המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מה? חחחחחח
מניאק, האמנתי לרגע.
צ'שר כתב:האמת שכמוכם גם אני מופתע ובלשון המעטה לא אוהב את ההחתמה הזו..
אבל לא יודע. משהו בגודס, והראיון שלו עם פיני גרשון שכנע אותי בכך סופית, גורם לי להיות רגוע.
יש לי תחושה טובה לגבי העונה הזו.
yzafrir כתב:התפקיד שמיועד לנייט הוא דומה לזה שהיה לאינגלס שגם בלעדיו כמעט , הצלחנו לקחת את הגביע . לכן אני לא כל כך חושש מההחתמה הזאת .
אם הוא יהיה טוב , הרווחנו בגדול ואם לא אז הנזק המקצועי ו הכלכלי יהיה קטן בכל מקרה....
yzafrir כתב:התפקיד שמיועד לנייט הוא דומה לזה שהיה לאינגלס שגם בלעדיו כמעט , הצלחנו לקחת את הגביע . לכן אני לא כל כך חושש מההחתמה הזאת .
אם הוא יהיה טוב , הרווחנו בגדול ואם לא אז הנזק המקצועי ו הכלכלי יהיה קטן בכל מקרה....
jol9 כתב:yzafrir כתב:התפקיד שמיועד לנייט הוא דומה לזה שהיה לאינגלס שגם בלעדיו כמעט , הצלחנו לקחת את הגביע . לכן אני לא כל כך חושש מההחתמה הזאת .
יש בזה משהו. בכל אופן, גם אם מדובר במחליף לשחקן זניח, אפשר היה לנסות לעשות החתמה יותר מעניינת. בכל זאת, אין את בלו, ולכן התפקיד של השחקן
הזה אמור להיות יותר משמעותי משל אינגלס בשנה שעברה.
עוד דבר - אני חושב שההגדרות - "החתמה בזיונית" או "ההחתמה הכי גרועה ב-20 השנים האחרונות" הן מוקדמות מדי. אפשר להגיד החתמה תמוהה, אבל עוד לא ראינו
את השחקן והוא עוד יכול להפתיע.
MTA2311 כתב:לא בזיונית, ובטח לא הכי גרועה ב20 שנה האחרונות, אבל החתמה תמוהה מאוד.
roy1000 כתב:yzafrir כתב:התפקיד שמיועד לנייט הוא דומה לזה שהיה לאינגלס שגם בלעדיו כמעט , הצלחנו לקחת את הגביע . לכן אני לא כל כך חושש מההחתמה הזאת .
אופטימיות קוסמית. שאלה רצינית - אתה ככה בכל דבר בחיים או רק בענייני מכבי? אתה מאלה שהולכים ברחוב, נופלים ושוברים יד ואומרים "אחלה, זה עכשיו יחלים יותר חזק"?, אם מפטרים אותך מהעבודה אתה מאלה שאומרים "מצויין, אני אמצא עבודה חדשה שתשלם לי יותר"?
הלוואי והייתה לי גישה כזאתי לחיים, אבל איך שלא הופכים את זה, ההחתמה הזו מזכירה את ג'ייסון וויליאמס במקרה הטוב. מכבי, אחרי זכייה באליפות אירופה, מחתימה שחקנים באותם סכומים של העכברושים או חולון. זה מגוחך.
dod כתב:MTA2311 כתב:לא בזיונית, ובטח לא הכי גרועה ב20 שנה האחרונות, אבל החתמה תמוהה מאוד.
מתי הגיע שחקן עם ממוצעים כל כך גרועים לאורך הקריירה? אני לא מדבר על יוצאי מכללות שהם הימור בהגדרה (ביינום/פוט) אלא על שחקן שמסתובב באירופה כמה וכמה שנים וזה מה שהגיע אליו.
קובי כתב:תמוהה לגמרי ומהרבה סיבות: מדובר בשחקן בן 28 אוטוטו, שלא הצליח לנסוק בשום שלב בקריירה שלו. רמת הדישדוש על פני הסטטיסטיקות היבשות נראית חדה להפליא. לא במכללות, לא בדי ליג ולא בקבוצה אלמונית מהליגה האיטלקית.
ואתם יודעים מה - אם כבר עושים החתמה הזוייה שכזו, למה לא לנסות לשבץ אותה בישראלי (גם אם לא בכיר) ובכך לחזק את הקבוצה בפן הרוסי לפחות ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים