המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אתם באמת רוצים להביא שחקן שעושה 9 נק׳ בממוצע בליגה של מדינה ש90% לא יצליחו למקם אותה במפת העולם?
rc4991 כתב:אני לא מכיר את כל השחקנים בנבא אבל אין שם מישהו טטב עבורנו?
מה עם שלדון וויליאמס שהיה מועמד בתחילת הקיץ?
LIAV10 כתב:אתם באמת רוצים להביא שחקן שעושה 9 נק׳ בממוצע בליגה של מדינה ש90% לא יצליחו למקם אותה במפת העולם?
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:אתם באמת רוצים להביא שחקן שעושה 9 נק׳ בממוצע בליגה של מדינה ש90% לא יצליחו למקם אותה במפת העולם?
ומה לגבי מה שהוא עשה במדינה ש99% ממדינות העולם מסתכלים עליה עכשיו ( ולא מהסיבות הנכונות... ) ?
קורה ששחקן לא מתחבר למדינה או למאמן ונותן עונה חלשה ( פארגו... ) אבל ברור שהוא יודע לשחק ויש לו נסיון...הוא שחקן מאוד ורסאטילי שעושה המון דברים במגרש כולל קליעה מבחוץ .
כרגע אני לא רואה מעומד יותר מתאים ממנו ( מקצועית וכלכלית... )
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:LIAV10 כתב:אתם באמת רוצים להביא שחקן שעושה 9 נק׳ בממוצע בליגה של מדינה ש90% לא יצליחו למקם אותה במפת העולם?
ומה לגבי מה שהוא עשה במדינה ש99% ממדינות העולם מסתכלים עליה עכשיו ( ולא מהסיבות הנכונות... ) ?
קורה ששחקן לא מתחבר למדינה או למאמן ונותן עונה חלשה ( פארגו... ) אבל ברור שהוא יודע לשחק ויש לו נסיון...הוא שחקן מאוד ורסאטילי שעושה המון דברים במגרש כולל קליעה מבחוץ .
מה הוא עשה? חור בהגנה?
עשה מספרים בליגה שהסנטרים שלה 2.03 והפאוור פורוורדים שלה 1.98, בשנייה שהוא נתקל בגבוהים גדולים הוא נוטרל והקליעה הבינונית שלו לא הצילה אותו.
שמואל1 כתב:מכבי תל אביב: בקבוצה מודאגים ממצבו של סמית'
הפורוורד, שעבר ניתוח בברכיו, עלול לא לשוב לפני נובמבר ובאלופת אירופה בוחנים חלופות: פאלמר הוזכר כמועמד
http://sports.walla.co.il/?w=/170/2770833
אני מקווה שהכתבה הזאת לא נכונה, כי אם כן אבוי לנו. מאיפה זה בא פתאום?
ואיך לעזעזאל פאקינג קווין פאלמר מועמד להחליף את סמית' שהוא אחד השחקנים הכי יקרים בקבוצה? הזוי.
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:yzafrir כתב:LIAV10 כתב:אתם באמת רוצים להביא שחקן שעושה 9 נק׳ בממוצע בליגה של מדינה ש90% לא יצליחו למקם אותה במפת העולם?
מה הוא עשה? חור בהגנה?
עשה מספרים בליגה שהסנטרים שלה 2.03 והפאוור פורוורדים שלה 1.98, בשנייה שהוא נתקל בגבוהים גדולים הוא נוטרל והקליעה הבינונית שלו לא הצילה אותו.
16 נק' 9 ריב'.... גם נגד מכבי הוא היה מצויין...
זה שהוא טעם קבוצת צמרת כמו פאו למרות שלא ממש קיבל הזדמנות גם נותן לו נקודות זכות . להתאמן תחת אוברדוביץ' זה תמיד משפר...בכלל ביוון הלך לו לא רע , מה שהביא אותו לפאו בסופו של דבר...
אגב , הסנטר 2.03 הזה הביא למכבי את היורוליג....
מבחינת הגנה הוא באמת לא השומר הכי טוב שיש אבל הוא טוב יותר מפואוורד אחר ששיחק פה הרבה זמן כמו אליהו . רנדל יפצה בהגנה בעמדה 4 כשנרצה הרכב הגנתי יותר...
לפחות הוא לא מפחד ממגע גם בהגנה וגם בהתקפה והולך חזק לריבאונד או בחדירה בהתקפה .
