המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:חחחח אני לא מאמין שהעברת את כל הת'רד לת'רד שלך, זה רק מוכיח כמה אתה אוהב כותרות, ותשומת לב.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:חחחח אני לא מאמין שהעברת את כל הת'רד לת'רד שלך, זה רק מוכיח כמה אתה אוהב כותרות, ותשומת לב.
אל תאשים את שמואל במה שהוא לא עשה, כי יש מספיק במה להאשים גם בלי זה...![]()
דווקא לקחתי את השרשור שלו והעברתי לשלך, אבל הפורום מסדר באופן אוטומטי את הפוסטים בסדר כרונולוגי, ושמואל באמת היה הראשון...
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:חחחח אני לא מאמין שהעברת את כל הת'רד לת'רד שלך, זה רק מוכיח כמה אתה אוהב כותרות, ותשומת לב.
דווקא לקחתי את השרשור שלו והעברתי לשלך, אבל הפורום מסדר באופן אוטומטי את הפוסטים בסדר כרונולוגי, ושמואל באמת היה הראשון...
למה אתה הורס את הכיף?
פארטי פופר..
jol9 כתב:LIAV10 כתב:חחחח אני לא מאמין שהעברת את כל הת'רד לת'רד שלך, זה רק מוכיח כמה אתה אוהב כותרות, ותשומת לב.
מכביסט29 כתב:סופסוף מתחילים להפציץ בהחתמות כמו שצריך. קמנו מהתרדמת
מקווה שגיא גודס יודע למה הוא הביא את רנדל. רק הוא יודע.
רק שמואל, אחרי העונה האחרונה אני הייתי נזהר מאוד מלקבור שחקנים בשלב כל כך ראשוני.. זה משהו שאתה לא מפסיק לחטוא בו וכמעט בכל פעם זה מתפוצץ לך בפנים. זה עבד נהדר עם טיוס במחיר מצחיק, עם מוריס, עם פארגו ועם פרקינס. עכשיו תורו של רנדל..
שיהיה בהצלחה.
מכביסט29 כתב:מקווה שגיא גודס יודע למה הוא הביא את רנדל. רק הוא יודע.
מקובי כתב:אני אוהב את העובדה שהוא יודע להוריד כדור לרצפה בצורה טובה.
ידוע שיש לו אייקיו כדורסל ככה שיהיה מאוד מעניין לראות את העבודה של ניקו איתו.
אני אישית מאוד חושש מעניין הפציעות אבל זו החתמה לא רעה בכלל.
rc4991 כתב:אני ממש לא מרוצה מההחתמה הזאת
אני כן די בטוח שהוא יתן הגנה חזקה אבל בהתקפה אין לו ממש מה למכור
מקווה מאוד שאתבדה וכמובן שיביאו 4 איכותי עם קליעה (כל כך בא לי את כספי)
roy1000 כתב:מקובי כתב:אני אוהב את העובדה שהוא יודע להוריד כדור לרצפה בצורה טובה.
ידוע שיש לו אייקיו כדורסל ככה שיהיה מאוד מעניין לראות את העבודה של ניקו איתו.
אני אישית מאוד חושש מעניין הפציעות אבל זו החתמה לא רעה בכלל.
הבנאדם בן 30. הוא כבר לא יהפוך לשחקן שונה ממה שהוא כרגע. אני לא בטוח באיזה תפקיד בדיוק ישתמשו בו במכבי וכמה דקות הוא יקבל, אבל זו בהחלט אחת ההחתמות המוזרות של מכבי מאז עונת אפי.
לדעתי, מכבי עשו טעות ענקית שלא הביאו את ג'וש דאנקן. הוא הרבה יותר טוב מרנדל והרבה יותר מתאים למה שמכבי צריכה.
מקובי כתב:איפה רשמתי שהוא צריך לעשות שינוי במשחק שלו?
רשמתי שאני חושש מעניין הפציעות, אם הוא יהיה בריא אז זו החתמה בסדר גמור לדעתי כי כדורסל יש לו.
roy1000 כתב:מקובי כתב:איפה רשמתי שהוא צריך לעשות שינוי במשחק שלו?
רשמתי שאני חושש מעניין הפציעות, אם הוא יהיה בריא אז זו החתמה בסדר גמור לדעתי כי כדורסל יש לו.
OK, אז כנראה שלא הבנתי מה זה שניקו יעבוד איתו.
LIAV10 כתב:אפשר בבקשה פירוט על היסטוריית הפציעות שלו?
(אילו פציעות, באיזה שנים וכו׳)
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:אפשר בבקשה פירוט על היסטוריית הפציעות שלו?
(אילו פציעות, באיזה שנים וכו׳)
תופתע אבל היא הרבה פחות רצינית ממה שכותבים פה . לא היו לו אף פציעות רציניות שמשאירות סימנים כמו לפרקיס או ג'יימס ...
יש לו מחלה שניקראת קרוהן אבל בדרגה לא חמורה בכלל ולא דורשת טיפול מיוחד חוץ מתזונה נכונה .
רנדל יהיה בדיוק כמו טיוס , פועל שחור שעושה הגנה טובה ואוסף גם נקודות מידי פעם...אני לא אתפלא אם הוא יסיים את העונה עם 7-8 נק'. 4-5 ריב' ו 1-2 חס'...
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־25 אורחים