מוקדמות היורובאסקט: ישראל נגד מונטנגרו , רביעי 22:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מוקדמות היורובאסקט: ישראל נגד מונטנגרו , רביעי 22:00

הודעהעל ידי rc4991 » 21 אוגוסט 2014, 16:37

MTA2311 כתב:גם מלקולם תומאס שיחק בנבא. מה זה אומר? כבר הרבה מאוד זמן שרק חוזה בקבוצת נבא לא הופך אותך למשהו מיוחד.
שנה שעברה ניסית לשכנע אותי שאינגלז שחקן טוב כי הוא דפק תצוגות בנבחרת. זוכר איך זה נגמר?

שוב, יכול להיות שמקל יכול להיות שחקן יורוליג טוב מאוחיון, אבל הוא עוד לא הוכיח את זה.

*אתה כמובן ממשיך להגזים לגבי היכולת של אוחיון. עד הפציעה נתן עונה יפה מאוד.

זה בדיוק הקטע, אתה משחק על הדבר הזה עם אוחיון כאילו העובדה שהוא שחקן חמישיה ביורליג (מסיבות שאינן כשורות ליכולת שלו) הופכת אותו לשחקן יותר טוב ממקל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 אוגוסט 2014, 16:38

מה היו הממוצעים של אוחיון במוקדמות היורובאסקט 2012?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 אוגוסט 2014, 16:39

רוני, להיות שחקן חמישייה באלופת אירופה יותר מרשים ולהיות שחקן 12-13 באן בי איי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אוגוסט 2014, 16:54

rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:גם מלקולם תומאס שיחק בנבא. מה זה אומר? כבר הרבה מאוד זמן שרק חוזה בקבוצת נבא לא הופך אותך למשהו מיוחד.
שנה שעברה ניסית לשכנע אותי שאינגלז שחקן טוב כי הוא דפק תצוגות בנבחרת. זוכר איך זה נגמר?

שוב, יכול להיות שמקל יכול להיות שחקן יורוליג טוב מאוחיון, אבל הוא עוד לא הוכיח את זה.

זה בדיוק הקטע, אתה משחק על הדבר הזה עם אוחיון כאילו העובדה שהוא שחקן חמישיה ביורליג (מסיבות שאינן כשורות ליכולת שלו) הופכת אותו לשחקן יותר טוב ממקל

שתבין, אני לא אומר שאוחיון טוב ממקל, ואתה בטח זוכר שאני ממש לא מחובבי אוחיון, אבל מקל רחוק מלהיות שחקן מוכח ברמת יורוליג. מיוגב אתה יודע בדיוק מה תקבל ב17-20 דקות שלו על המגרש. זה אמנם לא הרבה, אבל כשהוא בכושר טוב (כמו לפני הפציעה העונה), זה לא רע בכלל. ממקל באמת שאין לי מושג מה אפשר לקבל ברמות האלה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 21 אוגוסט 2014, 18:30

מקל הוא הרכז הכי טוב שיש לנו נקודה. לא חושב שיש פה מקום לוויכוח בכלל. ועדיין עם זאת, אני מאוד מעריך את אוחיון והתרומה שהוא נותן למכבי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 21 אוגוסט 2014, 18:30

LIAV10 כתב:רוני, להיות שחקן חמישייה באלופת אירופה יותר מרשים ולהיות שחקן 12-13 באן בי איי.

אבל שוב פעם - זה לא שהוא היה איזה דווין סמית' או ריקי היקמן
בסך הכל שחקן בינוני ביחס לירוליג שזוכה למעמד טוב על עצם היותו ישראלי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 אוגוסט 2014, 18:34

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:

שתבין, אני לא אומר שאוחיון טוב ממקל
, ואתה בטח זוכר שאני ממש לא מחובבי אוחיון, אבל מקל רחוק מלהיות שחקן מוכח ברמת יורוליג. מיוגב אתה יודע בדיוק מה תקבל ב17-20 דקות שלו על המגרש. זה אמנם לא הרבה, אבל כשהוא בכושר טוב (כמו לפני הפציעה העונה), זה לא רע בכלל. ממקל באמת שאין לי מושג מה אפשר לקבל ברמות האלה.