אני חושב שביחס לשוק ולמחיר ולמה שאנחנו צריכים הוא אופציה מעולה
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:מכבי תל אביב: בקבוצה מודאגים ממצבו של סמית'
הפורוורד, שעבר ניתוח בברכיו, עלול לא לשוב לפני נובמבר ובאלופת אירופה בוחנים חלופות: פאלמר הוזכר כמועמד
ואיך לעזעזאל פאקינג קווין פאלמר מועמד להחליף את סמית' שהוא אחד השחקנים הכי יקרים בקבוצה? הזוי.
מה זאת השטות הזאת? שיפסיקו שם עם השטויות
וגם אם יוותרו על סמית' פאלמר זה ממש אבל ממש לא האיש להחליף אותו
rc4991 כתב:יש כאן קטע שאני לא כל כך מבין והייתי שמח שנדבר על זה
ממש לא מובן לי הקטע הזה שאנשים מרכיבים עמדה לפי שני שחקנים שמתמחים בדברים שונים (לדוגמא: רנגל יתן לנו הגנה וריבאונד ושחקן X יתן התקפה וקליעה משלוש)
באמת שלא מובן לי למה אנשים מרכיבים עמדה משני שחקנים שמוצלחים רק במשהו אחד ואז חושבים שיש לנו עמדה טובה
הרי זה לא שהם מתמזגים לשחקן אחד - בכל פעם רק אחד מהם ישחק ויתרום באספקט הספציפי שלו (ויפגע בנו בחסרונות שלו)
כשאתה תשחק עם רנדל תקבל רק הגנה (והתקפה בינונית) וכתשחק עם קלאתיס לדוגמא תקבל קליעה מבחוץ (והגנה איומה)
במקום לחזור אחרי המנטרה הזאת כל פעם מחדש צריך מראש להביא שחקנים כמה שיותר שלמים - כאלה שטובים בכמה אספקטים ולא טובים באחד וגרועים בשני
נ.ב. אל תגידו שהם יקרים כי זה שהם שחקנים שלמים לא אומר שהם תותחים אלא שהם יודעים לעשות כמה דברים ברמה סבירה
ממש לא מובן לי הקטע הזה שאנשים מרכיבים עמדה לפי שני שחקנים שמתמחים בדברים שונים (לדוגמא: רנגל יתן לנו הגנה וריבאונד ושחקן X יתן התקפה וקליעה משלוש)
באמת שלא מובן לי למה אנשים מרכיבים עמדה משני שחקנים שמוצלחים רק במשהו אחד ואז חושבים שיש לנו עמדה טובה
הרי זה לא שהם מתמזגים לשחקן אחד - בכל פעם רק אחד מהם ישחק ויתרום באספקט הספציפי שלו (ויפגע בנו בחסרונות שלו)
כשאתה תשחק עם רנדל תקבל רק הגנה (והתקפה בינונית) וכתשחק עם קלאתיס לדוגמא תקבל קליעה מבחוץ (והגנה איומה)
במקום לחזור אחרי המנטרה הזאת כל פעם מחדש צריך מראש להביא שחקנים כמה שיותר שלמים - כאלה שטובים בכמה אספקטים ולא טובים באחד וגרועים בשני
נ.ב. אל תגידו שהם יקרים כי זה שהם שחקנים שלמים לא אומר שהם תותחים אלא שהם יודעים לעשות כמה דברים ברמה סבירה
er79 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:מכבי תל אביב: בקבוצה מודאגים ממצבו של סמית'
מה זאת השטות הזאת? שיפסיקו שם עם השטויות
וגם אם יוותרו על סמית' פאלמר זה ממש אבל ממש לא האיש להחליף אותו
זאת הסיבה שמכבי הייתה צריכה את דונטה, וחבל שלא החתימו אותו. סמית עם ברכי החרסינה שלו זה וואחד סיכון. אבל אני מקווה שוורד כהן וחבריה כהרגלם, טועים. גם לגבי פאלמר.
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:יש כאן קטע שאני לא כל כך מבין והייתי שמח שנדבר על זה
עובד יפה מאוד. תראה כמה טוב זה הלך עם סופו-טיוס לדוגמה.
יש לך שחקן אחד דומיננטי עם יכולות מסויימות, והמחליף משלים אותו.
אי אפשר לקבל עמדה שתקבל ממנה 40 דקות של קליעה באיכות גבוהה. אנחנו לא ריאל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים