המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:David Pick @IAmDPick 15 דק׳
According to source, Maccabi have killed deal with Nate Linhart.
גלדסטון עוד פעם אכל אותה![]()
![]()
![]()
rc4991 כתב:אולי יש מקום לאופטימיות?
קינסי חותם בניז'ני
yzafrir כתב:גודס חיפש שחקן שישי קלאסי שיכול לשנות מומנטום מהספסל ונראה לי שהוא עונה בדיוק להגדרה הזאת . יש לו אחוזים לא רעים בכלל משלוש לאורך הקריירה וזה שהוא לא קלע יותר מ-10-11 נק' למשחק לא מדאיג אותי כי כנראה אין לו אופי של סקורר וגם לא חיפשו סקורר כנראה .
שחקנים אחרים שהזכרנו פה היו מתקשים לקבל את זה שהם עולים מהספסל ו הוא כנראה טיפוס נוח שיעלה ויתן את הנשמה. בכל מקרה בסכומים שמכבי שמה עליו הנזק לא יהיה משמעותי והאמת שגם מקצועית יצליחו להסתדר גם עם הוא יהיה כישלון ( עם אינגלס החלש הסתדרנו..)...
שמואל1 כתב:מה הולך פה?
למרות הסיכום, מכבי תל אביב ירדה מנייט לינהארט
הפורוורד מחזיק בחוזה חתום בארטלנד דראגונס הגרמנית ולמרות שכבר הסדיר את תנאיו הכספיים עם הצהובים, לא יגיע לנוקיה. מכבי תפנה לאופציות אחרות
http://one.co.il/Article/237432.html
yzafrir כתב:rc4991 כתב:אולי יש מקום לאופטימיות?
קינסי חותם בניז'ני
אל תצפה לשחקן כוכב , שחקנים בסגנון של לינהארט זה בדיוק מה שגיא מחפש , סוג של פועל שחור שיעלה מהספסל וישנה מומנטום .
ואסליאידיס חתום איפשהו ? ברור שהוא יקר מלינהרט בהרבה אבל לדעתי יכול לתרום המון למכבי...
roy1000 כתב:yzafrir כתב:גודס חיפש שחקן שישי קלאסי שיכול לשנות מומנטום מהספסל ונראה לי שהוא עונה בדיוק להגדרה הזאת . יש לו אחוזים לא רעים בכלל משלוש לאורך הקריירה וזה שהוא לא קלע יותר מ-10-11 נק' למשחק לא מדאיג אותי כי כנראה אין לו אופי של סקורר וגם לא חיפשו סקורר כנראה .
שחקנים אחרים שהזכרנו פה היו מתקשים לקבל את זה שהם עולים מהספסל ו הוא כנראה טיפוס נוח שיעלה ויתן את הנשמה. בכל מקרה בסכומים שמכבי שמה עליו הנזק לא יהיה משמעותי והאמת שגם מקצועית יצליחו להסתדר גם עם הוא יהיה כישלון ( עם אינגלס החלש הסתדרנו..)...
בחיים שלי לא ראיתי בנאדם יותר אופטימי ממך. מה זה משנה הסכומים? זה יוצא מהכיס שלך או מהכיס של מישהו אחר פה? למכבי יש הרבה מאוד כסף והם לא צריכים להביא שחקנים שגם השכנה מהחניון לא הייתה מביאה.
החתמה מאוד מאוד מוזרה של מכבי. לוקחים את העניין של עונה פיננסית לקיצוניות.
שמואל1 כתב:גלדסטון המגוחך מתחיל עכשיו להתקפל מהדיווח- טוען שהקבוצה הגרמנית מערימה קשיים.
jol9 כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:גודס חיפש שחקן שישי קלאסי שיכול לשנות מומנטום מהספסל ונראה לי שהוא עונה בדיוק להגדרה הזאת . יש לו אחוזים לא רעים בכלל משלוש לאורך הקריירה וזה שהוא לא קלע יותר מ-10-11 נק' למשחק לא מדאיג אותי כי כנראה אין לו אופי של סקורר וגם לא חיפשו סקורר כנראה .
בחיים שלי לא ראיתי בנאדם יותר אופטימי ממך. מה זה משנה הסכומים? זה יוצא מהכיס שלך או מהכיס של מישהו אחר פה? למכבי יש הרבה מאוד כסף והם לא צריכים להביא שחקנים שגם השכנה מהחניון לא הייתה מביאה.
החתמה מאוד מאוד מוזרה של מכבי. לוקחים את העניין של עונה פיננסית לקיצוניות.
כן.. אני גם לפעמים מתקשה להבין את האופטימיות.
היה כאן נסיון להביא שחקן זול מאוד שיכול להפתיע, אבל כנראה שמשהו ברגע האחרון שיבש את העיסקה (אם העסקה אכן שובשה).
זה שגודס מחפש שחקן שלא יהיה איכפת לו לעלות מהספסל, לא אומר שצריך ללכת לשחקן כזה. כמעט כל שחקן שמכבי תביא, יישמח לעלות מהספסל, כי הוא משחק במכבי, וזה
עדיין דבר מאוד משמעותי בכדורסל האירופאי.
בסה"כ יש 5 שחקני חמישייה, וברור שרוב השחקנים שמגיעים עולים מהספסל, וכולם מבינים את זה.
שמואל1 כתב:מה הולך פה?
הפורוורד מחזיק בחוזה חתום בארטלנד דראגונס הגרמנית ולמרות שכבר הסדיר את תנאיו הכספיים עם הצהובים, לא יגיע לנוקיה. מכבי תפנה לאופציות אחרות
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:גלדסטון המגוחך מתחיל עכשיו להתקפל מהדיווח- טוען שהקבוצה הגרמנית מערימה קשיים.
הוא באמת לא פגע כל הקיץ, אבל לא נראה לך שהטיעון הזה הגיוני?
זה גם מה שפיק דיווח.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מה הולך פה?
מזכיר לי את סיפור מרקוביץ' מעונת אפי
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:גלדסטון המגוחך מתחיל עכשיו להתקפל מהדיווח- טוען שהקבוצה הגרמנית מערימה קשיים.
זה גם מה שפיק דיווח.
אני בכלל לא בטוח שזאת הסיבה האמיתית שעסקת ליינארט נפלה.
בכל זאת, מדובר בקבוצה חלשה בגרמניה ואם מכבי לא מסוגלת להתמודד איתה על שחקן עלום שם, אנחנו ממש בבעיה.
לדעתי , אכזבת האוהדים מההחתמה, מהווה חלק מרכזי בנפילת העסקה (כמו מקרה מרקוביץ').
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:גלדסטון המגוחך מתחיל עכשיו להתקפל מהדיווח- טוען שהקבוצה הגרמנית מערימה קשיים.
זה גם מה שפיק דיווח.
בכל זאת, מדובר בקבוצה חלשה בגרמניה ואם מכבי לא מסוגלת להתמודד איתה על שחקן עלום שם, אנחנו ממש בבעיה.
לדעתי , אכזבת האוהדים מההחתמה, מהווה חלק מרכזי בנפילת העסקה (כמו מקרה מרקוביץ').
אבל היה ככה גם עם רייס ולוגאן.
LIAV10 כתב:אני מתכוון מבחינת תגובת הקהל.
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:גלדסטון המגוחך מתחיל עכשיו להתקפל מהדיווח- טוען שהקבוצה הגרמנית מערימה קשיים.
זה גם מה שפיק דיווח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מקאדו 3 ו־31 אורחים