המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:זה הקרדיט הכי גדול שקיבלנו כבר הרבה זמן. בטח יותר ממה שקיבלנו בעמוד ענן ובעופרת יצוקה.
לגבי הנפגעים- שום דבר לא שווה את זה. אםרוצים להמשיך את המערכה אז צריך לעשות גם דברים כאלה.
MTA2311 כתב:אף אחד חשוב לא מגנה, וגינוי זה לא לחץ להפסקת אש.
לא סותר את עצמי בשום צורה. יכולת הבנת הנקרא שלך פשוט ברמה נמוה מאוד. שום דבר בעולם הזה לא שווה חיי חיילים. זה ברור לכולם. בעולם אידיאלי ולם היו חוזרים הביתה בשלום.יחד עם זאת, תפקידם של החיילים הוא להגן עלינו, ובמהלך העבודה הזאת חיילים נהרגים. זה תפקידם בסופו של דבר.
אם היינו דוחים את הפסקות האש, הלחץ עלינו היה עצום. כזה שלא היינו יכולים לעמוד בו, והיינו נאלצים לסיים את המבצע. אז היית קורא לזה מחדל.
שמואל1 כתב:נחטף חייל![]()
![]()
![]()
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:נחטף חייל![]()
![]()
![]()
איך אתה תמיד שוכח להוריד את המילה החשובה ביותר?
חשש שנחטף חייל
עד שנדע עוד פרטים, זה חשש
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:נחטף חייל![]()
![]()
![]()
חשש שנחטף חייל
כרמל, כשדובר צה"ל מוסר שיש חשש לחטיפת חייל והודעה נמסרה למשפחתו, אין מקום לספק.
גם על הנערים אמרו במשך שבוע "חשש" למרות שלכולם היה ברור שהייתה חטיפה.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:נחטף חייל![]()
![]()
![]()
חשש שנחטף חייל
סבבה
אני בוחרת להתייחס לזה כחשש
אני אגיד יותר מזה, שזה משהו נוראי להגיד, אבל אם באמת נחטף חייל אז אני מקווה שהוא מת
כי יכולים להגיד כמה שרוצים שלא משלמים יותר מחיר מופרז על חיילים אבל ברגע שישחררו סירטון או תמונה של חייל חי בשבי החמאס אין מצב שיגידו ''אין מצב שמשחררים בשבילו מישהו!!''
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:נחטף חייל![]()
![]()
![]()
חשש שנחטף חייל
סבבה
אני אגיד יותר מזה, שזה משהו נוראי להגיד, אבל אם באמת נחטף חייל אז אני מקווה שהוא מת
כי יכולים להגיד כמה שרוצים שלא משלמים יותר מחיר מופרז על חיילים אבל ברגע שישחררו סירטון או תמונה של חייל חי בשבי החמאס אין מצב שיגידו ''אין מצב שמשחררים בשבילו מישהו!!''
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:נחטף חייל![]()
![]()
![]()
חשש שנחטף חייל
סבבה
כרמל, זה סופי.
גם חמאס הודיע שהם עכשיו חטפו חייל.
ההתקפה של צה"ל עכשיו לא מתירה מקום לספק.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:אף אחד חשוב לא מגנה, וגינוי זה לא לחץ להפסקת אש.
לא סותר את עצמי בשום צורה. יכולת הבנת הנקרא שלך פשוט ברמה נמוה מאוד. שום דבר בעולם הזה לא שווה חיי חיילים. זה ברור לכולם. בעולם אידיאלי ולם היו חוזרים הביתה בשלום.יחד עם זאת, תפקידם של החיילים הוא להגן עלינו, ובמהלך העבודה הזאת חיילים נהרגים. זה תפקידם בסופו של דבר.
אם היינו דוחים את הפסקות האש, הלחץ עלינו היה עצום. כזה שלא היינו יכולים לעמוד בו, והיינו נאלצים לסיים את המבצע. אז היית קורא לזה מחדל.
אז בעצם אתה אומר שצריך להסכים להפסקות אש שאנחנו יודעים מראש שיופרו, ובכך להקריב את חיי החיילים, והכל שביל ש"אף אחד חשוב" לא יגנה אותנו?
אתה גיבור גדול. בוא תהיה אתה בתוך עזה או תהיה הורה לחייל בעזה ואז תגיד לי את זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים