26 אוגוסט 2014, 20:16
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מנגד, יו"ר מרצ, זהבה גלאון, התייחסה אף היא להפסקת האש ואמרה כי זו מגיעה מאוחר מדי וכי "תנאיה מוכיחים, סופית, שמבצע 'צוק איתן' הוא כישלון אסטרטגי של נתניהו, שיצא למלחמה ללא יעדים וסיים כשהוא נותן הישג עצום לחמאס על גבם של תושבי הדרום".
שמואל, זהבה ומושיר אל-מסרי אומרים את אותם הדברים...
אי אפשר להתכחש לזה שביבי לא יצא מהמבצע הזה טוב מבחינה תדמיתית ופוליטית (ואני מדברת רק על אזרחי הארץ)
26 אוגוסט 2014, 20:18
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מנגד, יו"ר מרצ, זהבה גלאון, התייחסה אף היא להפסקת האש ואמרה כי זו מגיעה מאוחר מדי וכי "תנאיה מוכיחים, סופית, שמבצע 'צוק איתן' הוא כישלון אסטרטגי של נתניהו, שיצא למלחמה ללא יעדים וסיים כשהוא נותן הישג עצום לחמאס על גבם של תושבי הדרום".
אי אפשר להתכחש לזה שביבי לא יצא מהמבצע הזה טוב מבחינה תדמיתית ופוליטית (ואני מדברת רק על אזרחי הארץ)
נכון.
סתם כקוריוז... מי היה זוכה בבחירות אם היו נערכות היום? לפיד יירד, בנט יעלה (אבל בטח לא מספיק בשביל להיות ראש ממשלה), ביבי ספג באמת פגיעה קשה, עבודה לא רלוונטית...
זה משאיר רק את ליברמן והוא כידוע לא טיפש, ויודע את זה. יש מצב שנראה בחירות בקרוב?
26 אוגוסט 2014, 20:24
שמואל1 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מנגד, יו"ר מרצ, זהבה גלאון, התייחסה אף היא להפסקת האש ואמרה כי זו מגיעה מאוחר מדי וכי "תנאיה מוכיחים, סופית, שמבצע 'צוק איתן' הוא כישלון אסטרטגי של נתניהו, שיצא למלחמה ללא יעדים וסיים כשהוא נותן הישג עצום לחמאס על גבם של תושבי הדרום".
נכון.
סתם כקוריוז... מי היה זוכה בבחירות אם היו נערכות היום? לפיד יירד, בנט יעלה (אבל בטח לא מספיק בשביל להיות ראש ממשלה), ביבי ספג באמת פגיעה קשה, עבודה לא רלוונטית...
זה משאיר רק את ליברמן והוא כידוע לא טיפש, ויודע את זה. יש מצב שנראה בחירות בקרוב?
אין ספק שהולכים לעוף כמה ראשים בעקבות המבצע.
לא יודע אם הממשלה תתפרק, אבל זה בהחלט דבר שיכול לקרות. אם ליברמן ובנט יבצעו מהלך של איחוד הם לוקחים בוודאות.
26 אוגוסט 2014, 20:28
26 אוגוסט 2014, 20:32
26 אוגוסט 2014, 20:37
26 אוגוסט 2014, 20:40
26 אוגוסט 2014, 20:48
26 אוגוסט 2014, 20:53
Roni1 כתב:צאו מהארון, מי כאן הצביע ללפיד?
26 אוגוסט 2014, 20:53
rc4991 כתב:אבל תחשוב שתשעים ותשע אחוז שתקום במקומה ממשלה (הרבה?) יותר ימנית עם פחות ערבים, פחות מנדטים ללפיד (ולעבודה?) ועם עוד מנדטים לישראל ביתנו, הבית היהודי ואחרות
26 אוגוסט 2014, 20:54
rc4991 כתב:אבל תחשוב שתשעים ותשע אחוז שתקום במקומה ממשלה (הרבה?) יותר ימנית עם פחות ערבים, פחות מנדטים ללפיד (ולעבודה?) ועם עוד מנדטים לישראל ביתנו, הבית היהודי ואחרות
26 אוגוסט 2014, 20:54
Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:צאו מהארון, מי כאן הצביע ללפיד?
אני
בהתחשב באלטרנטיבות שהיו קיימות ושקיימות גם היום, בדיעבד אני לא חושבת שהייתי משנה את הבחירה שלי
26 אוגוסט 2014, 20:57
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:צאו מהארון, מי כאן הצביע ללפיד?
אני
בהתחשב באלטרנטיבות שהיו קיימות ושקיימות גם היום, בדיעבד אני לא חושבת שהייתי משנה את הבחירה שלי
השאלה היא לא האם היית מצביעה אחרת אתמול אלא איך תצביעי מחר
26 אוגוסט 2014, 20:58
שמואל1 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מנגד, יו"ר מרצ, זהבה גלאון, התייחסה אף היא להפסקת האש ואמרה כי זו מגיעה מאוחר מדי וכי "תנאיה מוכיחים, סופית, שמבצע 'צוק איתן' הוא כישלון אסטרטגי של נתניהו, שיצא למלחמה ללא יעדים וסיים כשהוא נותן הישג עצום לחמאס על גבם של תושבי הדרום".
נכון.
אין ספק שהולכים לעוף כמה ראשים בעקבות המבצע.
לא יודע אם הממשלה תתפרק, אבל זה בהחלט דבר שיכול לקרות. אם ליברמן ובנט יבצעו מהלך של איחוד הם לוקחים בוודאות.
26 אוגוסט 2014, 21:01
26 אוגוסט 2014, 21:01
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:צאו מהארון, מי כאן הצביע ללפיד?
אני
שוב, בהתחשב באופציות הקיימות (ביבי - לא, בנט - לא, ציפי - לא, עבודה - לא, גאולה - לא, ליברמן - HELL NO) אם אני צריכה להצביע שוב, ואני מניחה שהפעם אני לא ארוץ להצביע, אני ככל הנראה אצביע ליאיר
26 אוגוסט 2014, 21:02
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:צאו מהארון, מי כאן הצביע ללפיד?
אני
שוב, בהתחשב באופציות הקיימות (ביבי - לא, בנט - לא, ציפי - לא, עבודה - לא, גאולה - לא, ליברמן - HELL NO) אם אני צריכה להצביע שוב, ואני מניחה שהפעם אני לא ארוץ להצביע, אני ככל הנראה אצביע ליאיר
ד"א אני לא לגמרי מבין את כל המאוכזבים מלפיד. מה ציפו ממנו שיעשה קסמים? זה לא עובד ולא הוגן לשפוט כך. צריך לתת לו לפחות כמה שנים בשביל לדעת האם הוא פוליטיקאי טוב או לא
26 אוגוסט 2014, 21:33
26 אוגוסט 2014, 21:35
חנו'ש כתב:קחו בחשבון שבבחירות הבאות סביר להניח שתהיה עוד אופציה - כחלון.
מבחינתי לא אופציה רעה בכלל...
26 אוגוסט 2014, 21:40