זה מה שאמרת בוויכוח הקודם. בכל מקרה אני חושב שהתרומה של אוחיון לא מרשימה בכלל וגם לא צריך לעשות מהיורוליג איזה משהו אדיר שכל שחקן שמצליח מאוד בליגות מסויימות ושעוד לא שיחק בה (ביורוליג) לא בטוח שיצליח יותר משחקן של 6-7 נקודות ביורוליג
סתם שאלה, נותנים לך לבחור בין מקל לאוחיון, במי תבחר?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 21 אוגוסט 2014, 18:49

אני עד אתמול העדפתי את אוחיון על פני מקל (לא ראיתי את שאר המשחקים של הנבחרת), אבל מקל אתמול הראה שהוא מנהל משחק גדול באמת, מאוד נהניתי מהחדירה שלו פנימה והוצאת כדורים החוצה לזריקות טובות, אוחיון משחק הרבה יותר לרוחב, אחרי אתמול אני די השתכנעתי שמקל טוב יותר, אם הוא לא ימצא את המקום שלו העונה בNBA ויחזור לאירופה אני מאוד אשמח לראות אותו במכבי, יכול לתרום הרבה ויאפשר אפילו ליצור עמדת רכז שמורכבת רק מישראלים (אוחיון+מקל), מה שיעזור גם לחוק הרוסי..
Maccabikid

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אוגוסט 2014, 19:09

rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:

, ואתה בטח זוכר שאני ממש לא מחובבי אוחיון, אבל מקל רחוק מלהיות שחקן מוכח ברמת יורוליג. מיוגב אתה יודע בדיוק מה תקבל ב17-20 דקות שלו על המגרש. זה אמנם לא הרבה, אבל כשהוא בכושר טוב (כמו לפני הפציעה העונה), זה לא רע בכלל. ממקל באמת שאין לי מושג מה אפשר לקבל ברמות האלה.

זה מה שאמרת בוויכוח הקודם. בכל מקרה אני חושב שהתרומה של אוחיון לא מרשימה בכלל וגם לא צריך לעשות מהיורוליג איזה משהו אדיר שכל שחקן שמצליח מאוד בליגות מסויימות ושעוד לא שיחק בה (ביורוליג) לא בטוח שיצליח יותר משחקן של 6-7 נקודות ביורוליג

לא זכור לי. ציטוט.
יורוליג זה המדד היחיד לפיו אנחנו יכולים לשפוט שחקנים בהקשר של מכבי, כי זאת הרמה שאנחנו שואפים שהם יצליחו בה. אם הם לא שיחקו ביורוליג, הם תעלומה. או שאולי אנחנו מאוד תומכים במדיניות של פדרמן פתאום?
מותר לך לשנוא את אוחיון. זה לגיטימי, אבל קח בחשבון שכשאתה אומר ש"התרומה שלו לא מרשימה בכלל" לא יקחו אותך ברצינות, כי אתה לא אובייקטיבי לגביו בשום צורה.

לא יודע. מצד אחד אני באמת לא מאוד מחזיק מיוגב ומצד שני אין לי מושג מה מקל יכול לעשות במכבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי משה » 21 אוגוסט 2014, 20:25

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:

לא זכור לי. ציטוט.
יורוליג זה המדד היחיד לפיו אנחנו יכולים לשפוט שחקנים בהקשר של מכבי, כי זאת הרמה שאנחנו שואפים שהם יצליחו בה. אם הם לא שיחקו ביורוליג, הם תעלומה. או שאולי אנחנו מאוד תומכים במדיניות של פדרמן פתאום?
מותר לך לשנוא את אוחיון. זה לגיטימי, אבל קח בחשבון שכשאתה אומר ש"התרומה שלו לא מרשימה בכלל" לא יקחו אותך ברצינות, כי אתה לא אובייקטיבי לגביו בשום צורה.

לא יודע. מצד אחד אני באמת לא מאוד מחזיק מיוגב ומצד שני אין לי מושג מה מקל יכול לעשות במכבי.

