600K)
סמית' (1.2M), פניני (600K)
רנדל (450K), ??
סופו (1M), טיוס (650K), ??
בערך 6.8M בסה"כ אם אני מעריך נכון (ותמיד הערכתי למעלה).
זה בינתיים סגל טוב ביחס לסכום.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:מה יש לנו בערך עד עכשיו בברוטו:
פארגו (1.2M), יוגב (650K)
היינס (670K), לאנדסברג (600K)
סמית' (1.2M), פניני (600K)
רנדל (450K), ??
סופו (1M), טיוס (650K), ??
בערך 6.8M בסה"כ אם אני מעריך נכון (ותמיד הערכתי למעלה).
זה בינתיים סגל טוב ביחס לסכום.
לא הבנתי איך הגעת למספרים האלה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־33 אורחים