המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:תפסיקו כבר עם ההיסחפות הזאת של הקלעים - היירסטון קלע סביר ואנחנו קבוצה מאוזנת בקליעה
נראה לי שאנחנו הקבוצה הכי אובססיבית לדבר הזה
מיילסטון קלע בינוני מינוס.
העונה ביורוליג- 25% משלוש, כאשר הוא לא קולע יותר משלשה אחת באף משחק. זה ממש לא שחקן שאתה יכול לסמוך עליו שיקלע את השלשה.
מכבי מאוזנת בקליעה- כולם קלעים בינוניים. כרגע לדעתי מכבי אחת הקבוצות החלשות בתחום ביורוליג.
הכדורסל המודרני הוכיח בשנים אחרונות את החשיבות הרבה של קלעים איכותיים. הסגנון של היום מחייב לפחות קלעי יציב אחד וכיום למכבי אין אפילו את זה.
למכבי היה בשנה האחרונה פנומן שקוראים לו בלו, שהצטיין לא רק בקליעה, אלא גם בהרתעה (ההגנות ידעו שאסור להשאיר אותו, והשקיעו מאמץ
בשביל זה). את זה לא יהיה למכבי בכל מקרה.
מה נשאר? פניני קלעי טוב, אבל תלוי מאוד בכושר הכללי שלו. סמית' קלעי יציב לכל הדעות. פרט אליהם אתה צודק, והקלעים לא מספיק יציבים.
אני לא חושב שהשחקן שיגיע, ישנה את הנתון הזה באופן משמעותי, מי שזה לא יהיה (ולא ריי אלן לא בדרך אלינו).
לכן, השחקן שמחתימים צריך להיות הכי טוב והכי מתאים, גם אם הוא לאו דווקא הקלעי הכי טוב שיש.
ממש לא הייתי מתאר את סמית' כקלע יציב לכל הדעות.
יש לו ימים מצויינים, ויש לו גם הרבה ימים זוועתיים שבהם הוא נעלם. יכול להיות שזאת הפציעה, הברך, לא יודע. אבל הוא לא קלעי יציב כל עוד הוא לא הוכיח אחרת.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:תפסיקו כבר עם ההיסחפות הזאת של הקלעים - היירסטון קלע סביר ואנחנו קבוצה מאוזנת בקליעה
נראה לי שאנחנו הקבוצה הכי אובססיבית לדבר הזה
מיילסטון קלע בינוני מינוס.
העונה ביורוליג- 25% משלוש, כאשר הוא לא קולע יותר משלשה אחת באף משחק. זה ממש לא שחקן שאתה יכול לסמוך עליו שיקלע את השלשה.
מכבי מאוזנת בקליעה- כולם קלעים בינוניים. כרגע לדעתי מכבי אחת הקבוצות החלשות בתחום ביורוליג.
הכדורסל המודרני הוכיח בשנים אחרונות את החשיבות הרבה של קלעים איכותיים. הסגנון של היום מחייב לפחות קלעי יציב אחד וכיום למכבי אין אפילו את זה.
למכבי היה בשנה האחרונה פנומן שקוראים לו בלו, שהצטיין לא רק בקליעה, אלא גם בהרתעה (ההגנות ידעו שאסור להשאיר אותו, והשקיעו מאמץ
בשביל זה). את זה לא יהיה למכבי בכל מקרה.
מה נשאר? פניני קלעי טוב, אבל תלוי מאוד בכושר הכללי שלו. סמית' קלעי יציב לכל הדעות. פרט אליהם אתה צודק, והקלעים לא מספיק יציבים.
אני לא חושב שהשחקן שיגיע, ישנה את הנתון הזה באופן משמעותי, מי שזה לא יהיה (ולא ריי אלן לא בדרך אלינו).
לכן, השחקן שמחתימים צריך להיות הכי טוב והכי מתאים, גם אם הוא לאו דווקא הקלעי הכי טוב שיש.
ממש לא הייתי מתאר את סמית' כקלע יציב לכל הדעות.
יש לו ימים מצויינים, ויש לו גם הרבה ימים זוועתיים שבהם הוא נעלם. יכול להיות שזאת הפציעה, הברך, לא יודע. אבל הוא לא קלעי יציב כל עוד הוא לא הוכיח אחרת.
הוא נעלם כשחקן, אבל כקלעי הוא תמיד מסוכן, ותמיד יש לידו שחקן.
אתה לא יכול לצפות ליותר מאשר שחקן שיכול לשים סל בזריקה פנוייה. שחקן שהקליעה זה הצד החזק שלו, לא תקבל, אלא אם כן תתפשר על שחקן חד גוני שלא יודע לעשות הרבה מעבר לזה.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:
הוא נעלם כשחקן, אבל כקלעי הוא תמיד מסוכן, ותמיד יש לידו שחקן.
אתה לא יכול לצפות ליותר מאשר שחקן שיכול לשים סל בזריקה פנוייה. שחקן שהקליעה זה הצד החזק שלו, לא תקבל, אלא אם כן תתפשר על שחקן חד גוני שלא יודע לעשות הרבה מעבר לזה.
ועדיין סמית' הוא שחקן שאתה לא יכול לסמוך עליו, גם כשהוא פנוי, כל עוד הוא ממשיך עם ההעלמויות המוזרות שלו.
אני חושב שבמצב הנוכחי עדיף להתפשר על שחקן חד גוני. אין ברירה, אחרת מכבי תסבול קשות כל העונה.
Holiday_Armadillo כתב:אני אוהבת אותו ולא מהיום
מה שכן, יש לו חסרונות ש..קשה לי לקבל אבל קשה גם לוותר על כישרון כזה
מה שלאחרים קורץ עם לאנגפורד לי קורץ איתו
אם הוא יגיע (והוא רק שם בבורסת השמות אז אני בספק אם יחתום באמת) אז צריך להתניע מהר את שינוי החוק בשביל לאפשר שני כדורים כי הוא ופארגו...כן
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אוהבת אותו ולא מהיום
מה שכן, יש לו חסרונות ש..קשה לי לקבל אבל קשה גם לוותר על כישרון כזה
מה שלאחרים קורץ עם לאנגפורד לי קורץ איתו
אם הוא יגיע (והוא רק שם בבורסת השמות אז אני בספק אם יחתום באמת) אז צריך להתניע מהר את שינוי החוק בשביל לאפשר שני כדורים כי הוא ופארגו...כן
לא יודע למה, קראתי בראש את המשפט האחרון בקול של זקנה.
לתשומת ליבך.
LIAV10 כתב:חחחחחחח גרמת לי לצחוק.
הייתי מחזיר לך ומציין את מה שכולנו ראינו בת׳רד קבוצת החלומות של המונדיאל, אבל יש לי קלאס.
1-1 כרגע.
rc4991 כתב:שיחתימו כבר את היירסטון
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:שיחתימו כבר את היירסטון
הדבר האחרון שצריך, סווינגמאן שמשחק בלואו פוסט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־6 אורחים