לפי מה שאתה אומר גם כספי הוא תעלומה. בינינו הוא גם לא הכי הרשים וממש לא היה שחקן מוביל בעונות היורוליג שלו.
משה

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 אוגוסט 2014, 20:28

הוא גם לא ברח ממכבי באמצע העונה.
והוא כן היה טוב במכבי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקובי » 21 אוגוסט 2014, 20:34

יופי של משחק של הנבחרת אתמול.
ת'אמת ההופעה של מקל היתה נהדרת, ראו שיש בעל בית על המגרש, תחושה שכבר הרבה זמן לא ראיתי.
בכל מקרה- שאפו לכולם, תמיד חשבתי שיש כאן כשרון שיכול לרוץ חזק באליפות אירופה (מקל- הלפרין-כספי-פניני/אליהו-פישר/טיוס זו חמישיה שהרבה נבחרות יכולות להתגאות בה)

חייב לציין שההופעות של מקל אתמול גרמו לי לעשות קצת חושבים לגביו.
זה לא כמו בעבר שהוא הגיע כשחקן צעיר, אם הוא מגיע למכבי (בעוד שנה/שנתיים) הוא מגיע ככוכב ישראלי מס' 1 בערך, והוא ישדרג אותנו (עם כל הכבוד ליוגב...) כאן מתנגש קצת הרצון האישי שלי (בלי אדומים במכבי) לשיקול המקצועי (שידרוג)...
אני לא אשקר, בכדורגל אני מעודד את זהבי, ונראה לי שזה בערך אותו מקרה (שניהם גדלו כאוהדי הפועל... זהבי הכי מקצוען בעולם וכיום שונא אותם לא פחות מאיתנו... לא בטוח שמקל יהיה שונה אחרי שהוא יפגוש את האוהדים המגעילים שלהם...) כך שאני די מאמין שהוא יתקבל בכבדהו וחשדהו בשלב ראשון וישפט לפי היכולת המקצועית...(השאלה אם הוא ירצה אותנו... לא אתפלא אם הוא יעדיף לעלות לי-ם/אירופה)
מקובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אוגוסט 2014, 20:53

לפי מה שאתה אומר גם כספי הוא תעלומה. בינינו הוא גם לא הכי הרשים וממש לא היה שחקן מוביל בעונות היורוליג שלו.

לא. מוזר שזה מה שהבנת.
כספי- הצליח במכבי, נתן לפחות עונה אחת טובה+ בנבא.
מקל- לא שיחק ביורוליג, לא שיחק בנבא, התדרדר לדי ליג.

מוזר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 אוגוסט 2014, 05:42

אם לא מעיפים את בוסניה מהטורניר אין לי מה להגיד

תמונה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 22 אוגוסט 2014, 08:44

אוי וובוי.. לגמרי.
לא יודע אם אפשר להעיף נבחרת בגלל האוהדים שלה, אבל עונש חמור מאוד חייב להגיע. השאלה היא האם האבטחה הורידה את הדגל אחרי 2 שניות, או שנתנה
להם להשאיר אותו לאורך זמן, ואז בהחלט אפשר להאשים את הנבחרת עצמה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 22 אוגוסט 2014, 12:18

אני זוכר שמדינת ישראל שלכה לזבלים האלה סיוע הומניטרי בזמן המלחמה אצלהם. כבר אז ידעתי שזאת טעות קשה לשלוח סיוע למוסלמים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 22 אוגוסט 2014, 12:27

felix_r כתב:אני זוכר שמדינת ישראל שלכה לזבלים האלה סיוע הומניטרי בזמן המלחמה אצלהם. כבר אז ידעתי שזאת טעות קשה לשלוח סיוע למוסלמים

ד"א זה תמיד נכון. גם במקרה עם טורקיה ורעידת האדמה.
אמנם זה עוזר בטווח הקצר ומייצר איזשהי הערכה והוקרת תודה מהאזרחים, אבל הממשלות מתחלפות והדברים האלה נשכחים...

אולי שווה לישראל לעשות איזה סרטון הסברה ולהפיץ בעולם, ולהזכיר לכולם מה המדינה הקטנה שלנו עשתה לטובת המדינות האלה (טורקיה והייטי זה מתוך ידע שלי
ובוסניה כמו שאתה אומר. נדמה לי גם שלאינדונזיה ישראל שלחה משלחת אחרי הצונאמי).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אוגוסט 2014, 17:44

לפי דיווחים באירופה, פיב"א החליטה לקנוס את ההתאחדות הבוסנית בסכום זעום של 7,500 יורו בלבד - כעונש על השימוש בצלב קרס ודגלי פלסטין במשחק במוקדמות היורובאסקט בשבוע שעבר.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 אוגוסט 2014, 17:57

בדיחה גרועה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אוגוסט 2014, 18:51

LIAV10 כתב:בדיחה גרועה.

קבוצה מהליגה האירית הניפה דגלי פלסטין במסגרת הליגה האירופית, לא צלב קרס או משהו, ונקנסו ב-18,000 יורו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים