ת׳רד המלפפונים V4- לינהארט סוגר את הסגל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V4- מאליק היירסטון במו"מ עם מכבי

הודעהעל ידי קובי » 06 אוגוסט 2014, 23:36

ניצלנו ?
"נייט לינהארט שהיה קרוב לסיכום במכבי ת"א, חתם בסופו של דבר אצל חניכיו של פאבלו לאסו במדריד. גובה החוזה של נייט מוערך בכ-850 אלף דולר לעונה, כאשר הוא הוחתם ל-3 עונות. לאסו: 'נייט הינו פוטנציאל אדיר שלא מומש עד כה. שחקן עם יד טובה ואינטלגנציית משחק פנטסטית. הוא עבר מתחת לרדאר של הרבה סקאוטים באירופה ולמזלינו החתמנו אותו, רגע לפני שהגיע לקבוצה בכירה אחרת'"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3080300,00.html
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 אוגוסט 2014, 23:39

מה? חחחחחח

מניאק, האמנתי לרגע.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מכביסט24 » 07 אוגוסט 2014, 00:43

LIAV10 כתב:מה? חחחחחח

מניאק, האמנתי לרגע.

גנבת לי את המילים..

הבחור הסופר אלמוני הזה כל כך בשוק שאלופת אירופה פנתה אליו, שהוא לדעתי ימכור גם את אמא שלו בשביל להגיע לכאן :laugh3
פשוט הזוי.. אין מילה אחרת שמתאימה לתאר את הסיטואציה הביזארית הזאת..

כדאי מאוד למכבי שההחתמה הזאת תתברר כאחת ההצלחות הגדולות בהיסטוריה של הכדורסל, לא רוצה לדמיין את הביקורת המוצדקת שתיפול עליה במידה ולא..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי צ'שר » 07 אוגוסט 2014, 01:06

האמת שכמוכם גם אני מופתע ובלשון המעטה לא אוהב את ההחתמה הזו..

אבל לא יודע. משהו בגודס, והראיון שלו עם פיני גרשון שכנע אותי בכך סופית, גורם לי להיות רגוע.
יש לי תחושה טובה לגבי העונה הזו.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 אוגוסט 2014, 01:25

צ'שר כתב:האמת שכמוכם גם אני מופתע ובלשון המעטה לא אוהב את ההחתמה הזו..

אבל לא יודע. משהו בגודס, והראיון שלו עם פיני גרשון שכנע אותי בכך סופית, גורם לי להיות רגוע.
יש לי תחושה טובה לגבי העונה הזו.

יש לי הרגשה שלינהארט לא ממש הופיע בפנקס של גודס, ואם כן אז אולי באופצייה ה- 100.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 07 אוגוסט 2014, 07:33

התפקיד שמיועד לנייט הוא דומה לזה שהיה לאינגלס שגם בלעדיו כמעט , הצלחנו לקחת את הגביע . לכן אני לא כל כך חושש מההחתמה הזאת .
אם הוא יהיה טוב , הרווחנו בגדול ואם לא אז הנזק המקצועי ו הכלכלי יהיה קטן בכל מקרה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 07 אוגוסט 2014, 08:27

גם אבי סגל כתב הבוקר שכל המחסומים הוסרו ולינהארט יהיה ההחתמה האחרונה של מכבי ויחתום בקרוב. תתחילו להתרגל.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 07 אוגוסט 2014, 08:46

yzafrir כתב:התפקיד שמיועד לנייט הוא דומה לזה שהיה לאינגלס שגם בלעדיו כמעט , הצלחנו לקחת את הגביע . לכן אני לא כל כך חושש מההחתמה הזאת .
אם הוא יהיה טוב , הרווחנו בגדול ואם לא אז הנזק המקצועי ו הכלכלי יהיה קטן בכל מקרה....

יש בזה משהו. בכל אופן, גם אם מדובר במחליף לשחקן זניח, אפשר היה לנסות לעשות החתמה יותר מעניינת. בכל זאת, אין את בלו, ולכן התפקיד של השחקן
הזה אמור להיות יותר משמעותי משל אינגלס בשנה שעברה.

