שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:רשמית וסופית, קווין לאב עבר בטרייד לקליבלנד ודיוויד בלאט. את הדרך ההפוכה יעשו כצפוי אנתוני בנט ואנדרו וויגינס (בחירה מס' 1 בדראפט האחרון).
חיזוק ענק לקבוצתו של דיוויד בלאט שהיום הופכת באופן רשמי לקבוצה הטובה ביותר ב- NBA והטוענת המרכזית לכתר.
עם כל הכבוד, סן אנטוניו עדיין מס' 1 בשבילי
אבל אין ספק שבלאט הוא האיש עם הכי הרבה מזל בעולם
סאן אנטוניו זקנים. הם לא יעמדו בעוצמה וברעננות של ארווינג, לברון וקווין לאב. וזה עוד בלי להזכיר את וייטרס, תומפסון ושון מריון על הספסל.
כמו כן אני סומך על דיוויד בלאט שינחיל שיטת משחק נהדרת כמו שרק הוא יודע.
3 המילים האהובות עלי
הספרס פגשו מספיק קבוצות 'צעירות' ולא בדיוק נפלו מהרגליים. אנחנו לא תקועים ב2005, הם רצים יותר מרוב הקבוצות בליגה הזאת גם עם ממוצע גילאים תלת ספרתי. אני חושב שאם כבר מדברים על להתיש אותם אז איבאקה האתלטי והזריז עונה להגדרה הרבה יותר טוב מלאב הלבנבן, ווסטברוק מן הסתם הרבה יותר בשל מקיירי (למרות שאני חושב שהוא טמבל אבל קיירי גם לא בדיוק הקאפ אוף טי שלי וממש לא הראה שהוא יותר טוב ממנו) ודוראנט לא נופל מלברון לעניות דעתי.
צוות מסייע של זקנים שבאו לקנח בטבעת לא מבטיח שום דבר, מוכשרים ככל שיהיו.
אין ספק שהקאבס קבוצה מפחידה אבל בוא נחכה לאפריל-יוני לפני שאנחנו מספידים, שוב, את הספרס.
לא הייתי זורק לפח את אוקלהומה שלדעתי (גם) העונה תהיה המשוכה הכי קשה בשביל הספרס, אם נעבור אותם תהיה אליפות.