rc4991 כתב:http://www.eurobasket.com/Serbia/basketball.asp?NewsID=241193
מישהו יכול להסביר לי את הכתבה?
על פי האתר נמניה נדובץ' חתם לשנה בקבוצה בסרביה,השאלה היא האם הוא המשיך את החוזה בכוכב האדום או שחתם בקבוצה אחרת?(לא הבנתי מה השם של הקבוצה)
אם הוא חתם בקבוצה אחרת טיפשי מצד מכבי שלא החתימה אותו
כבר פתחתי אשכול דיון על הנושא במקום אחר, חבל, אני אתן ציטוט:
למה מכבי לא מחתימה ילדים כישרוניים (באמת כישרוניים ולא כמו הברזילאי מ-2004) לעתיד..
זה פשוט יכול לסדר לה את הראש בעתיד, גם אם לא ייצא לה שחקן חמישייה, אז לפחות שחקן שישי.. (אממ..אממ פאפאלוקאס אהממ..)
נגיד נמיה נדוביץ', ילד שעדיין לא חגג 20, העמיד ממוצעים אדירים האליפות אירופה עד גיל 20, עם אחוזים לא רעים אם לא נגיד מצויינים, יש לו כישרון, הוא יכול לעשות דבר או שניים בעתיד..
או ילד בן 17\18 שפעם כרמל הזכירה ואמרה שאומרים שהוא יהיה דיאמנטידיס הבא (תזכירי לי כרמל את השם, אם אני לא טועה סרבי), הילדים האלה עולים גרושים, תנו להם חוזה ל-6\7 שנים, תשאילו אותם לקבוצת מרכז טבלה בסרביה, אחרי זה לקבוצה טופ אקס יגוסלבים כמו פרטיזן או לובליאנה ואז הם יהיו מצויינים במכבי..
אני לא מבין למה מכבי כ"כ חוששים, הם לא צריכים לגדל אותם, שישאילו אותם וינקו את הראש מבעיות בעתיד, בסוף הם יתעניינו באותם שחקנים בעתיד, רק שבאותה תקופה יהיה להם באיי אאוט של מיליון יורו..
חבל, לא?
דיון מהנה..
נ.ב, למי שרוצה שיביא כמה שמות של פרוספקטים..תמיד מעניין להתעניין
נ.ב.ב: כנראה שיהיו לה כמה נפילות עם שחקנים, אבל חייבים לקחת סיכונים, כי מצד שני יכול לצאת להם שחקנים אדירים..
ממש חבל, נדוביץ' נתן אליפות אירופה עד גיל 20 אדירה, כולל חמישיית הטורניר כמובן..