עוד דבר - אני חושב שההגדרות - "החתמה בזיונית" או "ההחתמה הכי גרועה ב-20 השנים האחרונות" הן מוקדמות מדי. אפשר להגיד החתמה תמוהה, אבל עוד לא ראינו
את השחקן והוא עוד יכול להפתיע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 07 אוגוסט 2014, 09:14

תמוהה לגמרי ומהרבה סיבות: מדובר בשחקן בן 28 אוטוטו, שלא הצליח לנסוק בשום שלב בקריירה שלו. רמת הדישדוש על פני הסטטיסטיקות היבשות נראית חדה להפליא. לא במכללות, לא בדי ליג ולא בקבוצה אלמונית מהליגה האיטלקית.
ואתם יודעים מה - אם כבר עושים החתמה הזוייה שכזו, למה לא לנסות לשבץ אותה בישראלי (גם אם לא בכיר) ובכך לחזק את הקבוצה בפן הרוסי לפחות ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי roy1000 » 07 אוגוסט 2014, 09:16

yzafrir כתב:התפקיד שמיועד לנייט הוא דומה לזה שהיה לאינגלס שגם בלעדיו כמעט , הצלחנו לקחת את הגביע . לכן אני לא כל כך חושש מההחתמה הזאת .

אופטימיות קוסמית. שאלה רצינית - אתה ככה בכל דבר בחיים או רק בענייני מכבי? אתה מאלה שהולכים ברחוב, נופלים ושוברים יד ואומרים "אחלה, זה עכשיו יחלים יותר חזק"?, אם מפטרים אותך מהעבודה אתה מאלה שאומרים "מצויין, אני אמצא עבודה חדשה שתשלם לי יותר"?
הלוואי והייתה לי גישה כזאתי לחיים, אבל איך שלא הופכים את זה, ההחתמה הזו מזכירה את ג'ייסון וויליאמס במקרה הטוב. מכבי, אחרי זכייה באליפות אירופה, מחתימה שחקנים באותם סכומים של העכברושים או חולון. זה מגוחך.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 אוגוסט 2014, 09:38

jol9 כתב:

יש בזה משהו. בכל אופן, גם אם מדובר במחליף לשחקן זניח, אפשר היה לנסות לעשות החתמה יותר מעניינת. בכל זאת, אין את בלו, ולכן התפקיד של השחקן
הזה אמור להיות יותר משמעותי משל אינגלס בשנה שעברה.

עוד דבר - אני חושב שההגדרות - "החתמה בזיונית" או "ההחתמה הכי גרועה ב-20 השנים האחרונות" הן מוקדמות מדי. אפשר להגיד החתמה תמוהה, אבל עוד לא ראינו
את השחקן והוא עוד יכול להפתיע.

חשוב להגיד שאינגלז הוחתם פה לא כדי לחמם את הספסל כל העונה, אלא כשחקן מוביל שבא להראות את היכולת שלו אחרי שלא הצליח לעשות את זה בברצלונה. זה שבפועל הוא התברר כלא טוב מספיק, לא אומר שאנחנו צריכים עכשיו לחפש שחקן ספסל שלא תורם במקומו.

לא בזיונית, ובטח לא הכי גרועה ב20 שנה האחרונות, אבל החתמה תמוהה מאוד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי dod » 07 אוגוסט 2014, 09:54

MTA2311 כתב:לא בזיונית, ובטח לא הכי גרועה ב20 שנה האחרונות, אבל החתמה תמוהה מאוד.

מתי הגיע שחקן עם ממוצעים כל כך גרועים לאורך הקריירה? אני לא מדבר על יוצאי מכללות שהם הימור בהגדרה (ביינום/פוט) אלא על שחקן שמסתובב באירופה כמה וכמה שנים וזה מה שהגיע אליו.
dod

הודעהעל ידי Parker8 » 07 אוגוסט 2014, 09:57

roy1000 כתב:

אופטימיות קוסמית. שאלה רצינית - אתה ככה בכל דבר בחיים או רק בענייני מכבי? אתה מאלה שהולכים ברחוב, נופלים ושוברים יד ואומרים "אחלה, זה עכשיו יחלים יותר חזק"?, אם מפטרים אותך מהעבודה אתה מאלה שאומרים "מצויין, אני אמצא עבודה חדשה שתשלם לי יותר"?
הלוואי והייתה לי גישה כזאתי לחיים, אבל איך שלא הופכים את זה, ההחתמה הזו מזכירה את ג'ייסון וויליאמס במקרה הטוב. מכבי, אחרי זכייה באליפות אירופה, מחתימה שחקנים באותם סכומים של העכברושים או חולון. זה מגוחך.

