המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:איזה עוד ישראלי מכבי יכולה להביא לא משנה באיזה עמדה ?
אולי עכשיו דאוסן כן יכול להיות רלוונטי...
לפי מה שנכתב מכבי מחפשת 2-3 , כשהיא צריכה בכלל 4-5... שיפגשו באמצע 3-4 שגם קולע מבחוץ....
felix_r כתב:yzafrir כתב:איזה עוד ישראלי מכבי יכולה להביא לא משנה באיזה עמדה ?
לפי מה שנכתב מכבי מחפשת 2-3 , כשהיא צריכה בכלל 4-5... שיפגשו באמצע 3-4 שגם קולע מבחוץ....
דאוסן לא מקבל דקות אפילו בנבחרת, נראה לך שהוא יכול לתת דקות במכבי?
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:איזה עוד ישראלי מכבי יכולה להביא לא משנה באיזה עמדה ?
בתור השחקן ה-11-12 בליגה הוא בהחלט יכול לתרום...בניבחרת אין לי ספק שהוא יוכל לתרום בעתיד אבל אלו שנותנים את הטון כרגע הם לא משחקים בארץ או לא במכבי כך שאין עוד הרבה אופציות מבחינת מכבי...
felix_r כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:איזה עוד ישראלי מכבי יכולה להביא לא משנה באיזה עמדה ?
בתור השחקן ה-11-12 בליגה הוא בהחלט יכול לתרום...בניבחרת אין לי ספק שהוא יוכל לתרום בעתיד אבל אלו שנותנים את הטון כרגע הם לא משחקים בארץ או לא במכבי כך שאין עוד הרבה אופציות מבחינת מכבי...
אבל אנחנו לא מחפשים שחקן 12. אנחנו קצרים בישראלים, ואם מישהו נפצע, אנחנו בבעיה חמורה.
לא צריך ללכת רחוק. מספיק להזכר בגמר הישראלי.
אוחיון היה פצוע, ולכן לאנדסברג שיחק הרבה מאוד דקות.
בגלל השמירה של לאנדסברג דונטה סמית' הפך להיות "הזר הכי טוב בליגה בכל הזמנים"
Roni1 כתב:זה רציני הקטע עם ג׳ייק כהן? שחקן חלש מאוד.
rc4991 כתב:הלוואי שהיירסטון יבוא, זה יהפוך את מכבי לקבוצה קטלנית ומפלצת הגנתית
rc4991 כתב:תפסיקו כבר עם ההיסחפות הזאת של הקלעים - היירסטון קלע סביר ואנחנו קבוצה מאוזנת בקליעה
נראה לי שאנחנו הקבוצה הכי אובססיבית לדבר הזה
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:תפסיקו כבר עם ההיסחפות הזאת של הקלעים - היירסטון קלע סביר ואנחנו קבוצה מאוזנת בקליעה
מיילסטון קלע בינוני מינוס.
העונה ביורוליג- 25% משלוש, כאשר הוא לא קולע יותר משלשה אחת באף משחק. זה ממש לא שחקן שאתה יכול לסמוך עליו שיקלע את השלשה.
מכבי מאוזנת בקליעה- כולם קלעים בינוניים. כרגע לדעתי מכבי אחת הקבוצות החלשות בתחום ביורוליג.
הכדורסל המודרני הוכיח בשנים אחרונות את החשיבות הרבה של קלעים איכותיים. הסגנון של היום מחייב לפחות קלעי יציב אחד וכיום למכבי אין אפילו את זה.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:תפסיקו כבר עם ההיסחפות הזאת של הקלעים - היירסטון קלע סביר ואנחנו קבוצה מאוזנת בקליעה
מיילסטון קלע בינוני מינוס.
העונה ביורוליג- 25% משלוש, כאשר הוא לא קולע יותר משלשה אחת באף משחק. זה ממש לא שחקן שאתה יכול לסמוך עליו שיקלע את השלשה.
מכבי מאוזנת בקליעה- כולם קלעים בינוניים. כרגע לדעתי מכבי אחת הקבוצות החלשות בתחום ביורוליג.
הכדורסל המודרני הוכיח בשנים אחרונות את החשיבות הרבה של קלעים איכותיים. הסגנון של היום מחייב לפחות קלעי יציב אחד וכיום למכבי אין אפילו את זה.
למכבי היה בשנה האחרונה פנומן שקוראים לו בלו, שהצטיין לא רק בקליעה, אלא גם בהרתעה (ההגנות ידעו שאסור להשאיר אותו, והשקיעו מאמץ
בשביל זה). את זה לא יהיה למכבי בכל מקרה.
מה נשאר? פניני קלעי טוב, אבל תלוי מאוד בכושר הכללי שלו. סמית' קלעי יציב לכל הדעות. פרט אליהם אתה צודק, והקלעים לא מספיק יציבים.
אני לא חושב שהשחקן שיגיע, ישנה את הנתון הזה באופן משמעותי, מי שזה לא יהיה (ולא ריי אלן לא בדרך אלינו).
לכן, השחקן שמחתימים צריך להיות הכי טוב והכי מתאים, גם אם הוא לאו דווקא הקלעי הכי טוב שיש.
rc4991 כתב:אז אני חושב שנסחפתם לגמרי כי חוץ מבלו לא הביאו מחליף שקולע פחות טוב
אני לא ליד המחשב אבל כן זכור לי שהיירסטון קלע סביר מאוד והעונה הזאת יוצאת דופן
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים