הבעיה שלי היא כזאת
אני בטוחה ברוב הקבוצה שלי חוץ משלושה שחקנים - אחמד עאבד (11 מליון), ראיוס (14 מליון) וחן דילמוני (6 מליון)
רציתי את שיר צדק (8 מליון) ומוחמד כליבאת ממכבי חיפה (7 מליון) אבל זה משאיר לי 2 מליון ומן הסתם אין שחקנים במחיר הזה, או לפחות כאלה שמשחקים
אני יכולה למכור את ראיוס אבל אז נשאר לי 16 מליון ואין שחקנים ב-16 מליון, הכי יקר זה זהבי והוא עולה 15
יכלתי לקחת עוד שחקן טוב ממכבי אבל מותר רק שני שחקנים מכל קבוצה
אני יכולה למכור את ראיוס ושפונגין ולהביא את שיר צדק וזהבי אבל אני לא חושבת שתהיה לו עונה טובה כמו פעם קודמת או לפחות..טובה בכללי אבל אני כן יודעת שהוא יהיה באנקר בהרכב לעומת מוחמד כליבאת למשל שאני מאוד רוצה אבל לא יודעת אם יפתח בהרכב חיפה למרות שפתח בכל המשחקים גם היום
גם את דור פרץ (4 מליון) הייתי רוצה אבל לא יודעת אם ישחק, מניחה שאם לא נעלה לליגה האירופית הוא לא ישחק
קיצר, אני יכולה או את ההרכב שפירסמתי, או את ההרכב הזה
חיימוב (7 מליון)
שיר צדק (8 מליון), יאיא פטי (6 מליון), אופיר דוידזאדה (9 מליון)
מאור בוזגלו (14 מליון), מהראן ראדי (10 מליון), עמרי אלטמן (8 מליון), ערן זהבי (15 מליון)
שובל גוזלן (8 מליון), מוחמד כליבאת (7 מליון), אנתוני נוואקמה (8 מליון)
זה נראה ככה

אני נוטה יותר לכיוון ההרכב השני אבל הבעיה שלי פה זה שפטי משחק נגד שיר צדק וחיימוב ונוואקמה משחק נגד אלטמן כשבהרכב הראשון חוץ מפטי ושחקני ק''ש אין לי התנגשות ובנוסף יש לי גם את כליבאת שאני עדיין לא יודעת אם סטנוייביץ' בונה עליו להרכב כי הוא יכול להוציא אותו או את תורג'מן או את ראיוס (כי שלושתם שיחקו אתמול אבל בניון לא)