זה לא שחור או לבן. גם אני אופטימי לגבי כל שחקן שמגיע וגם לגבי לינהארט אהיה אופטימי כשיחתום. מצד שני אין ספק שזו החתמה מוזרה ותמוהה ואפילו ב200 אלף דולר היה אפשר למצוא מישהו קצת יותר מרשים.
לדעתי גודס מנסה לחקות את השלישיה פארגו-פרקינס-אידסון. אפילו הסנטר אותו סנטר. סימן השאלה הוא בעיקר לגבי לינהארט.
לפחות, אם יהיה כישלון, יהיה הרבה יותר קל להחליפו.

אגב, אני לא חושב שוויליאמס היה כל כך גרוע. הוא היה טוב בהכנה ואיבד את הביטחון ביחד עם כל הקבוצה.
Parker8

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 אוגוסט 2014, 10:16

dod כתב:
MTA2311 כתב:לא בזיונית, ובטח לא הכי גרועה ב20 שנה האחרונות, אבל החתמה תמוהה מאוד.

מתי הגיע שחקן עם ממוצעים כל כך גרועים לאורך הקריירה? אני לא מדבר על יוצאי מכללות שהם הימור בהגדרה (ביינום/פוט) אלא על שחקן שמסתובב באירופה כמה וכמה שנים וזה מה שהגיע אליו.

קשה להגיד "הכי גרועה ב20 שנה האחרונות" לפני שהוא שיחק פה משחק אחד. הרי שמואל אמר דברים דומים על רייס שנה שעברה.
ההחתמה הזאת לא נראית טוב על הנייר וכנראה שהיא גם לא תהיה מוצלחת, אבל בואו נחכה קצת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 07 אוגוסט 2014, 10:36

קובי כתב:תמוהה לגמרי ומהרבה סיבות: מדובר בשחקן בן 28 אוטוטו, שלא הצליח לנסוק בשום שלב בקריירה שלו. רמת הדישדוש על פני הסטטיסטיקות היבשות נראית חדה להפליא. לא במכללות, לא בדי ליג ולא בקבוצה אלמונית מהליגה האיטלקית.
ואתם יודעים מה - אם כבר עושים החתמה הזוייה שכזו, למה לא לנסות לשבץ אותה בישראלי (גם אם לא בכיר) ובכך לחזק את הקבוצה בפן הרוסי לפחות ?

נכון, אני לא חושב שגם יבזורי או בן רייס נופלים ממנו, לבטח שלא באחוזים מחוץ לקשת. נותר רק לקוות שגודס ומחלקת הסקאוטינג יודעים משהו שאנחנו לא.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 07 אוגוסט 2014, 10:49

אור - מסכים לגמרי. לדעתי כולנו חושבים את אותו הדבר בהקשר לשחקן הזה.

פארקר - אין קשר לאידסון. איפה זה ואיפה זה. למכבי יש את סמית והוא השחקן הבכיר בעמדה 3. רק שלאור מצבו הגופני היה ראוי שהמחליף שלו גם יהיה שחקן משמעותי.

אני חושב שגודס לוקח פה סיכון שהוא מסכים לדבר הזה. בלי סמית ואם הבחור הזה ייכשל, נהיה תלויים לגמרי בפניני ולאנדסברג בעמדה 3.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 אוגוסט 2014, 11:06

אז בגלל שאינגלס לא ממש תרם אז אנחנו יכולים להתפשר על השחקן הזה במקום להתחזק?
מה גם ששאר המחליפים שהגיעו לא שוס גדול וחוץ מפארגו לא עשינו החתמה טובה באמת כך שאנחנו ממש זקוקים לשחקן טוב ומוכח כי בינתיים אני כבר לא בטוח שהסגל הזה טוב יותר מבשנה שעברה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 07 אוגוסט 2014, 11:08

החתמה סופר תמוהה, לא בגלל שהוא שחקן כזה גרוע אלא כי מדובר פה בשחקן בלי שום אפסייד, והבינוניות שראו ממנו עד היום, סביר להניח שלא תשתנה. זה באמת שחקן שאפילו אם היה חותם בגליל עליון לא הייתי אומר שהוא יהיה אחד הזרים הבולטים בליגה. אם הצוות המקצועי ראה משהו שאף אחד בעולם לא ראה אז מגיע להם שאפו עצום. אני ממש סקרן לדעת מה הביא אותם לזה, באמת.
התנין

הודעהעל ידי dod » 07 אוגוסט 2014, 11:31

לינהארט חתם
dod

הודעהעל ידי docariel » 07 אוגוסט 2014, 11:32

נגיד והוא חותם,זה אומר שעדיין צריך להגיע ישראלי (במקום פישר) ? או שכהן סגר לנו את הפינה הזו ?
סמל אישי של המשתמש
docariel

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים